GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του δημάρχου!..

Οι ληστές δεν κάνουν διακρίσεις, γι' αυτό και οι επιτήδειοι που εισέβαλλαν χθες τα μεσάνυχτα σε σπίτι στην Καλαμπάκα δεν σκέφτηκαν ότ...

Οι ληστές δεν κάνουν διακρίσεις, γι' αυτό και οι επιτήδειοι που εισέβαλλαν χθες τα μεσάνυχτα σε σπίτι στην Καλαμπάκα δεν σκέφτηκαν ότι είναι του...
δημάρχου Δημήτρη Σακελλαρίου.
Η διάρρηξη συνέβη τη στιγμή που ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονταν σε μια κοινωνική εκδήλωση και το σπίτι ήταν άδειο. Οι άγνωστοι που αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, άρπαξαν από την οικεία του δημάρχου αρκετά χρήματα και κυρίως αντικείμενα που ξεπερνούν σε αξία τις 10.000 ευρώ.

5 σχόλια

  1. ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε Τσίπρα και από Δευτέρα, χωρίς Αστυνομία και Ματ, απολαύστε το σκηνικό.

    Ανοίξτε τα σπιτικά σας στους λαθρομετανάστες και τις οικογένειές τους ... Δεν χρειάζετε να αντιστέκεστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελειωτικό χτύπημα στο μεταλλαγμένο πασοκ του βενιζέλου. Μετά την γκάφα να κάνει τη κεντρική εκδήλωση του πασοκ στο Κορυδαλλό, δίπλα στον Άκη, έχασε χθες τη ψυχραμία του και χάνει από χθες και άλλο σε ποσοστά, σε συνδυασμό με την άστοχη επίθεση του σε στελέχη του Πασοκ. Ολοταχώς για το 6% ...

    Δίνει συνέντευξη στο e-nikos και συνομιλεί με πολίτες. Ενας από αυτούς, με απόλυτη ψυχραιμία, ρωτά τον κ. Βενιζέλο για τις μίζες της Siemens και αν η γερμανική εταιρεία κρατά στα χέρια της το πολιτική σύστημα της χώρας.

    Τότε ο κύριος καθηγητής, ο πολιτικός του 10% που νομίζει ακόμη ότι είναι… νοματαίος στη δημοκρατική παράταξη, θυμώνει τόσο πολύ που χτυπά το χέρι στο τραπέζι, νομίζοντας ότι έτσι θα φοβίσει το λαό. Νομίζει ότι είναι ακόμη παντοδύναμος και δεν τολμά να τους μιλά κανείς και να του θυμίζει τα εγκλήματά του. Και απαντά με ιταμό και αλαζονικό ύφος, «να έρθετε να κυβερνήσετε εσείς, γιατί εμείς αφήσαμε δουλειές και την άνεσή μας για το εθνικό συμφέρον».

    Σιγά κ. Βενιζέλε, θα μας πείτε ότι σας πιέσαμε για να σώσετε την Ελλάδα. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να πιστεύετε ότι μας κάνετε και χάρη; Να πάτε στα αμφιθέατρα ή όπου αλλού πιστεύετε ότι ανήκετε. Διότι στο νέο πολιτικό σκηνικό που δημιουργείτε δεν υπάρχουν θέσεις για εσάς.

    Στο διάλογο με τον πολίτη, λοιπόν, ο κ. παρ’ ολίγον πρωθυπουργός που δε θα γίνει ποτέ λέει για την υπόθεση της Siemens: «Είναι δυνατόν να έρχεστε και να μου λέτε ότι εμείς, δηλαδή δύο πρωθυπουργοί που μεσολάβησαν, υπουργοί, δύο κόμματα, τρία κόμματα γιατί ήταν και ο κ. Καρατζαφέρης δεν κάναμε διαπραγμάτευση επειδή μας κρατάγανε στο χέρι;».

    «Δεν ξέρω, σας ρωτώ να μου πείτε» του απάντησε ο πολίτης.

    «Όχι να μάθετε, να μάθετε, να μάθετε» του ανταπάντησε ο κ. Βενιζέλος

    «Μα η δουλειά σας είναι μου πείτε», είπε ο πολίτης

    «Σας λέω λοιπόν εγώ ότι αυτά είναι χυδαιότητες, απολύτως χυδαιότητες» αντέτεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

    Και συνέχισαν τον έντονο διάλογο:

    «Που νομίζετε ότι απευθύνεστε;» τον ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος. «Γιατί είμαστε στην πολιτική; Είμαστε στην πολιτική για να υπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον, έχουμε αφήσει δουλειές, έχουμε αφήσει την άνεσή μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την αγωνία του τόπου».

    «Κυριε πρόεδρε εμείς έχουμε χάσει τις δουλειές μας», του είπε ο πολίτης.

    «Να ρθείτε να κυβερνήσετε, δεν σας το απαγόρευσα» είπε ο κ. Βενιζέλος.

    «Εγώ δεν θέλω να κυβερνήσω, ψάχνω να βρω ποιος είναι κατάλληλος να κυβερνήσει», του απάντησε σε ήρεμο ύφος ο πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTH Η ΑΣΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ?Η ΘΑΡΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΡΕΚΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση