GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανάγκη για κυβέρνηση συνεργασίας μακράς διαρκείας»

Η χώρα έχει ανάγκη δυναμικής και αξιόπιστης κυβέρνησης συνεργασίας μακράς διάρκειας, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών...

Η χώρα έχει ανάγκη δυναμικής και αξιόπιστης κυβέρνησης συνεργασίας μακράς διάρκειας, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) Δημήτρης Μαθιός, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.
«Η λαϊκή εντολή για σχηματισμό της όποιας κυβέρνησης, θα πρέπει να δοθεί στα χέρια ικανών προσώπων και δυναμικών πολιτικών που μπορούν, όχι μόνο να μεταφέρουν το μήνυμα των εκλογών, αλλά και να διαπραγματευθούν με αποτελεσματικότητα την τύχη της πατρίδας μας», τονίζει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.
«Η αυτονόητη παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά στο Ευρώ, πρέπει να συνδυαστεί απαραίτητα και με ένα νέο οικονομικό όραμα. Το όραμα που θα βασίζεται στην παραπέρα ανάπτυξη του τόπου και θα δίνει στην Ελλάδα την δυνατότητα να αποκτήσει την πραγματική θέση που της αξίζει και εντός της Ευρώπης. Αυτό όμως πρέπει να είναι το βασικό διακύβευμα της πολιτικής που επιβάλλεται να ξεκινήσει από την κυβέρνηση της επόμενης εβδομάδας. Η Ελλάδα δεν αντέχει να ζήσει άλλο με πολιτικές αναμετρήσεις μόνο και χωρίς οικονομικό όραμα. Απαιτείται συνεπώς ισχυρή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και ιδίως μακράς διάρκειας», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση