GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνή στο γραφείο του Σίλβιο είχε φωτογραφηθεί η Μαροκινή

Καίνε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα στοιχεία που βλέπουν το ένα μετά το άλλος το φως της δημοσιότητας… Ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της ...

Καίνε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα στοιχεία που βλέπουν το ένα μετά το άλλος το φως της δημοσιότητας… Ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της δίκης που εκκρεμεί εις βάρος του με την κατηγορία ότι πλήρωσε μια 17χρονη Μαροκινή πόρνη για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της, μια 33χρονη Βραζιλιάνα έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Η 33χρονη Μισέλ Κονσεισάο, μοντέλο από την Βραζιλία που ήταν για κάποιο χρονικό διάστημα η συγκάτοικος της 17χρονης Καρίμα Ελ Μαχρούγκ κατέθεσε ότι βρήκε στη φωτογραφικής της μηχανή φωτογραφία που τη δείχνει να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτογραφίες ης οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά.
Της είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι της χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε».
Αυτό δήλωσε στους Sunday Times η Μισέλ Κονσεισάο ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Espressο, είχε επιβεβαιώσει ότι η 17χρονη Μαροκινή είχε όντως κάνει σεξ με τον Σίλβιο.
Αν τελικά αποδειχτεί ότι ο 75χρονος Καβαλιέρε πλήρωνε για το σεξ, κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν ήδη υπάρξει καταθέσεις που δηλώνουν ότι πλήρωνε 5.000 ευρώ τις γυναίκες που περνούσαν τη νύχτα μαζί του και 2.000 ευρώ αυτές που έφευγαν.
Ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες μια δίκης που ήδη έχει τραβήξει ένα χρόνο, θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση