GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο «όχι» σε ευρωομόλογα από τη Γερμανία...

Αρνητική για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε η Γερμανία στο ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγων για την αντιμετώπιση της κρίσης. Συγκεκριμένα, σύμφων...

Αρνητική για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε η Γερμανία στο ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγων για την αντιμετώπιση της κρίσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης, «το Βερολίνο θα εξετάσει τα ευρωομόλογα μετά από πολλά χρόνια».
Τα ευρωομόλογα «θα εξεταστούν στο τέλος μιας διαδικασίας πολιτικής ολοκλήρωσης στην Ευρώπη», τόνισε ο εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ. «Αυτό που μπορεί να εξεταστεί είναι αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που επιτρέπουν την πρόβλεψη ευρωομολόγων στο τέλος της διαδικασίας αυτής», είπε προσθέτοντας: «Μιλάμε για πολλά χρόνια αργότερα».


9 σχόλια

  1. ΝΑΙΝ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 3 Νοεμβρίου 2009 η Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας στο Κονγκρέσο των Η.Π.Α. δήλωσε την "παθιασμένη" της δέσμευση στο "Αμερικανικό Όνειρο".
    Τι σημαίνει πραγματικά αυτό;
    http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0

    Καπετάν Μακρύς. Σώστε τις τράπεζες, ομόλογο, ξε-ομόλογο πάλι αυτοί θα πάρουν τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Στην πραγματικότητα ζώα..

    Άρχισαν τις δοκιμές για πιθανή επιστροφή στη δραχμή στα ΑΤΜ της HSBC.
    Η βρετανική τράπεζα HSBC πραγματοποιεί δοκιμές στα μηχανήματα ανάληψης που διατηρεί στην Ελλάδα ώστε να είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν με χαρτονομίσματα διαφορετικού μεγέθους και υφής, σε περίπτωση επαναφοράς της δραχμής.
    Εκπρόσωπος της τράπεζας δηλώνει στους Times ότι οι προετοιμασίες γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα, κατ’ εφαρμογή των υποδείξεων του εποπτικού οργάνου του Σίτι του Λονδίνου.
    Η Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, όπως και η Τράπεζα της Αγγλίας έχουν ζητήσει από τις βρετανικές τράπεζες να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο.
    Τα τεστ που πραγματοποιεί η HSBC αποσκοπούν στο να εντοπιστούν τυχόν τροποποιήσεις που απαιτούνται στα ATM ώστε να χειρίζονται χαρτονομίσματα άλλα από του ευρώ.
    Η HSBC διατηρεί 15 υποκαταστήματα και 25 μηχανήματα ανάληψης χρημάτων στην Ελλάδα.

    Και όχι μόνο!
    Την προηγούμενη Κυριακή τα ΑΤΜ της Εθνικής σε όλη την Ελλάδα ήταν κλειστά για αναβάθμιση λογισμικού.
    Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει..

    ___________________________________
    Η πιο καλή... μαθήτρια η Πορτογαλία
    – «Μπράβο» από τους δανειστές.

    [ Άλλη μια απόδειξη ότι το πρόγραμμα δεν είναι τελέιως για τον πούτ@@. αλλά η ελληνική εφαρμογή του είναι για κλάμματα και γι αυτό η κατάστασή μας συνεχώς επιδεινώνεται. Δύο χρόνια τώρα δεν έγινε τίποτα!
    Δεν απολύθηκε ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος, δεν άνοιξε κανένα κλειστό επάγγελμα, δεν έγινε ούτε μία αποκρατικοποίηση, δεν δεν δεν... Μετά μας φταίνε τα μνημόνια και οι τοκογλύφοι...]

    Η Πορτογαλία πήρε έλεγχο... προόδου και βγήκε άριστη!
    Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η τέταρτη τριμηνιαία αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος βοήθειας που χορηγήθηκε στη Λισσαβώνα το Μάιο του 2011 από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    "Σύμφωνα με την αξιολόγηση των διεθνών οργανισμών, τηρούμε το πρόγραμμα προσαρμογής μας", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Βίτορ Γκασπάρ διευκρινίζοντας ότι η αποστολή της Τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) θα εισηγηθεί την καταβολή της πέμπτης δόσης του δανείου, ύψους 4,1 δισεκατομμυρίων ευρώ".
    "Πετύχαμε τους στόχους μας.
    Η εκτέλεση του προϋπολογισμού συμφωνεί με τους στόχους για το 2012" και η κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει το δημόσιο έλλειμμα της χώρας στο 4,5% του ΑΕΠ, όπως έχει προγραμματιστεί, υπογράμμισε.


    - Μήπως η Πορτογαλία έχει σοβαρούς πολιτικούς και όχι καραγκιόζηδες τυχάρπαστους σαν και τους δικούς μας; Σοσιαληστές Λαμόγια και "αριστερούς"
    του κώλου, με δεξιές φουσκωμένες τσέπες ;
    Και πρόσφατα και "μαγκάκια" πατριώτες του..κώλου "ελληναράδεςς" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 Ιουν 2012 11:54:00 π.μ. μην είσαι και απόλυτα σίγουρος:
    http://papaioannou.wordpress.com/2012/06/04/%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80/
    Επίσης εδώ:
    http://www.guardian.co.uk/business/2012/jun/05/eurozone-crisis-live-g7-emergency-talks?INTCMP=SRCH


    Και εκεί τράπεζες στηρίζουν, όπως στην Ισπανία.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Ντροπή η στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα»

    «Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι «ντροπή» με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώρα λόγος για τους Έλληνες»... επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στη ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης.

    Για τους Χριστιανούς, οι Έλληνες υπήρξαν επιπλέον, οι πρώτοι στην Ευρώπη που αποδέχτηκαν το Χριστιανισμό, ενώ η Καινή Διαθήκη γράφηκε στην ελληνική γλώσσα, αλλά προπάντων ο όρος της αλληλεγγύης με ανθρώπους που περνούν δυσκολίες, προέρχεται από την ελληνική σοφία και το ευαγγέλιο, τόνισε ο καρδινάλιος, χαιρετίζοντας συγχρόνως ως απολύτως ορθό το σύνθημα της εκδήλωσης «Είμαστε όλοι Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα..

    Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος!

    Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δε συμπαθεί την Ελλάδα, μάλλον. Και δεν το κρύβει.

    Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγήσει κανείς τη δήλωση του στην εφημερίδα Handelsblatt πως για τα... δεινά της Ισπανίας, η οποία τα κάνει όλα τέλεια, φταίει η Ελλάδα!

    Μην τρίβετε τα μάτια σας! Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές».

    Για αυτό θέλω να πηδήξω εφέτος 99 Γερμανίδες τουρίστριες να της αφήσω έγκυες να κατακτήσω την ΓΕΡΜΆΝΙΑ ..Θα έλθουν όμως!!!!η θα πέσει κρίση και στο γα@@@@σι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 5 Ιουν 2012 3:40:00 μ.μ. πριν τους Γερμανούς, τους συγκεκριμένους ανθέλληνες, μην ξεχνάς προηγούνται οι ντόπιοι συνεργάτες τους.
    Γλοιώδεις τύποι, σαν τον Χριστοφοράκο, με τους ακόμα πιο γλοιώδεις και σάπιους πουλημένους πολιτικούς για ένα τηλεφωνικό κέντρο και ένα ηλεκτρικό φουρνάκι κ.ο.κ.
    Χειρότεροι δοσίλογοι όμως και από αυτούς θα είναι όσοι ψηφίσουν κόμματα ή πολιτικούς μπλεγμένους αποδεδειγμένα με λαδώματα Γερμανικών εταιριών και όχι μόνο:
    http://www.kourdistoportocali.com/articles/11695.htm
    Ν.Δ., Πα.Σο.Κ δύο από τα κόμματα που είχαν και έχουν τέτοιου είδους πολιτικούς. Ελπίζω όχι και ψηφοφόρους.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση