GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδρώστε...

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου Ιδρώστε αγόρια με σταρλέτες άκρως γοητευτικές της luben και ''μια από τα ίδια'', εγχώριας...


Ιδρώστε αγόρια με σταρλέτες άκρως γοητευτικές της luben και ''μια από τα ίδια'', εγχώριας showbiz.
Kι εσείς κορίτσια μεταπτυχιακού, διδακτορικού άνευ ή με, ιδροκοπήστε στα γυμναστήρια, φυτοζωήστε με γιαουρτάκι μπας και αποκτήσετε τα παρακάτω σμιλευμένα κορμιά που θα αναφερθούν.
Πόσο γελάω με intellectual, μορφωμένους φίλους μου που κάτι αξημέρωτα βράδια κάνουν like σε φωτογραφίες κοριτσιών που ποζάρουν με ατελείωτο μπούστο, μπούτια σε κοινή θέα, σουφρωμένα χειλάκια, περιπαιχτικό κεφαλάκι στο πλάι και χαμογελάκια όλο νόημα και υποσχέσεις. 
Τι νομίζεις, διδακτορικέ, ότι πατώντας like, υπάρχει ποτέ περίπτωση να τις ρίξεις; Αλλά περισσότερο σου επιτίθεμαι γιατί εσύ όλα αυτά τα δήθεν τα κατακρίνεις, τα αφορίζεις. Εσύ, ο άκρως φιλοσοφημένος που διαβάζεις μόνο Guardian, The financial Times, το δικό μας, press-gr.blogspot.com, κοινωνιολογικές μελέτες και οικονομικές αναλύσεις, στη θέα των ωραίων κορμιών ξεφτιλίζεσαι και γίνεσαι πέφτουλας άνευ προηγουμένου.
Σταματήστε να αποποιείστε, αφού γουστάρετε και αναρριγείτε στη θέα του προκλητικού κορμιού. Γιατί οι μορφωμένοι άντρες είστε τόσο φοβητσιάρηδες και εγκλωβισμένοι σε στεγανά και στερεότυπα; Το κορμί είναι πάντα κορμί και κερδίζει τις εντυπώσεις.'' Θυμήσου σώμα'', γιατί το κορμί, pool-boys, δε ξεχνά και αδύνατο να ξεχαστεί. 
Η Μαίρη Συνατσάκη, μελαχρινή, απόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας, funky, pop, με ζεμπρέ κορμάκι σας ξετρελαίνει.
Η Σίσσυ Χρηστίδου με ύφος ''αν θέλω, σ' έχω'', σας κάνει να αναστατώνεστε.
Η Γωγώ, με μαγιό σας ανάβει τρελά.
Η Έλενα Παπαβασιλείου σε ρόλο ναυαγοσώστριας σας ''πνίγει''.
Η Κατερίνα Στικούδη, ένα από τα πιο hot κορίτσια, για να καείτε.
Η Μαρία Κορινθίου, για να μη μπορείτε να συνέλθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση