GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σαουδική Αραβία και Κατάρ χρηματοδοτούν τους αντάρτες στη Συρία..."

Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ πληρώνουν τους αντικαθεστωτικούς που μάχονται κατά του Άσαντ, σύμφωνα με διπλωμάτη. Η Σαουδική Αραβία και...


Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ πληρώνουν τους αντικαθεστωτικούς που μάχονται κατά του Άσαντ, σύμφωνα με διπλωμάτη. Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ καταβάλλουν τους μισθούς των αντικαθεστωτικών που μάχονται κατά του Σύριου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε σήμερα Άραβας διπλωμάτης.
«Οι πληρωμές συνεχίζονται επί μήνες και η συμφωνία συνήφθη στις 2 Απριλίου από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με την ευθύνη της οργάνωσης επιμελητείας να έχει η Τουρκία όπου εδρεύουν κάποιες φατρίες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του.
«Ο σκοπός αυτού είναι να ενθαρρυνθούν όσο περισσότερες φατρίες του συριακού στρατού να αυτομολήσουν και να οργανώσουν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, να τον ελέγχουν και να εμποδίζουν όποια εξτρεμιστική οργάνωση θέλει να προσχωρήσει σε αυτόν».
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση