GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράδειγμα αξιόλογου εισοδήματος εν μέσω οικονομικής κρίσης...

Δια την αγνή παράθεση: Χρήστος Ζεστός

Δια την αγνή παράθεση: Χρήστος Ζεστός

9 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς..."

    Αυτά μπορείς να τα πεις και σε κάποιον από τη Σομαλία, την Αιθιοπία, το Μπαγκλαντές, το Κογκό; Μην πάμε τόσο μακρυά: τη Γεωργία, την Αρμενία, τις βαλτικές χώρες, τη Μολδαβία; Δεν φτάνουν νομίζεις τα πράγματα εκεί στην Ελλάδα; Αυτή η βεβαιότητα θα σας κάμει να πονέσετε περισσότερο, ειδικότερα όταν μετά τη χρεοκοπία η κάθοδος θα είναι δραματική, ελεύθερη πτώση. Προφανώς θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα. Δεν τη ζήσατε μάλλον την Ελλάδα που όντως κάποτε ήταν πραγματικά πολύ φτωχή. Δεν την ξέρετε. Ούτε και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μεγαλοαστοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ με τις βαθιές δεξιές τσέπες και τους αφυψηλού λαικούς αγώνες και την αβανγκαρντίστικη νοοτροπία και συμπεριφορά. Γιαυτό επιμένω να σας λέω να ξυπνήσετε γιατί σας κοροϊδεύουν. Μη γελιέστε από τα προσωπεία, νομίζετε θα σας το πουν; Μετά θα το διαπιστώσετε και θα είναι αργά, ανεπανόρθωτα αργά. Τίποτε, λοιπόν, δεν είναι δεδομένο. Ειδικά όταν στηρίζεται στα δανεικά. Με αυτά τροφοδοτήθηκε κατά βάση η ευημερία των τελευταίων ετών. Στην αγοραστική δύναμη ενός πολυπληθούς δημοσίου τομέα που τροφοδοτούσε την υπόλοιπη κοινωνία. Η οποία αγοραστική δύναμη ξεκίνησε τροφοδοτούμενη με μαζικό υψηλότοκο δανεισμό και διόγκωση του κρατισμού στη δεκαετία του 80, η συντήρηση στη συνέχεια του όγκου και των προνομίων του δημοσίου τομέα και οι ποικιλόνυμες παροχές προς τους υπεράριθμους κηφήνες που βόλεψε τότε η πράσινη νομενκλατούρα, αλλά και η εξυπηρέτηση των υπέρογγων υποχρεώσεων που δημιούργησαν τα παμπολα δάνειά της συνέχισαν την κατάσταση και ήδη δημιουργούνταν και ανδρώνονταν γενιές που θεωρούσαν την κατάσταση αυτή δεδομένη. Αυτή ακριβως είναι η προδοσία του ΠΑΣΟΚ προς τον ελληνικό λαό και ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. 
    Θα κατεβούμε πολλά ακόμη σκαλιά από αυτό που είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Απλά με την χρεοκοπία που θα φέρει η πολιτική και η ψευτονταηλήδικη επιθετικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, που με τη συμπεριφορά του να παίζει τον ολετήρα της Ευρώπης ερεθίζει ακόμη περισσότερο τους Ευρωπαίους εναντίον μας, σπάει κάθε γέφυρα με όσους υπάρχουν ακόμη κάποιες καλές σχέσεις και τσιμεντώνει ένα ισχυρό ανθελληνικό μέτωπο (Δεν είναι τυχαίο ότι οι δεδηλωμένοι εχθροί της Ελλάδας δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά μπροστά στην προοπτική του να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ) η κάθοδος αυτή, μάλλον η πτώση, θα είναι δραματικότατη και πολύ πολύ χειρότερη από ότι η σημερινή. Δεν φαντάζεστε πόσο κάτω. Τότε να δεις θάνατοι, τότε να δεις άνεργοι, τότε να δεις αυτοκτονίες και θανάτους από απλή γρίπη εφόσον ελλείψει συναλλάγματος φάρμακα ούτε θα εισάγονταί και ελλείψει ενεργείας ούτε θα παράγονται ή θα διακινούνται, παρά σε πολύ ελάχιστες ποσότητες σε αστρονομικές τιμές μαύρης αγοράς και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα της Κομοντούρος-Πλατς. 
    Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά σας κοροϊδεύει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!"

    Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημοκρατία. Όποιος δεν τον ψηφίζει αναγορεύεται σε προδότη και οι προδότες ως γνωστόν εκτελούνται, σωστά;

    Δημοκρατικότατο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, καμμιά σχέση με φασιστονοοτροπίες και τις μαζικές εκτελέσεις που προτείνουν κάποιοι.

    Ας σκεφτεί ο λαός που τους πιστεύει τι ταφόπλακα πάει να βάλει στην ελευθερία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διετές επίδομα ανεργίας έταξε ο Τσίπρας _________ "λεφτά για επιδόματα δεν υπάρχουν" δήλωσε η Δούρου!

    Τελικά ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ή μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.
    Προ ολίγων ημερών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην παρουσίαση του προγράμματος ανέφερε ότι το "επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό".

    Λίγη ώρα μετά, στο ραδιόφωνο του Real FM, η υποψήφια βουλευτής του κόμματος δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα, αναιρώντας τις εξαγγελίες του Τσίπρα: "Η αλήθεια είναι ότι αν δεν μας ακούσατε μας να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας δύο ετών ή και παραπάνω, είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν".

    Δείτε στο διαφωτιστικό βίντεο, πώς με διαφορά λίγων μόνο ωρών, Αλέξης Τσίπρας και Ρένα Δούρου αλληλοαναιρούνται: Ο Σύριζα λέει ψέματα, Δούρου εναντίον Τσίπρα
    Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιούν 2012 από BigNick157

    Η πολυγλωσσία είναι φανερή.
    £ύριζα = το ΝΕΟ ΠΑ$$ΟΚ

    ΕΤΣΙ.. ΕΤΣΙ.. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Μ Α Λ Α Κ Ε Σ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ....ΑΥΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτω η Ντόρα Ζήτω ,η θρησκεία , Ζήτω το λογιστικό ΛΑΘΟΣ Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    Ας το διάολο ένας καλώς λογιστής δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα!!!! ΨΥΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ...ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΞΕΧΝΆΝΕ ΟΙ ΚΏΛΟ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση επέβαλε η Ανακρίτρια στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

    Στην απολογία του ο πρώην δήμαρχος, υποστήριξε ότι η υπεξαίρεση και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τα οποία κατηγορείται δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λογιστικό λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ιωάννα.
    σε ζορίζει πολύ ο Τσίπρας κορίτσι μου, βάλε λιπαντικό, θα σε διευκολύνει.

    12 Ιουν 2012 12:06:00 π.μ."

    Ιδού, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ήδη αμόλυσε τους συριζοφρουρούς του να ασκήσουν δημοκρατικότατα ιδεολογική τρομοκρατία.

    Ας θαυμάσουν όλοι τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνονται οι κομματοστρατιώτες του Τσίπρα τον διάλογο και τη δημοκρατία. Όταν μας λείπουν τα (καναδυό) επιχειρήματα η συζήτηση αμέσως γλιστράει σε προσωπικό επίπεδο, σε προσωπική λάσπη, σε προσωπικές ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που σκοπό έχουν μέσω του ηθικής προσβολής να απαξιώσουν επικοινωνιακά τον φορέα του αντίλογου, να τον σχετικοποιήσουν σαν προσωπικότητα, να αποδομήσουν το προφίλ του  ούτως ώστε να ακυρωθεί η δύναμη της επιχειρηματολογίας του. Επενδύοντάς τον με χαρακτηριστικά που στο συλλογικό υποσυνείδητο συνδέονται άμεσα με την εικόνα του ρηχού, του γελοίου. Με το κόλπο αυτό ακυρώνεται αυτόματα η επιχειρηματολογία αυτού που θέλουμε να "εξαφανίσουμε" κατά την σταλινική μέθοδο από την εικόνα. 
    Αυτού του είδους τη γραμμή ακολουθεί επικοινωνιακά και ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, χωρίς να μπορεί να κρύψει και την αλαζονεία που του φούσκωσε τα μυαλά. Με φωνασκείες, τσιτάτα, ταμπέλες, ειρωνείες και χαρακτηρισμούς, με απαξιωτικά χάχανα και γελάκια, με φτηνά ύπουλα επικοινωνιακά τερτίπια που σκοπό έχουν να αποδομήσουν όχι μόνο την επιχειρηματολογία αλλά και να μειώσουν και την προσωπικότητα των αντιπάλων τους, ακυρώνοντας εκ των προτέρων τη φωνή τους.  Το βλέπουμε καθημερινά στην εξυπνακίστικη και απαξιωτική γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τους "αντιπάλους" του (με τέτοια εμπάθεια αντιλαμβάνεται όσους δεν συμφωνούν μαζί του) γεμάτη ανούσιο υβρεολόγιο και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χωρίς περιεχόμενο, το βλέπετε όλοι τώρα δα, στις αλλεργικές αντιδράσεις των οπαδών του σε κάθε διάλογο. Μια ακόμη απόδειξη πόση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατία. Ας σκεφτεί ο λαός καλά τι πάει να κάμει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση