GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Βενιζέλου – Μόντι στη Ρώμη

Επίσκεψη στη Ρώμη θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξ...

Επίσκεψη στη Ρώμη θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να έχει συνάντηση, νωρίς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι και τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας.
Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος πρόκειται για μια συνάντηση σε συνέχεια της συνάντηση που είχε με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τους αρχηγούς των σοσιαλιστικών κομμάτων της Ευρώπης.

10 σχόλια

  1. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AKOMA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΑΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΟΝΤΙ, ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ, ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Κ..ΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Βενιζέλο δεν πας σε καμιά άλλη χώρα να γίνεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που δεν σε ξέρουν...

    Άκου κύριε Μπουρδολογία... είσαι ένα πιόνι του συστήματος για άσχετο δεν σε έχω!! Θα μπορούσατε να πιάστε την φοροδιαφυγή αλλά και την έξοδο κεφαλαίων με μια απλή πράξει...
    Όποιος σηκώνετε της καταθέσεις και της πηγεναι στο εξωτερικό θα η με ένα κλικ από τον υπολογιστή θα μαρκαριζόταν μέχρι να διασταυρωθούν τα στοιχεία του με την φορολογική δήλωση του το πόθεν ΕΣΧΕΣ που τα βρήκε ; και ήταν είναι ΝΟΜΙΜΑ ας τα πηγεναι όπου ήθελε ... και αν κανείς πονηρός τα σήκωνε σε μικρά ποσά κάθε ημέρα θα χτυπούσε και εκεί το αλαρμ του ΣΔΟΕ...

    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ !!!ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ...ΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΓΑΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ..ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΥΞΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΜΑΘΑΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΘΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΚΕΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. THN MOYTΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΜΟΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟΝ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ , ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση