GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθησε με νύχια και με σουγιά να μην …συλληφθεί

Παρά τον τραυματισμό  του ένας νεαρός ρουμάνος ήταν ως φαίνεται αποφασισμένος να μην πέσει εύκολα στα χέρια των διωκτικών αρχών στον Άγιο...

Παρά τον τραυματισμό  του ένας νεαρός ρουμάνος ήταν ως φαίνεται αποφασισμένος να μην πέσει εύκολα στα χέρια των διωκτικών αρχών στον Άγιο Νικόλαο .. Αντιστάθηκε σθεναρά στην σύλληψη του, τραυματίζοντας μάλιστα με σουγιά και έναν από τους αστυνομικούς.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν, μετά από επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ειδοποιήθηκαν, εντόπισαν τον 31χρονο σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή Κοπράνες Αγίου Νικολάου.
Στη θέα των αστυνομικών, ο 31χρονος τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στα πόδια, στα χέρια και στο πρόσωπο. Κατά τη σύλληψη του επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ένα μικρό σουγιά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα από αυτούς στο δεξιό χέρι.
Ο τραυματίας αστυνομικός και ο δράστης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Ο Ρουμάνος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της  οπλοχρησίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση