GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Κανέλλη: Οι Χρυσαυγίτες έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο Kοινοβούλιο...

Έξω από τα δόντια μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κυπριακό Down Town η Λιάνα Κανέλλη. Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και μία εβδομά...

Έξω από τα δόντια μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κυπριακό Down Town η Λιάνα Κανέλλη. Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και μία εβδομάδα μετά το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη, η κ. Κανέλλη Κύπρου δήλωνε ότι «είμαι σε βαθύτατη περισυλλογή, αλλά και σε βαθύτατη οργή! Σίγουρα, όμως, δεν είμαι πληγωμένη με την έννοια τη συναισθηματική. Δεν εξεπλάγην. Και πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν εξεπλάγη γιατί το έχω δει πολλά χρόνια πριν το τέρας, έχω φωνάξει άπειρες φορές και έχω διωχθεί γι’ αυτό.
Έχω περάσει από μία αριστεροειδή Αριστερά, η οποία με κατηγορούσε “φαιοκόκκινη” όταν χρησιμοποιούσα τη λέξη “πατρίδα”, και εγώ τους έλεγα “δεν θέλω να την αφήσω στο μαύρο φασισταριό που έρχεται, σε αυτή την ιδεολογική μαφία”- γιατί περί μαφίας πρόκειται. Και δεν σου κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη που σηκώθηκα από την καρέκλα μου και ακόμη πιο περήφανη που δεν αντέδρασα στη βαρβαρότητα με βαρβαρότητα.
Άκουσε με: Έχω πολύ μεγαλύτερο σοκ από το χαστούκι- και αυτό προέρχεται από την επόμενη μέρα. Θα στο συνοψίσω σε ένα περιστατικό: Την Πέμπτη έγινε το συμβάν, την Παρασκευή πήγα να μιλήσω στον Ωρωπό σε μία κομματική συγκέντρωση. Είχα φτάσει 10 λεπτά νωρίτερα.
Με πλησίασαν δύο νεαρές κοπέλες- ούτε 25 χρόνων, με ντοσιέ στα χέρια- και με ρώτησαν “μπορούμε να σας απασχολήσουμε για 10 λεπτά;”. Πίστεψα ότι είναι Κνίτισσες, συντρόφισσες. Μου είπαν “μας έστειλε το αφεντικό μας”. Τα έχασα. “Για να σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο” συνέχισαν, “ένα συμβόλαιο προσωπικής ασφάλειας”. Η μπουνιά δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτό! “Έχετε καταλάβει που βρίσκεστε; Το αφεντικό σας, σας έστειλε να κάνετε τις ηλίθιες;”, τους απάντησα.
Επομένως, δείτε και την άλλη όψη του γενικευμένου εκφασισμού, μιας κοινωνίας η οποία προκειμένου να ζήσει, καταντάει να πουλάει συμβόλαια προσωπικής ασφάλειας και προστασίας σε πολίτες. Αυτό έχει πίσω του ένα σχέδιο αποδόμισης όλων των πραγμάτων που μπορεί να πιστεύουν οι Έλληνες.
Και στα λέω αυτά, σαν να είμαι η αλογόμυγα- όπως έλεγε και ο Σωκράτης- που ενοχλεί το σύστημα την ώρα που χρησιμοποιεί το φασιστικό του εργαλείο γιατί οι ναζί είναι εργαλείο για το σύστημα, αφού ο τρόμος πουλάει, αποφέρει χρήμα, υπαγορεύει αποφάσεις, διαλύει συλλογικότητες και στο τέλος φέρνει τον εμφύλιο και το αίμα».
-Δεν φοβάσαι πια, όταν κυκλοφορείς στο δρόμο, μήπως δεχτείς νέα επίθεση;
«Είδες πως ήρθα για να σε συναντήσω σήμερα. Μονάχη μου κυκλοφορώ. Ενώ αυτοί κυκλοφορούν 50 και 60 μαζί- γιατί αυτοί είναι αγέλη λύκων. Μετά από αυτό το επεισόδιο σας καλώ όλους σας να σκεφτείτε ποιος έθνος ξέρετε σε αυτή την καθιμαγμένη λυκοφωλιά που λέγεται Ευρώπη- δήθεν Ενωμένη, που δεν είναι Ευρώπη των λαών αλλά των πολυεθνικών- που να αυτοαποκαλείται “Νεοέλληνες”. Κανένα!
Γιατί το πολιτικό σοκ είναι δεδομένο- το βλέπεις το τέρας το φασιστικό να’ ρχεται- αλλά συμβαίνει και πολιτισμικό σοκ σε αυτή την κοινωνία όπου αυτοί οι άνθρωποι- οι αυτοαποκαλούμενοι “Χρυσή Αυγή”- πουλάνε και αγοράζεται από τον ελληνικό λαό η ιδέα ότι είναι “απόγονοι”- τίνος; Για να βαράνε γυναίκες; Ποιοι;
Οι φύλακες του “περιβολιού της Παναγίας”; Έχουν καμία σχέση αυτοί με το “αρχαίο πνεύμα αθάνατο”; Είναι δυνατόν να έχουν σχέση με την παράδοση οι λάτρεις του Χίτλερ και του ναζιστικού χαιρετισμού;».
-Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εσύ προκάλεσες το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, χαρακτηρίζοντας τον προηγουμένως «φασισταριό».
«Από τότε που υπάρχουν οι βασανιστές και οι φασίστες, αυτό είναι ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί- ξέρω ποιοι είναι. Με ενδιαφέρει, όμως, το γεγονός ότι διεκδικούν μία νομιμότητα στην πλάτη του ελληνικού λαού. Και μάλιστα έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο κοινοβούλιο- γιατί πάντα “μπορντέλο” αποκαλούσαν τη βουλή».
-Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά που λέει, «καλά της έκανε της Κανέλλη»!
«Αυτοί είναι άξιοι της τύχης τους! Αυτοί που το είπαν αυτό έβγαλαν τον φασισμό που έχουν μέσα τους, είδαν τη μούρη τους στον καθρέφτη και τους άρεσε. Να την χαίρονται! Αν αυτός είναι “ο δέκατος τρίτος άθλος του Ηρακλή”, όπως είπαν, τότε έχουν ξεχάσει τον μύθο. Γιατί ο Ηρακλής είχε να διαλέξει ανάμεσα στην αρετή και στην κακία και τελικά διάλεξε την αρετή».
-Αν συναντήσεις τον Κασιδιάρη, πρόσωπο με πρόσωπο, τι θα του πεις;
«Αν πιστεύεις ότι έχει πρόσωπο, τότε μπορεί να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά αυτός φοβάται το πρόσωπο του σε τέτοιο βαθμό, που θέλει να εξαφανίσει και τα υπόλοιπα πρόσωπα! Άλλωστε, μπορείς να τον δεις; Πρέπει να περάσεις μέσα από 10 σάρκινα ογκώδη πυργάκια που βρίσκονται γύρω του, για να τον κοιτάξεις.
Η όλη κατάσταση είναι παθογενής για τη δημοκρατία, αγόρι μου. Αλλά εγώ αντέχω τη δημοκρατία, αυτοί όχι. Και σας βαράω συναγερμό!».
-Τα χαστούκια είναι τίτλος τιμής για σένα, Λιάνα;
«Ναι. Γιατί όταν αντιστέκεσαι και δείχνεις ποιο είναι το τέρας, κάποια στιγμή θα σου κληρώσει. Και εμένα μου κλήρωσε».
-Είχες ξαναδεχτεί επίθεση στο παρελθόν;
«Τρεις τέσσερις φορές- πάντοτε σε κόντρα μ αυτούς. Και, τις πιο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με το “κομμούνι κομμούνι, θα σε κάνουμε σαπούνι”. Σοβαρά; Τίτλος τιμής είναι αν το φας αυτό το χαστούκι! Και μάλιστα, υπό τα όμματα των άλλων. Ώστε να ξέρουν»…
-Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», δήλωσε ότι «το περιστατικό δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής».
«Η απάντησή μου είναι πάρα πολύ απλή: Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Ίσως να έχει και δίκιο. Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός, φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου».
-Το Ε.ΛΑ.Μ ήταν η μοναδική παράταξη στην Κύπρο που, αμέσως μετά το επεισόδιο, εξέδωσε ανακοίνωση-στήριξης ουσιαστικά στη θέση της «Χρυσής Αυγής»-, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Κασιδιάρης «περιέσωσε την αξιοπρέπειά του».
Να τον χαίρονται τον “αξιοπρεπή” φαπαδόρο!
Άκουσέ με: Το φαινόμενο αυτό δεν είναι φαινόμενο φυσικό- είναι πολιτικό και πολιτισμικό. Γιατί ο ρατσισμός είναι πολύ κατώτερο είδος προσέγγισης της κοινωνίας. Και ακυρώνει τον Αριστοτέλη που έλεγε ότι “ο άνθρωπος είναι πολιτικό ζώον”- γιατί δεν έλεγε “ο άνθρωπος είναι πολιτικό κτήνος”. Διάβασα κάπου ότι ο περί ου ο λόγος “περιέσωσε την αξιοπρέπειά του” ήθελε κάποτε να γίνει χορευτής του ταγκό.
Κρίμα που δεν έγινε χορευτής του ταγκό… Αλλά, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν σώζει ούτε το ταγκό ούτε η μουσική. Γιατί οι ναζί, στα στρατόπεδα, έβαζαν τα θύματά τους που ήξεραν μουσική να παίζουν σε κουαρτέτα υπέροχες μελωδίες, μέχρι να πάνε και να γίνουν σαπούνι».

13 σχόλια

  1. Λοιπον πλακα θα εχει να ειναι προεδρος της βουλης ο κ.Κασιδιαρης και να μιλαει αυτη η χοντροκωλα σκυλα "κ.κανελλη¨..

    Οπως το συνηθιζει γαυγιζει απο δω γαυγιζει απο κει ,τελικα παντα ξεπερναει το χρονο της!

    Λοιπον:
    Κ.Κασιδιαρης: Παρακαλω "κ.κανελλη" τελειωνετε..
    "κ.κανελλη" : μισο λεπτο κ.προεδρε.

    Περασε το λεπτο .
    Κ.Κασιδιαρης : "κ.κανελλη" παρακαλω τελειωνετε..
    Τιποτα η σκυλα..

    "κ.κανελλη" τελευταια προειδοποιηση
    Τελειωνετε.

    Ω! θα καταπιει τη γλωσσα της η χοντροκωλα σκυλα και θα φυγει τροχαδην!!!

    Χα! Τελικα η ζωη εχει πλακα!
    Αξιζει να το δω αυτο..

    Κατι τετοιες σκυλες (και σκυλοι παρεπιμπτοντως) ΜΟΝΟΝ το ξυλο φοβουνται!!!
    Χα!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τοσες πορνες και ομοφυλοφιλους-ες λογικο δεν ειναι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά μπορεί να λέγονται τώρα . Αν σχηματισθεί κυβέρνηση και ανοίξει η βουλή , θα μάθουν να συμβιώνουν όλοι αφού αυτά επέλεξε ο λαός . Τώρα μας φαίνεται απίθανο να προεδρεύει ο κ. Κασιδιάρης και να λάβουν τον λόγο οι κυρίες Κανέλη και Δούρου στη βουλή με τις σημερινές συνθήκες αλλά σε λίγο καιρό τα όσα έχουν συμβει μεταξύ τους , θα αποτελούν παρελθόν
    Αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο ανόητοι και δεν θα προσαρμοσθούν στο σύστημα . Εχουν πολλά προνόμια τα κόμματα που είναι στη βουλή και οι βουλευτές . Δεν είναι ανόητοι να τα χάσουν . Ο καιρός θα δείξει .
    Το ότι τα έδρανα της βουλής είναι συνήθως άδεια , ενώ συζητούνται πολύ κρίσιμα νομοθετήματα , πόσους μας έχει απασχολήσει ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fasistario tou kerata h kanelh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να προσέξει και η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Ζανιάς είναι ανεπιθύμητος για τους Έλληνες στο Υπουργείο Οικονομικών, γιατί δικής του έμπνευσης ήταν το χαράτσι στη ΔΕΗ, οι νέες φορολογικές δηλώσεις και η απειλή κατασχέσεων για χρέη κάτω των 3.000 ευρώ.

    Πως θα έχει η νέα κυβέρνηση κοινωνική συναίνεση, όταν ακούγεται ότι θα αφήσει τα παλιά φθαρμένα άτομα ή θα τους αφήσει να συνεχίσουν το αντικοινωνικό έργο τους ;

    Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να μπει στη κυβέρνηση με 3 όρους για να βοηθήσει τους Έλληνες :

    1) Τροποποίηση στο ΕΕΤΗΔΕ μέσω ΔΕΗ για όσους έχουν κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, με μειωμένο τέλος 1 ευρώ το τ.μ για το 2011 και 2012, χωρίς άλλες προϋποθέσεις

    2) Εκπτώσεις στη φορολογία εισοδήματος και τις έκτακτες εισφορές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ετήσια οικογενειακά εισοδήματα κάτω από 50.000 ευρώ το 2011 και πολλές άτοκες δόσεις.

    3) Να σταματήσει τις κατασχέσεις μισθών ή καταθέσεων για οφειλές στο Δημόσιο, όταν το Δημόσιο οφείλει ποσά από το 2010.

    Ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, αν μπουν στη κυβέρνηση, μπορεί να αποδειχθούν σωτήριοι για τον ελληνικό λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, { ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ } ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΈ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΈΛΙ ..τα είχαν συμφωνήσει πιο μπροστά πριν από της εκλογές του ΜΑΪΟΥ , όταν ακόμα έφυγαν και έγιναν ΔΥΜ.ΑΡ και όταν έκαναν διαγραφές από το ΠΑΣΟΚ....

    Προσωπικά δεν ψήφησα σε αυτές της εκλογές ήθελα να δω την στάση του ΣΥΡΙΖΑ ,θα με έχετε πιστευεω διαβάσει για ότι γράφω .. Τώρα θα είμαι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ..

    1} Δεν τον παγιδεψαν να μπει στην κυβέρνηση στης 7 Μαΐου.


    2} Δεν το παγιδεψαν ούτε στης 17 Ιουνίου, πέσανε επάνω του όλα τα μίντια εκτός της ΝΕΤ..ΕΤ1..ΕΤ3.. ήταν άψογη και με μερικούς ελάχιστους δημοσιογράφους από τα αλλά Μ.Μ.Ε..

    3}Οι εκλογές αυτές θεωρώ ότι ήταν ότι οι βρώμικες οι πιο αντιδημοκρατικές ,οι πιο εκβιαστικές , οι πιο φασιστικές που έχω ζήσει στην πορεία της ζωή μου τον 54 ετών..{ φασιστικές όχι από την χρυσή αυγή και Ανεξάρτητους Ελληνες } από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..


    4}Ο Κουνελης , ο ψοριανος Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ,ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΚ, Η ΔΥΜΟΥΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΆ.. ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ότι τον κόσμος τον κατεβάζουν ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΡΑ ΟΎΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ..


    5} Πηγαίνετε τώρα να τρώτε στα Πεντελικά με τους Βαρδινογιάννηδες με τους Ψυχάριδες, με τους Μπομπολες, με τους Ρέστηδες, τους Λατσιδες, Αγγελικούση, Προκοπίου, Π. Λιβανό, Οικονόμου Μαρτίνο..να μοιράζεται την χώρα ...

    Παρακαλώ τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ να μην λένε η αριστερά την ΔΗΜΑΓΩΓΊΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΈΛΙ..

    ΤΣΙΠΡΑ και τα αλλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σας έλαχε να σηκώσετε στους ώμους σας την ελπίδα της Ελλάδος ,μη φοβηθείτε Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ. κάθε ήμερα ακούω από όλους αυτούς τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ για τον ΟΛΑΝΤ και νομίζω ότι είμαι Γάλλος

    Τούτοι δω εφέρανε τουφέκια γεμάτα μπαρούτι τούτοι δω διατάξανε τη στυγερή εξόντωση τούτοι δω συναντήσανε το λαό να τραγουδάει ενωμένος

    Και το λιγνό κορίτσι έπεσε με την σημαία του και το αγόρι κύλησε χαμογελώντας λαβωμένο λαβωμένο στο πλευρό της.

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζήτω την τιμωρία
    εκείνου που ‘δωκε το σύνθημα του θάνατου ζητώ την τιμωρία
    εκείνων που προστατέψανε αυτό το έγκλημα ζητώ την τιμωρία
    δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι, το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα
    δεν τους θέλω για πρεσβευτές, ούτε ήσυχους μέσα στα σπίτια τους
    θέλω να τους δω να δικάζονται,
    σε τούτο δω το μέρος, σε τούτη την πλατεία.

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κανελη ειναι γεματη κομπλεξ λογω της ανωμαλιας της και μισει καθετι που δεν μπορει η ιδια να ειναι.Βρωμα και σκυλα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΛΑΕΙ Η ΦΥΣΗ.....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ...

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ...... ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΜΟΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΑΓΑ--ΤΗ ΠΟΥ--ΝΑ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λ. Κανέλλη: Οι Χρυσαυγίτες έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο Kοινοβούλιο...

    Φαίνεται ότι το “κυνοβούλιο” να έχει καλλίτερες πουτάνες η τσατσάδες από την πλατεία Βάθης που έχουν την έδρα τους οι χρυσαυγίτες …

    `Λιανοχαζοκούμουνο`: «Είμαι η πρίζα, που περιμένει εκείνον που θα της βάλει το φις … Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα (μπουρδέλα) κακιά σκουριά δεν πιάνει. … Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη…. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός, φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου “ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΛΙΑΚOΜΑΓΚΑ” ».

    Η γριά πλακό - μούνα: Μήπως πας και σε άλλα μπουρδέλα ; Γερμανό-τσολιά μου… …φασιστάριο μου… αγορίνα μου …

    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ “ΧΡΥΣΟ -ΧΕΡΗ”… ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.

    ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΚΑΤ’ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡΤ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΜ-ΜΟΥΝΟ , ΤΑ Π@ΥΤΣ@ΣΚΑΜΠΙΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ... ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΟΚΟ-ΣΠΟΡΑ …ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ.

    “ΑΝΩΜΑΛΟΚΑΝΕΛΛΩ” Υ.Γ. : ΔΕΙΡΕ ΜΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ … ΔΕΙΡΕ ΜΕ …ΠΛΑΚΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟ-ΜΟΥΝΑ …ΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗΟΚΟ-ΜΟΥΝΑ … ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΜΕ …ΧΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ …ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΧΥΔΑΙΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ … ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ Η ΓΡΗΑ-ΚΟ-ΜΟΥΝΑ… … ΝΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΤΡΟΩ Η ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ … ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΓΕΙΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ … ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ … ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ “ΜΠΟΥΦΟ” ΣΟΥ… ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ “ΜΠΑΤΣΟ” ΣΟΥ … ΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ …
    ΑΧ …BAX … ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΜΟΥ ΛΙΑΝΙΣΕ ΜΕ … ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕ …

    Η ΣΚΑΜΠΗΛΩΜΕΝΗ ... ΠΛΑΚΟ-ΜΟΥΝΑ … ΠΑΛΗΟΚΟ-ΜΟΥΝΑ … ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ … ΔΗΛΩΣΕ :
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ … ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΘΑ ΜΕΝΩ … ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΩ …ΤΙΣ ΚΑΣΙΔΟΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΩ … ΚΑΙ ΤΑ Μ-Π@ΥΤΣ@-ΣΚΑΜΠΙΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΩ …ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ “ΜΠΑΤΣΟ” ΣΟΥ … ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΕΥΩ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η “ΓΡΙΑ ΠΑΛΗΟ-ΚΟ-ΜΟΥΝΑ ” έχει συνηθίσει να πουλάει ψευτομαγκιές στην τηλεόραση όταν έχει απέναντί της φλώρους , φούστιδες, μπουμπούκους και ντιντήδες …

    Ποιόν ενεργό πολίτη θα τον βρίζανε ¨Γερμανοτσολιά” … “Φασισταριό”… και ” πουσταριό”… και δεν θα αντιδρούσε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του

    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ …Ρίξε άλλη μια στη λεσβία… ρε Ηλία …ρε Ηλία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πως βγηκε ο κομουνιστης:


    ο κολος εβαλε το κο
    ο πουστης το στης
    μπηκε στη μεση και το μουνι της λιανη
    και νατο : ΚΟ-ΜΟΥΝΙ-ΣΤΗΣ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΄΄Και δεν σου κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη που σηκώθηκα από την καρέκλα μου και ακόμη πιο περήφανη που δεν αντέδρασα στη βαρβαρότητα με βαρβαρότητα.΄΄

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Τα χαρτια απο μονα τους επεσαν πανω στον τραμπουκο το Κασιδιαρη!!! ΟΚ ο,τι πεις μαλακω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση