GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν...

Μυστικοί διάλογοι Καραμανλή – Ομπάμα. Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές του 2009. Της Γιώτας Αντωνοπούλ...

Μυστικοί διάλογοι Καραμανλή – Ομπάμα.
Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές του 2009.
Της Γιώτας Αντωνοπούλου.
Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα πριν από τρία χρόνια, τον οποίο δημοσιεύει το PRESSing, φωτίζει μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο του 2009 και τα όσα συνέβησαν τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οδηγώντας την κυβέρνηση Καραμανλή στην πτώση της και αλλάζοντας με βίαιο τρόπο τη «ρότα» της χώρας. Όπως προκύπτει μέσα από αυτό το διάλογο σε συνδυασμό με τα διάφορα ντοκουμέντα που τον τελευταίο ένα χρόνο έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και έχουν οδηγήσει την ελληνική Δικαιοσύνη στην άσκηση ποινικών διώξεων κατ’ αγνώστων, αυτό που πρωτίστως κρίθηκε στις ελληνικές εκλογές του 2009 ήταν το περιεχόμενο της απάντησης στο επιτακτικό για την Αμερική πολιτικό ερώτημα «ποιος ελέγχει τις πηγές και τις ροές της ενέργειας; ». Αυτό που κρίθηκε ήταν η ίδια η διεθνής ενεργειακή «σκακιέρα», αναπόσπαστο και δομικό κομμάτι της «παγκόσμιας σκακιέρας» που τόσο ανάγλυφα περιγράφει ο Μπρεζίνσκι.
«Δύο θέματα, κύριε πρωθυπουργέ…»
Ήταν 3 Απριλίου 2009 τότε που ο Καραμανλής, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, είχε την πρώτη του κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα, τότε, πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Η συνάντηση εκείνη έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο που δεν έγινε τότε γνωστό, είναι, όμως, βέβαιο πως καθόρισε όχι μόνο την πορεία της κυβέρνησης Καραμανλή τους επόμενους μήνες αλλά συνολικά την πορεία της χώρας.
Ο Ομπάμα, ο οποίος ως υποψήφιος στις αμερικανικές εκλογές είχε δεσμευτεί σε όλους τους τόνους ότι θα στηρίξει την Ελλάδα στα εθνικά της θέματα, κάνοντας μάλιστα σαφείς αναφορές στο Σκοπιανό, στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό, στην πρώτη του αυτή συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό όχι μόνο δεν επαναβεβαίωσε τις δεσμεύσεις του αλλά στη διάρκεια της 40λεπτης συνομιλίας τους θύμισε σε αρκετά σημεία τον προκάτοχό του Τζωρτζ Μπους το νεότερο: άκουγε επί πολλή ώρα αμίλητος τον Κώστα Καραμανλή να του εξηγεί με λεπτομέρειες ποια είναι τα προβλήματα της Ελλάδας και πού ακριβώς χρειάζεται η χώρα μας την υποστήριξη της υπερδύναμης κι όταν η ενημέρωση ολοκληρώθηκε αντί άλλου σχολίου ο νέος «πλανητάρχης» απάντησε:
– «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να σας θέσω, κύριε πρωθυπουργέ, δύο θέματα: Πρώτον, δεν συνάδει με το κεκτημένο του ΝΑΤΟ ένα κράτος μέλος να σπάει την ομοφωνία των αποφάσεων. Δεύτερον, δεν είναι επιτρεπτό ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να αναπτύσσει προνομιακές σχέσεις με κράτος το οποίο δεν μετέχει στο ΝΑΤΟ».
Το δεικτικό, αν και ευγενικά διατυπωμένο, σχόλιο του Ομπάμα για το Βέτο της Ελλάδας στο Βουκουρέστι καθώς και για τις συμφωνίες με τη Ρωσία που αφορούσαν την κατασκευή των αγωγών ήρθε να διαψεύσει τις όποιες προσδοκίες είχε διαμορφώσει η ελληνική πλευρά ενόψει της πολυαναμενόμενης πρώτης συνάντησης με τη νέα αμερικανική ηγεσία. Και μπορεί μεν ο πρώην πρωθυπουργός να μην άφησε αναπάντητη την «παραίνεση» του Αμερικανού προέδρου, ανταπαντώντας πως «η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι είναι συνεπέστατο μέλος του ΝΑΤΟ αλλά και το ΝΑΤΟ οφείλει να κατανοεί τα προβλήματα των χωρών μελών του», όμως, όπως αναφέρουν τακτικοί συνομιλητές του «από εκείνο το διάλογο ο Καραμανλής αντελήφθη πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο χρόνος της διακυβέρνησής του μετράει αντίστροφα».
 Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν!
Το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ»
Παρότι ο συγκεκριμένος διάλογος δεν ήταν τότε γνωστός, το γεγονός ότι ο χρόνος της διακυβέρνησης Καραμανλή τελείωνε θεωρούνταν εκ των ων ουκ άνευ τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς οι ΗΠΑ κι οι «δορυφόροι» τους στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ με κάθε ευκαιρία και σε όλα τα επίπεδα επεδείκνυαν τη δυσφορία τους για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ενώ παράλληλα η ελληνική κυβέρνηση δεχόταν πληθώρα «προειδοποιήσεων» από διαφορετικές και, φαινομενικά, ασύνδετες μεταξύ τους πλευρές. Προειδοποιήσεις προερχόμενες πρώτον, από τις «αγορές» οι οποίες αύξαναν επικίνδυνα το κόστος δανεισμού για τη χώρα μας παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα σε συνθήκες παγκόσμιας οικονομικής κρίσης κατέγραφε, ακόμη, θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης (+0,3% το πρώτο τρίμηνο του 2009). Προειδοποιήσεις από την Κομισιόν, η οποία μόλις είχε θέσει για δεύτερη φορά την ελληνική Οικονομία σε επιτήρηση (18/2/2009) αποστερώντας από την κυβέρνηση τη δυνατότητα της εκπλήρωσης δεσμεύσεων πουείχε αναλάβει προς διάφορες κοινωνικές ομάδες. Το αξιοσημείωτο , δε, είναι πως οι Ευρωπαίοι και οι απεσταλμένοι τους στην Ελλάδα τεχνοκράτες περιέργως «δεν είδαν» όλο αυτό το διάστημα της επιτήρησης αυτό που μετεκλογικά απέδωσαν στην κυβέρνηση Καραμανλή, ότι δηλαδή «έδινε ψεύτικα στοιχεία»! Το τρίτο «μέτωπο» εντοπιζόταν στο εσωτερικό της χώρας, με τις διάφορες συντεχνίες που είχαν τη δημόσια πολιτική καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ να διαμορφώνουν καθημερινά συνθήκες κοινωνικής αναταραχής και οικονομικής ασφυξίας σε όλα τα πιθανά πεδία προσέλκυσης επενδύσεων (στον ΟΛΠ, στο κέντρο της Αθήνας, στα αεροδρόμια κ.λπ.). Το τέταρτο «μέτωπο» είχε ονοματεπώνυμο: λεγόταν Γιώργος Παπανδρέου και είχε προαναγγείλει την «ημερομηνία λήξης» της κυβέρνησης Καραμανλή με αφορμή την Προεδρική εκλογή!
Και μόνο τα προαναφερθέντα θα ήταν αρκετά ώστε σε σύντομο διάστημα να οδηγήσουν σε πτώση μια κυβέρνηση των 151 βουλευτών. Κι όμως, όλα τα σενάρια σχετικά με το τι ή το ποιος θα μπορούσε πιθανώς να κρύβεται πίσω από τα όσα συνέβαιναν και να συντονίζει την κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα, ωχριούν μπροστά σ’ αυτό που γνώριζε ήδη από τότε ο Κώστας Καραμανλής: το άκρως απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ προς τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο για «σχέδιο δολοφονίας εις βάρος του πρωθυπουργού με στόχο την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας». Όπως αναφερόταν στο έγγραφο, η ΕΥΠ είχε λάβει τις απόρρητες αυτές πληροφορίες από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), πράκτορες της οποίας «σε μία τουλάχιστον περίπτωση ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Έλληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Ν. Μάκρης Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγ. Εφραίμ». Κι επειδή πέρα από το περιεχόμενο-σοκ του εγγράφου περί του εκπονηθέντος σε «αμερικανικό κέντρο» σχεδίου δολοφονίας, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς και «τι δουλειά είχαν οι Ρώσοι πράκτορες στον Άγ. Εφραίμ;», η απάντηση βρίσκεται σε μια σειρά άλλων εγγράφων που περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία, σύμφωνα με τα οποία η FSB είχε εντοπίσει «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ των κυρίων Κ. Καραμανλή, Β. Πούτιν και Τζ. Παρβάνοφ» και είχε συστήσει μια ειδική ομάδα «αντιπαρακολούθησης» των κέντρων που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού! Όπως είναι γνωστό, τα απόρρητα έγγραφα της FSB αναφέρονταν σε σχέδιο ματαίωσης της ενεργειακής πολιτικής της χώρας, το οποίο είχε την ελληνική κωδική ονομασία «ΠΥΘΙΑ» και περιελάμβανε τέσσερα κύρια σημεία:
• Πολιτική αποσταθεροποίηση με αιχμή του δόρατος την υπόθεση Βατοπεδίου.
• Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
• Κοινωνική αποσταθεροποίηση με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
• Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.
Περιελάμβανε, δηλαδή, το συγκεκριμένο σχέδιο, όλα όσα ήδη υφίστατο η κυβέρνηση Καραμανλή με την αύξηση του κόστους δανεισμού, τη νέα επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας, την υπόθεση του Βατοπεδίου που τροφοδοτούσε διεθνή δημοσιεύματα περί «σκανδάλων της ελληνικής κυβέρνησης», την κοινωνική αναταραχή στο εσωτερικό και διαφόρους «βρυχηθμούς» από το εξωτερικό, προερχόμενους ακόμη κι από Ευρωπαίους εταίρους της αμερικανικής «σφαίρας» επιρροής. Κι όσο κι αν δυσκολεύεται ο νους ενός πολίτη να αντιληφθεί και να πιστέψει ότι, ναι, είναι πιθανό να εκπονείται σε κάποιο σημείο του κόσμου και σε κάποιο πολιτικό κέντρο ένα σχέδιο δολοφονίας κατά πρωθυπουργού δημοκρατικής χώρας, ανατρέχοντας κανείς στην ιστορία, ακόμη και την πιο πρόσφατη, θα διαπιστώσει ότι σε διάφορα σημεία της υφηλίου υπήρξαν δυστυχήματα με θύματα πολιτικούς που τα ακριβή αίτιά τους ουδέποτε εξακριβώθηκαν, ή ότι υπήρξαν αναταραχές και εξεγέρσεις που ποτέ δεν διευκρινίστηκε από πού καθοδηγήθηκαν ή ακόμη, σε περιπτώσεις μη δημοκρατικών χωρών, έγιναν ακόμη και πόλεμοι με ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία, οι οποίοι άφησαν πίσω τους χιλιάδες αθώους νεκρούς. Δεν πρέπει, εξάλλου να διαφεύγει της προσοχής οιουδήποτε το γεγονός πως, μετά από πολύμηνη και εξονυχιστική έρευνα των στοιχείων, η ελληνική Δικαιοσύνη διέταξε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.
 Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν!
Οι ανησυχίες του Καραμανλή
Ποια είναι η θέση του Κώστα Καραμανλή σε όλα αυτά που συνέβησαν αλλά και στα όσα στο μεταξύ αποκαλύφθηκαν για τη δράση ξένων κέντρων που αποσκοπούσαν στη ματαίωση της πολιτικής των αγωγών; Πρόσωπα που συνομιλούν τακτικά μαζί του είναι κατηγορηματικά στο θέμα των αποκαλύψεων για το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ»:
«Ο πρόεδρος δεν σχολιάζει τίποτα από όλα αυτά. Είναι αληθές ότι είχε ενημερωθεί από τον Παυλόπουλο για το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ κι είχε λάβει αυξημένα μέτρα προσωπικής ασφάλειας, αλλά δεν γνωρίζει κάτι πέραν αυτού. Παρακολουθεί, όπως κι όλοι, τις εξελίξεις στο επίπεδο της ελληνικής Δικαιοσύνης».
Οι ίδιοι, πάντως, συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού δεν αρνούνται πως η ακύρωση της πολιτικής των αγωγών αποτέλεσε για εκείνον μια μεγάλη απογοήτευση. Επίσης, δεν αρνούνται πως ο πρώην πρωθυπουργός ανησυχεί για τα εθνικά θέματα καθώς γνωρίζει το πλέγμα των συμφερόντων που εξυφαίνεται γύρω από τα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα. Γι’ αυτό και θεωρεί ο Καραμανλής πως οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι κρίσιμες για την ίδια την εθνική υπόσταση της χώρας. Η μεγάλη ανησυχία του είναι πως σήμερα η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε πολιτική κρίση, κι αυτή η κατάσταση πρέπει άμεσα να εξομαλυνθεί. Η χώρα, σύμφωνα με τους συνομιλητές του κ. Καραμανλή, πρέπει άμεσα να μπει σε σταθερή τροχιά, αλλιώς θα είναι ευάλωτη όχι μόνο οικονομικά αλλά και εθνικά. Τη διάσταση αυτή έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την προεκλογική περίοδο της 6ης Μαΐου όταν στη γραπτή του δήλωση με την οποία καλούσε τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά σημείωνε μεταξύ άλλων:
- «Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικόορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόποςμπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά».
Ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι στα εθνικά μας θέματα η Ευρώπη θα σταθεί αρωγός των θέσεών μας, υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι η Ελλάδα θα επιλέξει να πορευτεί τον ευρωπαϊκό δρόμο. Στο πλαίσιο αυτό είναι άμεσης προτεραιότητας οι πολιτικές προσέλκυσης επενδύσεων στη Θράκη, η οποία ήταν και παραμένει εξαιρετικά «ευαίσθητη» περιοχή. Ο κ. Καραμανλής θεωρεί επίσης, σύμφωνα πάντοτε με τους συνομιλητές του, ότι το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ δεν προσφέρεται για προεκλογικές ρητορείες αλλά είναι ένα εξαιρετικά λεπτό ζήτημα που θέλει προσεκτικό σχεδιασμό και διεθνείς συμμαχίες, οι οποίες οφείλουν να συναφθούν σε συνθήκες σταθερότητας για την Ελλάδα. Γνωρίζοντας, εξάλλου, όσο λίγοι, το μέγεθος των πιέσεων που ασκούνται στην Ελλάδα για το Σκοπιανό, ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί πως το γεγονός ότι η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις 21 Μαΐου δεν συζήτησε το θέμα, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν παραμένει ανοιχτό μπροστά μας κι ότι δεν θα κληθούμε σύντομα να το διαχειριστούμε. Ο Κώστας Καραμανλής πιστεύει, εξάλλου, πως δεν θα πρέπει να πάει χαμένη η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2014, σημειώνοντας ωστόσο πως οι δυνατότητες μιας χώρας που έχει «γονατίσει» οικονομικά και κοινωνικά είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό, όπως τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός στους συνομιλητές του,
«οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πρέπει οπωσδήποτε να αναδείξουν κυβέρνηση καθώς ένα νέο σκηνικό ακυβερνησίας θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα σε όλα τα επίπεδα και βέβαια και στο επίπεδο των εθνικών μας θεμάτων, τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή». Μάλιστα, διευκρινίζει ότι «αυτή δεν μπορεί να είναι μια οποιαδήποτε κυβέρνηση. Η κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις τύχες του τόπου θα πρέπει να είναι κυβέρνηση ΝΔ, αφού η μεγάλη παράταξη έχει σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά και καθαρές θέσεις στα εθνικά θέματα και έχει δώσει σημαντικές μάχες στο πεδίο αυτό».
kostasxan.blogspot.gr

35 σχόλια

  1. Α ρε λούγκρες, παπαγαλάκια και κοράκια! Σε ποιους τα λέτε αυτά ρε?
    Τόσο χαζούς μας περνάτε?
    Άντε αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τις διακοπές του που θέλετε να ξαναπάει για πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη δραπετευσε ψαχνουνε να βρουνε αλλοθι να ξαναγυρισει πανηγυρικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θειτσα, εκατσες κατω και εγραψες ενα καρο μαλακιες, δεν κουρασθηκες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος εχει μυαλό καταλαβαίνει. Λίγοι πατριώτες πολιτικοί υπήρξαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ενας από αυτους ειναι ο Κωστας Καραμανλής με τα μέτρα που πήρε για τους τριτεκνους, το βετο στα Σκοπια, οι συμφωνίες με τη Ρωσία, την Κίνα κτλ. Και δεχτηκε τεράστιο πόλεμο (στημενο σκανδαλο Βατοπεδίου, πυρκαγιες 2007, απειλές για τη ζωή του και τη ζωή της γυναίκας του και των παιδιών του). Το μεγάλο λάθος που έκανε είναι ότι δεν στραφηκε στο λαό και να πει καθαρα όλη την αλήθεια για το βρωμικο παιχνίδι των Αμερικάνων. Μονο ετσι θα εβγαινε από το αδιέξοδο. Αντι αυτού ειπε ο Πολυδωρας για "ασυμετρη απειλή" και όλοι κοροιδευαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mas pernate toso malakes ante gami8ite alites kai esis kai h karamalides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ"

    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κάθε αντικειμενικό δεδομένο θα φέρει τη χρεοκοπία και ότι μια χρεοκοπία συνεπάγεται. Κάτω από αυτή τη δυστυχία που ζούμε σήμερα υπάρχουν πολλά ακόμη επίπεδα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, η κατρακύλα θα είναι δραματική. Θα μπούμε σε ένα ιλλιγιώδες καθοδικό σπιράλ δυστυχίας και πείνας, χωρίς να υπάρχει διέξοδος, παρά μια αδιέξοδη κατάσταση ισημερινής Αφρικής. Με την αδυναμία να εισαχθεί ενέργεια ούτε νερό δεν θα φέρνουν οι αντλίες, ούτε ρεύμα δεν θα παράγεται. Τα γεωργικά προϊόντα θα παράγονται σε τόσο μικρές ποσότητες και θα μεταφέρονται με τόσο κόστος και δυσκολία που όλοι τιμές των τροφίμων θα εκτοξευθούν σε αστρονομικά ύψη. Το δελτίο, σίγουρο εισιτήριο για τον αργό θάνατο, που θα επιβληθεί θα φέρει τη μαύρη αγορά και την περαιτέρω εκτόξευση των τιμών. Σύντομα με την πλήρη απαξία ενός νομίσματος που θα έχει μπει σε ένα διαρκές σπιράλ εκτύπωσης-πληθωρισμού-απαξίας-περαιτέρω (λόγω ραγδαίας πτώσης της αξίας και συνεπαγόμενης ανεπαρκειάς του) εκτύπωση-βαθύτερου πληθωρισμού-μεγαλύτερης απαξίας και παει λέγοντας, σύντομα λοιπόν θα κυριαρχήσει η ανταλλαγή αντικειμένων και αξιών ή θα γίνεται δεκτό μόνον δυνατό νόμισμα που στη μαύρη αγορά θα πωλήται σε αστρονομικές τιμές (ο μισθός ενός χρόνου για 10 Ευρώ). 
    Κάτω απο αυτό που ζούμε υπάρχουν πολλά ακόμη σκαλιά που θα χρειαστεί να κατεβούμε μετά την χρεοκοπία που θα φέρει άμεσα και δραματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του. Και απο εκείνη την κόλαση που θα έρθει δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως ελπίδα επιστροφής.
    Τότε οι αυτοκτονίες δεν θα είναι δυνατό να μετρηθούν πλέον, οι χιλιαδες καθημερινοί θάνατοι από πείνα, από απλές αρρώστιες, εφόσον φάρμακα ούτε να εισαχθούν θα είναι δυνατό (και όσα μόνο σε αστρονομικές τιμές και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα) ούτε βέβαια χωρίς ενέργεια να παραχθούν σε ικανές ποσότητες.

    Και στο κάτω κάτω ΤΙ μας έφερε στο μνημόνιο; Ποιός μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;
    Φίλε μου, τα μνημόνια και η λιτότητα ήρθαν νομοτελειακά και αναπόφευκτα στο σβέρκο μας ακριβώς επειδή κάποιοι φόρτωσαν προβλήματα στη χώρα εξαιτίας μιας πολιτικής που κατέστρεψε την παραγωγή και φούσκωσε τον κρατικό μηχανισμό με κρατικοδίαιτους κηφήνες που περιφέρονται ανά τα γραφεία τους ασκόπως μασώντας χιλιάρικα σαν μαρουλόφυλα που έτρεχε ο χαμάλης ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο εργάτης φτύνοντας αίμα και αμοιβομενος με ψίχουλα να χρηματοδοτήσει. Μα οι πολιτικές αυτές ακριβώς ανασταίνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί θεωρείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα εναλλακτική δύναμη; ποιός είναι ποιοτικά ο “νέος” Τσιπρας; Ο Τσίπρας από καμμιά πλευρά δεν είναι νέος. Εκφράζει ακριβώς την αναβίωση του πλέον φθαρμένου, παλιού, σάπιου καθεστώτος της αρπαχτής, του βολέματος, της υφαρπαγής των εντυπώσεων, του ογκώδους και δυσκίνητου διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού, των κηφήνων της βολεμένης και πανίσχυρης κομματικής νομενκλατούρας. Εκφράζει και θέλει να αναβιώσει όλην ακριβώς εκείνη την αντιπαραγωγική σαπίλα που μας έφερε μέχρι εδώ. Τον κομφορμισμένο κομματόκοσμο που διέλυσε τη χώρα και τη φόρτωσε τόκους και δανεικά για να συντηρεί τους εικονικούς παραδείσους που υποσχέθηκε. Μην ακούτε τα μεγάλα, παχιά λόγια, τέτοια ακριβώς έλεγαν και αυτοί που μας πρόδωσαν τότε. Πίσω απο τέτοιες όμορφες μάσκες κρυβοντουσαν κι αυτοί. Ο Συριζα έρχεται να αναβιώσει το παλιό, κακό παρελθόν. Μοιάζει με μια φτιασιδωμένη περίτεχνα εκατόχρονη κυράτσα που στολίζεται, σοβατίζεται και μπογιατίζεται για να κρύψει τους άρρωστους, τοξινωμένους, σάπιους ιστούς της. Τίποτε περισσότερο. Μην θαμπώνεστε, προσέξτε καλά πριν γίνετε συνεργοί στην καταστροφή της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών σας. 
    Γιατί όσο και να εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου ως εναντίον του μνημονίου, άλλο τόσο υιοθετούν τις πολιτικές, ακόμα και τις ομάδες, που μας έφεραν μέχρι εδώ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O BAΣΙΚΩΤΕΡΟΣ

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν θα είμασταν στο απάνεμο λιμάνι του ΔΝΤ, με το Μνημόνιο της ευτυχίας
    ..μετά τον θάνατό μας φυσικά.
    Ούτε θα κάνανε Μπουρδέλο την Ευρώπη
    με την κρίση του ΔΟΑΣΙΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υπέρ του $$$$$$$$$$ τους.



    Πατριώτες του ...κώλου ξεστραβωθείτε: Η Ισπανία δεν χρειάζεται μνημόνιο γιατί πήρε μόνη της μέτρα.

    Έχουν ξεσαλώσει όλοι οι άσχετοι που δεν μπορούν να δούνε απλά πράματα. Από χθες μας ζάλισαν τον έρωτα ότι οι "μάγκες" οι Ισπανοί πιάσαν τη Μέρκελ από το λαιμό και δεν υπέγραψαν μνημόνιο ούτε πήγαν στο ΔΝΤ για να πάρουν 100 δις για τις Τράπεζές τους...Καταρχάς κανένας δεν λέει για την Ισπανία "ο προδότης ο Ραχόι δίνει 100 δις στις Τράπεζες", μούγγα στο ότι και οι Ισπανοί το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι να λειτουργούν οι τράπεζες.

    Από κει και πέρα μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η σύγκριση Ελλάδος-Ισπανίας η οποία από το 2004 μέχρι το 2008 μείωσε το δημόσιο χρέος της από 53% σε 36%...
    Το σπουδαιότερο όμως που ξεχνάνε και δεν λένε οι ηλίθιοι είναι ότι οι Ισπανοί, σαν απείρως σοβαρότερος λαός από εμάς, δεν χρειάζονται μνημόνιο για να δούνε τα χάλια. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... καταλάβατε ρε νούμερα ποια είναι η διαφορά μας;

    Πέρσι το Δεκέμβριο ανακοινώθηκαν μέτρα ύψους 15 δις και το Μάιο ανακοινώθηκαν άλλα 35 δις προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν τον αναθεωρημένο στόχο και να ρίξουν το έλλειμμα από το 8,5% στο 5,3% στο τέλος του 2012. Μέχρι τώρα δηλ. πήραν μέτρα 50 δις μέσα σε 6 μήνες! Τον Μάρτιο ανακοινώθηκε το κλείσιμο 70 οργανισμών ενώ σκοπεύουν να κλείσουν το 19% των δημοσίων οργανισμών και να μειώσουν τη συμμετοχή του δημοσίου και σε άλλους.

    Και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ... γιατί οι σοβαροί λαοί δεν χρειάζονται μνημόνιο για να δούνε την αλήθεια

    Διαβάστε κι αυτό για να μη σας πουλάνε φούμαρα τα παπαγαλάκια του Τσίπρα:
    Madrid is supposed to stick to targets agreed two years ago with the European Commission, the European Central Bank and International Monetary Fund to cut the deficit from 9.2 percent of GDP in 2010 to 4.4 percent this year and 3.0 percent by 2013. Last month, Prime Minister Mariano Rajoy declared the country would not be able to meet the 4.4 percent target and had “unilaterally” decided to change it to 5.8 percent. The European Commission agreed a revision was necessary, but insisted the target had to be 5.3 percent.
    This means Spain will have to come up with more than €35 billion in savings to meet the new target on top of the €15 billion worth of tax rises and spending cuts already announced in December. Economy Minister Luis De Guindos has suggested that VAT may be raised next year and Finance Minister Cristobal Montoro has estimated that to meet the new 5.3 percent goal the central government will have to reduce spending from 5.1 percent to 3.5 percent.
    On top of this, forecasts predict that the Spanish economic output will fall by 1.7 percent this year. Exports decreased 1.6 percent from the previous three months, and consumer spending declined by an annual rate of 1.1 percent....
    Last Friday the ruling Popular Party (PP) government announced the elimination of 27 state-owned corporations and public disinvestment in 43 other companies. Amongst the eliminated state-owned corporations are the Corporation for Public Rents, Corporation of Engineering and Aerospace Services and Marine Towing Corporation. In total, the government intends to eliminate 19 percent of state owned enterprises and reduce the participation in other entities.
    22 Μαρτίου 2012
    http://www.wsws.org/articles/2012/mar2012/spai-m22.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "mas pernate toso malakes ante..."

    Ένα ακόμη δείγμα εμπεριστατωμένης επιχειρηματολογίας από οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς). Ας δει ο ελληνικός λαός πως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία, την ελευθερία λόγου και τον διάλογο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ας πάρει μια γεύση του τι θα συμβεί αν γίνουν κυβέρνηση. Έτσι ακριβώς θα απευθυνθούν στη δημοκρατία, τα πολιτικά δικαιώματα και την ελευθερία μας. Προσέξτε όλοι τι πάτε να κάμετε την 17η Ιουνίου, Σκεφτείτε καλά, η καταστροφή είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαφαζάνης: Είμαι κότα και σας εκλιπαρώ να θάψετε το ότι είμαι δραχμολάγνος..

    Φαιά προπαγάνδα σε βάρος του από ορισμένα κανάλια καταγγέλλει με το θολωμένο του μυαλό ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος καλεί ουσιαστικά τα μέσα να μην προβάλουν τις δηλώσεις του υπερ της επιστροφής στη δραχμή, ώστε να μας κάνει έκλπηξη όταν γίνει κυβέρνηση!!

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποτελεί αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα να ανακαλύπτουν ορισμένα κανάλια, μια μόλις βδομάδα πριν τις εκλογές, πασίγνωστες προσωπικές μου απόψεις, με στόχο να ανακοπεί πάση θυσία η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τη διακυβέρνηση της χώρας... ενώ θα έπρεπε να τις θάβουν !!

    - Ετσι είναι αγαπητέ μου, θα πρέπει να πάρουμε την άδεια του Λαφαζάνη για να γράψουμε οτιδήποτε.
    Και τώρα που δεν είναι τίποτε καταγγέλει.

    Αν αύριο γίνει κυβέρνηση πολύ απλά θα τα απαγορεύσει προκειμένου να προστατεύσει το λαό απο άχρηστες πληροφορίες.

    Αυτή είναι η νοοτροπία τους και την επιβάλουν τώρα με προβοκάτσιες και αριστερό τραμπουκισμό και αύριο με την αφοπλισμένη αστυνομία του καθεστώτος που θα επιβάλουν.

    Γελοίος ρε.
    Μα ποιοί μαλάκες τους £υριζο-ψηφίζουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαφαζάνης: Είμαι κότα και σας εκλιπαρώ να θάψετε το ότι είμαι δραχμολάγνος..

    Φαιά προπαγάνδα σε βάρος του από ορισμένα κανάλια καταγγέλλει με το θολωμένο του μυαλό ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος καλεί ουσιαστικά τα μέσα να μην προβάλουν τις δηλώσεις του υπερ της επιστροφής στη δραχμή, ώστε να μας κάνει έκλπηξη όταν γίνει κυβέρνηση!!

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποτελεί αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα να ανακαλύπτουν ορισμένα κανάλια, μια μόλις βδομάδα πριν τις εκλογές, πασίγνωστες προσωπικές μου απόψεις, με στόχο να ανακοπεί πάση θυσία η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τη διακυβέρνηση της χώρας... ενώ θα έπρεπε να τις θάβουν !!

    - Ετσι είναι αγαπητέ μου, θα πρέπει να πάρουμε την άδεια του Λαφαζάνη για να γράψουμε οτιδήποτε.
    Και τώρα που δεν είναι τίποτε καταγγέλει.

    Αν αύριο γίνει κυβέρνηση πολύ απλά θα τα απαγορεύσει προκειμένου να προστατεύσει το λαό απο άχρηστες πληροφορίες.

    Αυτή είναι η νοοτροπία τους και την επιβάλουν τώρα με προβοκάτσιες και αριστερό τραμπουκισμό και αύριο με την αφοπλισμένη αστυνομία του καθεστώτος που θα επιβάλουν.

    Γελοίος ρε.
    Μα ποιοί μαλάκες τους £υριζο-ψηφίζουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΑΔΑΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΧ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 1929. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. ΑΛΛΟ, ΑΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θέλουν να επαναφέρουν τον άχρηστο!Τα αρ...α μας θα πάρει το άχρηστο το βόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η γελοιότητα της ΝΔ και της Συγγρού ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας και φαυλότητας!

    Προσπαθούν οι κακόμοιροι, το άεργο τζάκι – ο εξηνταδυάχρονος βουτηρομπεμπές Σαχλαμαράς, που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, με τον γελοίο Μιχελάκη, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από τα αδιέξοδα και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, που έφερε καταστροφή και δυστυχία για τον ελληνικό λαό, που υπέγραψε ο ίδιος, ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Αντώνης Σαχλαμαράς!!!

    Η ΝΔ, όχι μόνο έχει εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα, την πολιτική του «μεσαίου χώρου» του μπουχέσα-μπουκωμένου επανιδρυτή (που την συνέφερε εκλογικά), αλλά γυρίζει δεκαετίες πίσω – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕ

    (να θυμίσω, ότι το 1963, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά την δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, είχε δηλώσει «για το δεξιό παρακράτος των Γκοτζαμάνηδων» - «Ποιος κυβερναέι αυτή τη χώρα;;;»),

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, που εμπεριείχε μέσα του, όλα τα φυντάνια, συνεργάτες των Ναζί Γερμανών Κατακτητών – δηλαδή, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες (ταγματαλήτες, κατά την ορολογία της Αριστεράς), Χίτες, δοσίλογους, διερμηνείς των Γερμανών ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    Η Γελοιότητα και η αθλιότητα του Σαχλαμαρά και Μιχελάκη έγκειται, στο ότι πήραν τις δηλώσεις κάποιου γελοίου και περιθωριακού τύπου, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απλώς αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος και απερρίφθη και ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!

    Στον ίδιο τύπο όμως, έδωσε συνέντευξη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης!!!!

    Άρα στο «Δίκτυο 21» του οποίου εξέχον στέλεχος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Αντωνάκη Σαχλαμαρά κι αυτός (παλιό στέλεχος της Β’ Πανελλαδικής), ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΩΣ Ο «ΨΗΛΟΣ», ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ 17Ν, στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ριτσαρντ Γουέλς και του χουντικού αρχιβασανιστή Ευάγγελου Μάλλιου…

    Άρα να συμπεράνουμε, ότι ο Φαήλος, δεξί χέρι του Σαμαρά και σύμβουλός του, είναι το… χαχαχαχαχα... κρυφό-ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ (όρος των τροτσκιστών, για την προσπάθεια, να εισχωρήσουν οι Τροτσκιστές στα αστικά κόμματα και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, τη δεκαετία του 1970).

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Και εάν λάβουμε υπόψη μας και την γελοία, φαύλη, αμόρφωτη και απολίτιστη επίθεση που κάνουν ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΛΑΒΟΪ ΖΙΖΕΚ,

    έναν από τους πιο διαπρεπείς κήρυκες κατά του κανιβαλικού, νέο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, κατά της Παγκοσμιοποίησης των Τραπεζιτών και των παρασιτικών Κεφαλαίων,

    Ε, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟ ΜΟΥΤΡΟ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ,ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ .ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ
    ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ Η ΣΑΥΡΑ.ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Η γελοιότητα της ΝΔ και της Συγγρού ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας και φαυλότητας!

    Προσπαθούν οι κακόμοιροι, το άεργο τζάκι – ο εξηνταδυάχρονος βουτηρομπεμπές Σαχλαμαράς, που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, με τον γελοίο Μιχελάκη, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από τα αδιέξοδα και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, που έφερε καταστροφή και δυστυχία για τον ελληνικό λαό, που υπέγραψε ο ίδιος, ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Αντώνης Σαχλαμαράς!!!"


    Ιδού, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ήδη αμόλυσε τους συριζοφρουρούς του να ασκήσουν δημοκρατικότατα ιδεολογική τρομοκρατία.

    Ας θαυμάσουν όλοι τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνονται οι κομματοστρατιώτες του Τσίπρα τον διάλογο και τη δημοκρατία. Όταν μας λείπουν τα (καναδυό) επιχειρήματα η συζήτηση αμέσως γλιστράει σε προσωπικό επίπεδο, σε προσωπική λάσπη, σε προσωπικές ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που σκοπό έχουν μέσω του ηθικής προσβολής να απαξιώσουν επικοινωνιακά τον φορέα του αντίλογου, να τον σχετικοποιήσουν σαν προσωπικότητα, να αποδομήσουν το προφίλ του  ούτως ώστε να ακυρωθεί η δύναμη της επιχειρηματολογίας του. Επενδύοντάς τον με χαρακτηριστικά που στο συλλογικό υποσυνείδητο συνδέονται άμεσα με την εικόνα του ρηχού, του γελοίου. Με το κόλπο αυτό ακυρώνεται αυτόματα η επιχειρηματολογία αυτού που θέλουμε να "εξαφανίσουμε" κατά την σταλινική μέθοδο από την εικόνα. 
    Αυτού του είδους τη γραμμή ακολουθεί επικοινωνιακά και ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, χωρίς να μπορεί να κρύψει και την αλαζονεία που του φούσκωσε τα μυαλά. Με φωνασκείες, τσιτάτα, ταμπέλες, ειρωνείες και χαρακτηρισμούς, με απαξιωτικά χάχανα και γελάκια, με φτηνά ύπουλα επικοινωνιακά τερτίπια που σκοπό έχουν να αποδομήσουν όχι μόνο την επιχειρηματολογία αλλά και να μειώσουν και την προσωπικότητα των αντιπάλων τους, ακυρώνοντας εκ των προτέρων τη φωνή τους.  Το βλέπουμε καθημερινά στην εξυπνακίστικη και απαξιωτική γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τους "αντιπάλους" του (με τέτοια εμπάθεια αντιλαμβάνεται όσους δεν συμφωνούν μαζί του) γεμάτη ανούσιο υβρεολόγιο και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χωρίς περιεχόμενο, το βλέπετε όλοι τώρα δα, στις αλλεργικές αντιδράσεις των οπαδών του σε κάθε διάλογο. Μια ακόμη απόδειξη πόση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατία. Ας σκεφτεί ο λαός καλά τι πάει να κάμει. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πασοκ


    Δεν το περιμενα αυτο φωναζε η Διαμαντοπουλου Αννασε συνεργατη της απο το Παιδειας!

    Η Αννα Διιαμαντοπουλου πουλαγε θεσεις και προστασια σε δεξιους και Συριζακαι κοροιδευε το πασοκ.
    Ομως οι ψηφοφοροι το εμαθαν απο το πρεσσ και την μαυρισαν

    Δεν θα ξαναδουν την Βουλη Διαμαντοπουλου Ευθυμιου Πρωτοπαπας Χυτηρης Δαμανακη λεανε πολλοι!

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ" Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

    ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την Αννα Διαματοπουλου και Ευθυμιου κλπ...


    ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΙΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ... ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ


    ΑΚΟΥΣΑΤΕ?


    Παραμενει στην θεση της η παρανομα εκλςγμεη Δανιλη Ελενη που λαδωσε την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου για να γινει διευθυντρια στο ΠΣΠΑ. Ομως η Δανιλη την εκανε για ΝΔ και φλερταρει και με Συυριζα, με τον νικητη οποιον και να ειναι αυτος!

    Ετσι η Διαμαντοπουλου Αννα που φοραγε ακριβο ασπρο παντελονι και φαινοταν και τοπ μαυρο της βρακι... δεν ξαμναβγαινει ποτε βουλευτης

    αν ξαναβγει να με φτυσετε φωναζε γνωστος πασοκος που εξυνε τα αρχιδι του!

    Οι μιζες διελυσαν το Πασοκ!

    Οι βουλευτες πασοκ λαδωνοντουσαν απο δεξια και συριζα και θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους βλακες!

    Αμ δεν..

    Πασοκοι@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ
    ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ.ΑΙΣΧΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. επειδη δε σου αρεσε κι ακομα δεν σε επηρεασε τιποτα τρως και πινεις το ξαναβαζω
    ]
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
    ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
    ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ καλά τότε...

    "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ"

    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κάθε αντικειμενικό δεδομένο θα φέρει τη χρεοκοπία και ότι μια χρεοκοπία συνεπάγεται. Κάτω από αυτή τη δυστυχία που ζούμε σήμερα υπάρχουν πολλά ακόμη επίπεδα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, η κατρακύλα θα είναι δραματική. Θα μπούμε σε ένα ιλλιγιώδες καθοδικό σπιράλ δυστυχίας και πείνας, χωρίς να υπάρχει διέξοδος, παρά μια αδιέξοδη κατάσταση ισημερινής Αφρικής. Με την αδυναμία να εισαχθεί ενέργεια ούτε νερό δεν θα φέρνουν οι αντλίες, ούτε ρεύμα δεν θα παράγεται. Τα γεωργικά προϊόντα θα παράγονται σε τόσο μικρές ποσότητες και θα μεταφέρονται με τόσο κόστος και δυσκολία που όλοι τιμές των τροφίμων θα εκτοξευθούν σε αστρονομικά ύψη. Το δελτίο, σίγουρο εισιτήριο για τον αργό θάνατο, που θα επιβληθεί θα φέρει τη μαύρη αγορά και την περαιτέρω εκτόξευση των τιμών. Σύντομα με την πλήρη απαξία ενός νομίσματος που θα έχει μπει σε ένα διαρκές σπιράλ εκτύπωσης-πληθωρισμού-απαξίας-περαιτέρω (λόγω ραγδαίας πτώσης της αξίας και συνεπαγόμενης ανεπαρκειάς του) εκτύπωση-βαθύτερου πληθωρισμού-μεγαλύτερης απαξίας και παει λέγοντας, σύντομα λοιπόν θα κυριαρχήσει η ανταλλαγή αντικειμένων και αξιών ή θα γίνεται δεκτό μόνον δυνατό νόμισμα που στη μαύρη αγορά θα πωλήται σε αστρονομικές τιμές (ο μισθός ενός χρόνου για 10 Ευρώ). 
    Κάτω απο αυτό που ζούμε υπάρχουν πολλά ακόμη σκαλιά που θα χρειαστεί να κατεβούμε μετά την χρεοκοπία που θα φέρει άμεσα και δραματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του. Και απο εκείνη την κόλαση που θα έρθει δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως ελπίδα επιστροφής.
    Τότε οι αυτοκτονίες δεν θα είναι δυνατό να μετρηθούν πλέον, οι χιλιαδες καθημερινοί θάνατοι από πείνα, από απλές αρρώστιες, εφόσον φάρμακα ούτε να εισαχθούν θα είναι δυνατό (και όσα μόνο σε αστρονομικές τιμές και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα) ούτε βέβαια χωρίς ενέργεια να παραχθούν σε ικανές ποσότητες.

    Και στο κάτω κάτω ΤΙ μας έφερε στο μνημόνιο; Ποιός μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;
    Φίλε μου, τα μνημόνια και η λιτότητα ήρθαν νομοτελειακά και αναπόφευκτα στο σβέρκο μας ακριβώς επειδή κάποιοι φόρτωσαν προβλήματα στη χώρα εξαιτίας μιας πολιτικής που κατέστρεψε την παραγωγή και φούσκωσε τον κρατικό μηχανισμό με κρατικοδίαιτους κηφήνες που περιφέρονται ανά τα γραφεία τους ασκόπως μασώντας χιλιάρικα σαν μαρουλόφυλα που έτρεχε ο χαμάλης ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο εργάτης φτύνοντας αίμα και αμοιβομενος με ψίχουλα να χρηματοδοτήσει. Μα οι πολιτικές αυτές ακριβώς ανασταίνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί θεωρείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα εναλλακτική δύναμη; ποιός είναι ποιοτικά ο “νέος” Τσιπρας; Ο Τσίπρας από καμμιά πλευρά δεν είναι νέος. Εκφράζει ακριβώς την αναβίωση του πλέον φθαρμένου, παλιού, σάπιου καθεστώτος της αρπαχτής, του βολέματος, της υφαρπαγής των εντυπώσεων, του ογκώδους και δυσκίνητου διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού, των κηφήνων της βολεμένης και πανίσχυρης κομματικής νομενκλατούρας. Εκφράζει και θέλει να αναβιώσει όλην ακριβώς εκείνη την αντιπαραγωγική σαπίλα που μας έφερε μέχρι εδώ. Τον κομφορμισμένο κομματόκοσμο που διέλυσε τη χώρα και τη φόρτωσε τόκους και δανεικά για να συντηρεί τους εικονικούς παραδείσους που υποσχέθηκε. Μην ακούτε τα μεγάλα, παχιά λόγια, τέτοια ακριβώς έλεγαν και αυτοί που μας πρόδωσαν τότε. Πίσω απο τέτοιες όμορφες μάσκες κρυβοντουσαν κι αυτοί. Ο Συριζα έρχεται να αναβιώσει το παλιό, κακό παρελθόν. Μοιάζει με μια φτιασιδωμένη περίτεχνα εκατόχρονη κυράτσα που στολίζεται, σοβατίζεται και μπογιατίζεται για να κρύψει τους άρρωστους, τοξινωμένους, σάπιους ιστούς της. Τίποτε περισσότερο. Μην θαμπώνεστε, προσέξτε καλά πριν γίνετε συνεργοί στην καταστροφή της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών σας. 
    Γιατί όσο και να εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου ως εναντίον του μνημονίου, άλλο τόσο υιοθετούν τις πολιτικές, ακόμα και τις ομάδες, που μας έφεραν μέχρι εδώ. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητή Γιώτα Αντωνοπούλου. Θα ήθελα μια απάντηση για την Υπουργεία του Καραμανλή στο Υπουργείο Πολιτισμού, που είχε τον ειδικό λογαριασμό και διακινηθήκαν σε 3,5 χρόνια προς ΜΚΟ και διάφορα άλλα 2,4 δις. ΔΙΣ ευρώ. Μάλιστα ένα από αυτά τα παραστατικά έλεγε τάχα ότι δόθηκαν 75.000 ευρώ για αιμοληψία σε νοσοκομείο που έκαναν οι υπάλληλοι του υπουργείου. Αυτό το θέμα το παρουσίασε ο κ. Χαρδαβέλας και ο πονηρός δημοσιογράφος ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο εάν πληρώθηκε και του απάντησαν δεν πήραν ούτε ένα ευρώ.
    Αυτά τα τίμια χέρια διακίνησαν και τα δις. Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι. Και ο Καραμανλής ήταν στο club .

    Καπετάν Μακρύς. Και όχι μόνο σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελικά η κ Αντωνοπούλου με το άρθρο της τί πέτυχε; Να απαλλάξει τον κ Καραμανλή από τις όποιες ιστορικές ευθύνες του ή να τον…ενοχοποιήσει;
    Το θέτω ως ερώτημα καθώς:
    1/ο κ Καραμανλής (ευτυχώς για αυτόν και την οικογένειά του ΔΕΝ δολοφονήθηκε) αλλά,
    2/Το 2009 έχασε τις εκλογές και παρέδωσε Κράτος και τους Έλληνες στον νικητή κ Παπανδρέου
    3/Η ενεργειακή πολιτική με τους Ρώσους ~πέθανε~
    4/Η Ελλάδα τελεί σε ουσιαστική πτώχευση,
    5/Τρόικα και δανειστές μας έχουν δέσει χειροπόδαρα για πολλά χρόνια
    6/Το μέλλον μας διαγράφεται ως ζοφερά σκοτεινό, και όπως λέει και η κ Αντωνοπούλου κάνοντας παραπομπή στην επιστολή του κ Καραμανλή
    7/ ~τα εθνικά μας θέματα είναι ανοιχτά…~
    Ρωτάω όχι με κακεντρέχεια αλλά με ειλικρινή, παιδιάστικη αφέλεια:
    8/ Δηλαδή εάν είχε δολοφονηθεί ο κ Καραμανλής, πράγμα που ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το ήθελε (προφανώς από…~φίλια πυρά~) πού θα βρισκόμασταν ως Έθνος και ως Λαός σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η γελοιότητα της ΝΔ και της Συγγρού ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας και φαυλότητας!

    Προσπαθούν οι κακόμοιροι, το άεργο τζάκι – ο εξηνταδυάχρονος βουτηρομπεμπές Σαχλαμαράς, που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, με τον γελοίο Μιχελάκη, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, από τα αδιέξοδα και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, που έφερε καταστροφή και δυστυχία για τον ελληνικό λαό, που υπέγραψε ο ίδιος, ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, Αντωνάκης Σαχλαμαράς!!!

    Η ΝΔ, όχι μόνο έχει εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα, την πολιτική του «μεσαίου χώρου» του μπουχέσα-μπουκωμένου επανιδρυτή (που την συνέφερε εκλογικά), αλλά γυρίζει δεκαετίες πίσω – ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕ...

    (να θυμίσω, ότι το 1963, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, μετά την δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, είχε δηλώσει «για το δεξιό παρακράτος των Γκοτζαμάνηδων» - «Ποιος κυβερναέι αυτή τη χώρα;;;»),

    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, που εμπεριείχε μέσα του, όλα τα φυντάνια, συνεργάτες των Ναζί Γερμανών Κατακτητών – δηλαδή, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες (ταγματαλήτες, κατά την ορολογία της Αριστεράς), Χίτες, δοσίλογους, διερμηνείς των Γερμανών ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    Η Γελοιότητα και η αθλιότητα του Σαχλαμαρά και Μιχελάκη έγκειται, στο ότι πήραν τις δηλώσεις κάποιου γελοίου και περιθωριακού τύπου, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απλώς αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος και απερρίφθη και ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!

    Στον ίδιο τύπο όμως, έδωσε συνέντευξη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης!!!!

    Άρα στο «Δίκτυο 21» του οποίου εξέχον στέλεχος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δεξί χέρι του Αντωνάκη Σαχλαμαρά κι αυτός (παλιό στέλεχος της Β’ Πανελλαδικής), ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ… « ΥΠΟΠΤΟΣ», ΩΣ Ο «ΨΗΛΟΣ», ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ 17Ν, στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ριτσαρντ Γουέλς και του χουντικού αρχιβασανιστή Ευάγγελου Μάλλιου…

    Άρα να «συμπεράνουμε» (;;), ότι ο Φαήλος, δεξί χέρι του Σαμαρά και σύμβουλός του, είναι το… ουαχαχαχαχαχα... κρυφό-ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ (όρος των τροτσκιστών, για την προσπάθεια, να εισχωρήσουν οι Τροτσκιστές στα αστικά κόμματα και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, τη δεκαετία του 1970).

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Και εάν λάβουμε υπόψη μας και την γελοία, φαύλη, αμόρφωτη και απολίτιστη επίθεση που κάνουν ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΛΑΒΟΪ ΖΙΖΕΚ,

    έναν από τους πιο διαπρεπείς κήρυκες κατά του κανιβαλικού, νέο-φιλελεύθερου καπιταλισμού, κατά της Παγκοσμιοποίησης των Τραπεζιτών και των παρασιτικών Κεφαλαίων,

    Ε, ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ - ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ..
    ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ..ΤΣΟΓΛΑΝΙ





    Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο "πνευματικός" του Τσίπρα μας απειλεί με κρεμάλες!!!

    - ΕΑΜ-ΕΛΑΣ η Ρένα Δούρου...
    + Κρεμάλες το "όπλο" του Τσίπρα ο Ζίζεκ...
    - Εκτελέσεις ο Αμυράς...

    Άντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει αν ο λαός ξανακάνει μαλακί@@
    και δώσει εξουσία σε ψυχωτικούς αναρχοφασίστες σαν τον Ζίζεκ.
    Δείτε τι λέει και με τι απειλεί την αστική ταξη... δηλ. όσους δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο pnevmatikos pateras tou Tsipra.mov
    Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από kingTkas...video
    Ο πνευματικος πατέρας του κ. Τσίπρα, κ.Ζίζεκ, θέλει να γίνει Ερρίκος ο 8ος.
    Off with our heads




    « είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παπαδημούλης παραδέχονται σήμερα ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι στέλεχος μιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ. Πριν 24 ώρες έλεγαν επισήμως, ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Σήμερα παραδέχονται ότι είναι μέλος τους.
    Χθες ρωτούσαμε τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έδινε επί της ουσίας απάντηση: Γιατί δεν διαγράφει άμεσα το συνεργάτη του και γιατί δεν καταγγέλλει τις επικίνδυνες απόψεις του κ. Αμυρά;»

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται και στον Σλάβοϊ Ζίζεκ τον οποίο χαρακτηρίζει ως καθοδηγητή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα».

    Στην συνέχεια ο Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η απάντηση δίδεται επίσης, από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένη Παπαδάτο - Αναγνωστόπουλο,
    ο οποίος στη γραμμή Αμυρά δηλώνει ότι "απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός", δεν πιστεύει ότι "η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" και ότι δεν πρέπει "οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη".

    Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους.

    Αυτός είναι ο £ΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση