GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κώστας Καραμανλής μιλά για τον... Κώστα Καραμανλή!

Για όλους και για όλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών ΔΙΚΤΥΟ ο Κώστας Καραμανλής. Ο μικρός ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού τόνισ...

Για όλους και για όλα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών ΔΙΚΤΥΟ ο Κώστας Καραμανλής. Ο μικρός ξάδερφος του πρώην πρωθυπουργού τόνισε ότι δεν ήθελε να μείνει αμέτοχος αυτή τη χρονική στιγμή.
"Αυτό το οποίο με ώθησε να κατέβω είναι ότι διακυβεύεται το μέλλον του τόπου μου και θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω έτσι ώστε η ΝΔ να έρθει πρώτο κόμμα και επίσης ότι γίνονται οι εκλογές με λίστα. Είναι μια συμβολική θέση για να βάλω και εγω μια μικρή πλάτη στα δύσκολα",είπε, προσθέτοντας ότι ήταν προσωπική απόφαση, καθώς, όπως τόνισε ο πατέρας του Αχιλλέας Καραμανλής ποτέ δεν ήθελε να επηρεάσει τον ίδιο και την αδερφή του.
Σε ότι αφορά την οικογενειοκρατία ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι ο πατέρας του έχει κλείσει τον κύκλο του και δήλωσε περήφανος για την πορείας της οικογένειάς του:
"Ακούμε πολλές φορές για την οικογενειοκρατία και τις κατηγορίες που εκτοξεύονται και καταλαβαίνω τις σκέψεις του κόσμου για οικογενειοκρατίες, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι. Είμαι περήφανος για την πορεία της οικογένειας μου και θεωρώ ότι τόσο ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής όσο και ο πατέρας μου, αλλά όσο και εξάδελφος μου, είχαν μια παρουσία που βοήθησαν τον τόπo".
Για τον πρώην πρωθυπουργό
Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε και για την περίοδο διακυβέρνησής του εξαδέλφου του.
"Το 2009 ήταν φανερό ότι έρχεται μια πολύ μεγάλη καταιγίδα", επισήμανε, και αναφερόμενος στον εξάδελφό του είπε: "Τον Κώστα Καραμανλή μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολλά πράγματα για το μόνο όμως που δεν μπορούμε είναι ότι κοίταξε τον λαό στα μάτια και του είπε την αλήθεια". Η ΝΔ, υπογράμμισε, αναγνώρισε το πρόβλημα όταν η άλλη πλευρά έταζε τα πάντα στους πάντες. "Σίγουρα γίνανε λάθη και παραλείψεις, αλλά έχουμε μια τάση γενικότερα να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στη μεταπολίτευση και να λέμε για τα δεινά χωρίς να βλέπουμε και τα θετικά στοιχεία", πρόσθεσε .
Ερωτηθείς για το αν θα τεθεί θέμα αρχηγίας στη ΝΔ, απάντησε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοιο ενδεχόμενο. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες πρώτα για τον τόπο και μετά για τα κόμματα. Οπότε περνάει σε δεύτερη μοίρα".
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Κώστας Καραμανλής εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα το οποίο θέλει να φέρει την Ελλάδα 30 χρόνια πίσω. "Πείτε το όπως θέλετε λαϊκισμό, παροχολογία, ένα είναι το σίγουρο ότι προσπαθεί να υποσχεθεί και αυτός για άλλη μια φορά τα πάντα στους πάντες", υπογράμμισε ενώ μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι "είναι ένας άνθρωπος που όταν έπεφτε το τείχος του Βερολίνου το 1989 επέλεξε να μπει στην ΚΝΕ".
"Είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν πολύ οξυδερκή λόγο, αλλά από την άλλη πλευρά είναι ένας πολιτικός ο οποίος δεν έχει περάσει από τον ιδιωτικό τομέα και όλη του η εξέλιξη του έχει έρθει μέσα από τον κομματικό σωλήνα. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν. Έχω την αίσθηση ότι άλλα λέει και τα εννοεί και άλλα απλά τα λέει για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου. Και στις δυο περιπτώσεις όμως αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο στην συγκεκριμένη φάση" κατέληξε.

6 σχόλια

  1. Αλλος που θελει να σωσει την Ελλαδα
    !!!!!!!!!!!! δεν φωναζεις και τον
    ξαδελφο Λιαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολη τους την περιουσια οι Καραμανληδες την κληρονομησαν απο
    τους παπουδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος δουλεψε στην ναυτηλιακη του
    μπαμπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανενας αλλος αν δεν ειναι απο
    βασιλικα ΑΡ@@@@@@@@ δεν πρεπει να
    κυβερνησει σ'αυτη τη χωρα πρεπει να
    ειναι απο εγγονος δεσποτη και πανω.

    Σωσε μας και συ σπουδαγμενε στα
    εξωτερικα με τα λεφτα και τα παιδια
    των φτωχων που τελειωσαν Ελληνικα
    πανεπιστημια ναι δεν εχουν ενσημα
    γιατι ο μπαμπας δεν εχει επιχειρησεις να δουλεψουν και μεταναστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τoν Αμυρά, o Γιαννόπουλος; (βίντεο)

    Μετα το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για "απαγωγές" διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"

    Ωωωωωωω ΝΑΙ στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.


    Τ. Γιαννόπουλος, 30/5/09, Βόλος, συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη sonnaig την 23 Ιούν 2009
    Αποσπάσματα από την ομιλία του Τάκη Γιαννόπουλου (Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση - ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ελληνικό τμήμα CWI) στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία του Βόλου για τις ευρωεκλογές, Σάββατο 30 Μάη 2009

    http://diaforetikimatia.blogspot.gr

    ________________________________
    O Γιαννὀπουλος εἰναι αρχηγὀς της συνιστὠσας ΡΟΖΑ, ἀκρως επικἰνδυνης κομμουνιστικἠς ομἀδας.

    Επἰσης εἰναι επικεφαλἠς της ΜΚΟ Δἰκτυο για τα πολιτικἀ και κοινωνικἀ δικαιὠματα, η οποἰα αναλἰσκεται σε δρἀση υπερ των λαθρομεταναστὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνες πολιτικοι

    Ανηψιος του Καραμανλη
    Γιος του Καραμανλη
    Αδελφος του Καραμανλη
    Γιος του Παπαδρεου
    Εγγονος του Παπανδρεου
    Γαμπρος του Παπανδρεου
    Γιος του Μητσοτακη
    Κορη του Μητσοτακη
    Εγγονος του Μητσοτακη (Δημαρχος)
    Γιος του Βαρβιτσιωτη
    Γιος του Δημα
    Γαμπρος του Εβερτ
    Ανηψιος του Αλευρα
    Κορη του Κεφαλογιαννη
    Ανηψιος Κεφαλογιαννης
    Γαμπρος του Ραλλη
    Ανηψιος του Σιουφα
    Ξαδελφος της Μιμης

    κλπ κλπ κλπ

    Το εχουν στο αιμα τους να πεθαινουν
    για την ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση