GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόψαμε τα λουλούδια που μας ντρόπιασαν»

«Είχαμε λουλούδια στο ΠΑΣΟΚ που μας ντρόπιασαν. Τα κόψαμε και τα πετάξαμε» τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣ...

«Είχαμε λουλούδια στο ΠΑΣΟΚ που μας ντρόπιασαν. Τα κόψαμε και τα πετάξαμε» τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι το κόμμα πρέπει να έχει μπροστά τους νέους.
Σημειώνεται ότι κατά τη συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι έχει στείλει επιστολή προς τους κ.κ. Σαμαρά, Τσίπρα, Καμμένο και Κουβέλη προκειμένου να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο συζήτησης για μετά τις εκλογές μεταξύ των ισχυρότερων πολιτικών κομμάτων για το πώς θα προχωρήσει η χώρα και δεν θα υπάρξει νέα τραυματική εμπειρία ανάλογη εκείνης κατά την περίοδο των διερευνητικών εντολών, που ακολούθησαν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Βενιζέλος, όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της Ιπποκράτους, δεν έστειλε την επιστολή στην κ. Παπαρήγα, καθώς είναι γνωστή και πάγια η θέση του ΚΚΕ για τη μη συμμετοχή την Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν την έστειλε ούτε στη Χρυσή Αυγή, η οποία κινείται εκτός του πλαισίου δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε την επιστολή διαπιστώνοντας ότι ενώ οι Έλληνες θέλουν να υπάρξει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών ώστε να μη παραταθεί η ακυβερνησία, η οποία ζημιώνει τη χώρα, διαμορφώνεται ένα κλίμα αδιεξόδου με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το πλαστό αδιέξοδο, πρόσθεσε πρέπει να σπάσει και θα σπάσει με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς κανένα κόμμα δεν θα πάρει αυτοδυναμία, ούτε αριθμητικά ούτε πολιτικά. Κανένα σενάριο σχηματισμού κυβερνητικού σχήματος, τόνισε ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να οδηγήσει σε λύση.
Απέναντι σε αυτό το αδιέξοδο τόνισε, μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι καταλύτης για να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης και γι αυτό ζητεί την ψήφο των πολιτών.

6 σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 7% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ 21 ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΑΚΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι σίγουρος ότι κόψατε όλα τα μπουμπούκια ; Ένα μόνο "κόψατε", τον Άκη, αλλά κοίτα ολόγυρά σου πόσα άλλα υπάρχουν... Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι...

    Γιατί να ψηφίσουν οι πολίτες ένα κόμμα που θα αυτοδιαλυθεί στις 17 Ιουνίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EIXATE ΒΡΩΜΟΥΣΕΣ ,ΚΑΚΤΟΥΣ ,
    ΚΙΣΣΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΘΗΡΙΑ ΖΟΥΣΑΝ.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ,ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ.ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ ΒΑΡΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ,ΧΩΡΙΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ,ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ,ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ
    Ο ΞΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΒΑΖΕ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΝ.ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ .ΕΣΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΣΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΑ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ.ΕΛΕΓΕ Η ΣΑΥΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .ΠΟΝΗΡΗ ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΗ ΣΑΥΡΑ ,ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕ.ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΒΝ ΕΡΓΩΝ ΘΑ ΞΕΧΥΝΩΝΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΒΟΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΠ ,ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση