GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. Κουλούρης: "Οχι στην περαιτέρω ταπείνωση του 'Ελληνα..."

Ήταν από τους πρώτους που συγκρούστηκαν με τον Γιώργο Παπανδρέου και γι αυτό διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Κίμων Κο...

Ήταν από τους πρώτους που συγκρούστηκαν με τον Γιώργο Παπανδρέου και γι αυτό διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Κίμων Κουλούρης. Τι πιστεύει τώρα για τις εξελίξεις και τις εκλογές;
"Θεωρώ απόλυτα υπέυθυνους όσους συμπορέφθηκαν, στήριξαν, ανέχθηκαν, ψήφισαν και χειροκρότησαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του. 'Ολοι αυτοί, και κυρίως οι υπουργοί του, μέσα σε δύο χρόνια κατέστρεψαν τον τόπο,φτώχυναν τον λαό και την κοινωνία και διέλυσαν την παράταξή μας, έκαναν μία υπερήφανη και μεγάλη παράταξη περιθωριακό κόμμα".
Όσο για το αν θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά σιβυλλικά:
"Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι ένα ισχυρό σοκ και δυνάμεις που θα πουν όχι στην περαιτέρω ταπείνωση του 'Ελληνα".

26 σχόλια

  1. βενιζελο τωρα που θα ανασυγκροτησεις το πασοκ μαζεψε κουλουρηδες παλι,
    ξερεις ποσοι ξεμπαρκοι της πλακας ψαχνουν καριερα; δες ο τσιπρας γεμισε ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νά την η μαλάκω

    δέσατεεεεεεεεεεεε..μούτσοι

    Και ο Κουλούρης με τον Τσίπρα:
    «Τον βλέπω πολύ θετικά».

    Το δικό του παρών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δίνει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, που σύμφωνα με πληροφορίες βλέπει «πολύ θετικά» τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.
    Ειδικότερα, μιλώντας στο axiaplus.gr, ο πρώην υπουργός των κυβέρνησεων ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, δήλωσε:
    Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα».

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κουλούρης συμμετέχει στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές, ωστόσο φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επικρατήσει:
    «Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», δηλώνει ο Κίμων Κουλούρης που αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός κόμματος όταν άσκησε κριτική στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

    Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κίμων Κουλούρης «συμβουλεύει» τους παλιούς του συντρόφους να «μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα», διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ!
    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και ακόμα μία πληροφορία που αναφέρει το axiaplus.gr, ότι υπήρξε συνάντηση του Κίμωνα Κουλουρη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για φλερτ που μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

    iefimerida.gr
    .

    Ε αφού είναι και ο Κουλούρης με τον Αλέξη τότε σίγουρα θα θριαμβεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική σκέψη(λέμε τώρα) του Κουλούρη πάντα ήταν προχωρημένη και πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντά του. "Σταθερός" ανεμοδείκτης.

    Το μισὀ κλεπτοκρατικὀ ΠΑΣΟΚ μετακινἠθηκε και εντἀχθηκε στο κομμουνιστικὀ ΣΥΡΙΖΑ. Καλἀ φαγοπὀτια σὐντροφοι, αλλἀ να δοὐμε ποιος θα σας δανεἰσει.

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, 13:41Ελλάδα -Βρυξέλλες, 18 του Απρίλη 2012 http://europa .eu

    Το συνολικό πακέτο της βοήθειας, συμπεριλαμβανομένων των δανείων από την ΕΕ και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αποσβέσεις σε ιδιόκτητο ελληνικό χρέος και τα ταμεία της ΕΕ με τη μορφή άμεσων επιχορηγήσεων ανέρχεται σε € 380 δισ. τα τελευταία χρόνια. Αυτό ισοδυναμεί με 177% του ελληνικού ΑΕΠ. Το επίπεδο της βοήθειας είναι άνευ προηγουμένου.

    Το Δεύτερο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής. Αναπόφευκτες περικοπές στις συντάξεις στοχευμένες με στόχο την προστασία των ελάχιστων συντάξεων.

    1.Reform της φορολογικής διοίκησης και διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών: μια εντατική διαδικασία υποστήριξης βρίσκεται σε εξέλιξη για τη βελτίωση της ικανότητας Ελλάδα να διαχειριστεί συνολική δημόσια οικονομικά, και να συλλέγουν φόρους από ιδιαίτερα μεγάλων φορολογούμενων και πλούσιους φοροφυγάδες.

    Health μεταρρύθμιση και μεταρρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης: ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί η καλύτερη διαχείριση των δημόσιων δαπανών για φαρμακευτικά προϊόντα, όπου η Ελλάδα είχε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα των κατά κεφαλήν δαπανών στον κόσμο.

    Ο δείκτης του χρέους θα παραμείνει υψηλός για πολλά χρόνια και, ως εκ τούτου, είναι ευαίσθητοι στις δυσμενείς εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις.

    Ειδικότερα, μια αδύναμη υλοποίηση του προγράμματος θα είναι επιζήμια για την ανάπτυξη που θα επηρεάσει αρνητικά τη δυναμική του χρέους.
    Αυτό λέει περίπου ο πρόγραμμα της .Ε.Ε ..ΠΗΓΗ http://europa.eu

    Προσωπικά κατανοώ από της πιο επίσημες πηγές της Ε.Ε και όχι αν δημοσιευτεί από ΚΆΠΟΙΟ έντυπο ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει ... αν δεν καταλάβουμε και σπεκουλάρουνε τα κόμματα το ένα το άλλο με ανθρώπους όπως {ο ΑΔΩΝΙΣ που εξυπηρετητή μεγάλα συμφέροντα ΕΔΏ λέει καθαρά}

    1.Reform της φορολογικής διοίκησης και διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών: μια εντατική διαδικασία υποστήριξης βρίσκεται σε εξέλιξη για τη βελτίωση της ικανότητας Ελλάδα να διαχειριστεί συνολική δημόσια οικονομικά, και να συλλέγουν φόρους από ιδιαίτερα μεγάλων φορολογούμενων και οι πλούσιοι φοροφυγάδες...

    Ποιοι να είναι αλήθεια οι πλούσιοι φοροφυγάδες; Όμως στην χώρα μας σήμερα παίζετε ένα βρώμικο παιγνίδι από μεγάλο συμφέροντα που είναι οι μεγαλοεφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μεγάλο καναλαρχες γενικά από ανθρώπους που ελέγχουν την παραοικονομία.

    Σε ερεύνα που έγινε στην χώρα υπάρχουν 18.000 χιλιάδες οφ σορ που δρουν στην Ελλάδα, 180 όμιλοι- εταιριών που σε ημέρες ύφεσης παρουσιάζουν κέρδη 59% από τον τζίρο , Όταν ακόμα και σε φορολογικούς παραδείσους δίπλα μας στα ΣΚΌΠΙΑ δεν υπερβαίνει το 25%..

    Στην Ελλάδα επιβάλετε μια οικονομική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για την ανακατανομή του πλούτου.. Το μαύρο και παράνομο χρήμα από καύσιμα, από ξέπλυμα χρήματος από αθλητισμό, από Μ.Κ.Ο , από 280 Γραμματείες που κανείς δεν ξέρει ποιες είναι και πόσοι μισθοδοτούνται, από μη δικαιούχους επιδοτήσεων, από λαθρεμπόριο κάθε Είδους αν πιάσομε το σύστημα της διαπλοκής από ναρκωτικά, από πορνεία, και κατασχεθεί η παράνομη περιούσια με το μαύρο παράνομο χρήμα εκτιμάτε ότι θα αποφέρουν στα κρατικά ταμεία 6 δις ευρώ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Χα χα

    γελασαμε με τον στημενο τσακωμο δυο απατεωνων της πολιτικης


    τα καναλια δεν ειχαν τηλεθεαση

    καποια αδελφη απο τα παρασκηνια σκεφτηκε την συγκρουση
    για τηλεθεαση

    αυτα λεγανε στην Μηλιωνη
    υπαρχει και αρθρο του δρ Κοyτσουκου για τους Λαγους της πολιτικης

    φιλικα

    Πωλινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Χα χα

    γελασαμε με τον στημενο τσακωμο δυο απατεωνων της πολιτικης


    τα καναλια δεν ειχαν τηλεθεαση

    καποια αδελφη απο τα παρασκηνια σκεφτηκε την συγκρουση
    για τηλεθεαση

    αυτα λεγανε στην Μηλιωνη
    υπαρχει και αρθρο του δρ Κοyτσουκου για τους Λαγους της πολιτικης

    φιλικα

    Πωλινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΗΓΕ 83 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ .Η ΤΙΜΗ
    ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
    ΠΕΦΤΕΙ.ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΑΙΣΧΟΣ .ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΜΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pote tsakothikan stelexi toy.pasok kai den to katalabame, mori kavlinà?
    giati oi monoi apodedeigmena apateones,simfona me ta imerologia tou akh einai sto sapio pasok!

    kai to poly gelio, to exeis esy,diladi o grafikos opados koytsoukou, kai o benni hill!

    à paris four seasons

    kelaidise aki

    o mizadoros tis geitonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GYRISE APO TO PARISI O DR?
    H MHPOS EINAI PALI STH MYKONO GIA NA DIDAKSEI SOSIALISMO?
    BALTE TO NA GELASOYME.

    TORA POY LEIPEI O LAZOPOULOS KAI O MHTSIKOSTAS, H ASTEIREYTH PHGH GELIOY EINAI DR. THS PLAKAS KAI O OPADOS TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουλουρη εβγαλες το eyeliner και το γυρισες στο glitter τωρα??? αντε και μια τσαντα και παπουτσακι στιλετο και βουρ για συγγρου να πατησεις εκει κανα αστυνομικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝΕ.ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ Η ΑΠΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. siga mi dimosieytei to arthro tou doktora.
    prin ligo pire tilfono sto press.gr o holand kai zitise na thapsoun to arthro giati den antexei allo na ton prizei!

    mpirbilo paris
    ellinogallida artistria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε ρε μαλακα Κουλουρη πηγαινε βαψε τα ματια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O LAOS THELEI.DEBATE DR.KOYTSOYKOY ME KASIDIARH- KAIADA STO MAKELEIO!

    OTIDHPOTE ALLO EINAI YPOBATHMISH THS KOMODIAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ
    ΑΨΥΧΟΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΚΕΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΙΜΩΝΑ, ΘΕΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΩΤΟΔΩΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΥΛΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕ,ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΘΛΙΩΝ, ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΟΣΟΙ ΔΕ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ;;;;;;;;1997 ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έμειναν 9 μέρες μέχρι τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης.
    Εδώ και 2 χρόνια η Ελλάδα ζει ένα δράμα, μπλεγμένη στο ΔΝΤ και μνημόνιο που την ενέπλεξαν με ατυχείς δηλώσεις Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου και τη βύθισε η άθλια οικονομική πολιτική Βενιζέλου που διπλασίασαν τους ανέργους, στέρεψαν την αγορά από ρευστό, επέβαλλαν φόρους αβάσταχτους για το 90% των Ελλήνων, που βλέπουν να εξανεμίζονται μισθοί, συντάξεις, αποταμιεύσεις, να κινδυνεύουν να χάσουν το βιος τους. Αποκορύφωμα της αθλιότητας είναι το χαράτσι στη πρώτη κατοικία των Ελλήνων και οι νέες φορολογικές δηλώσεις που θυμίζουν "ταινία τρόμου" για τις οικογένειες ! Θάνατοι και αρρώστιες αυξήθηκαν δραματικά, παρόλο που είμαστε σε περίοδο ΕΙΡΗΝΗΣ! Μπάχαλο η Παιδεία και η Υγεία. Καμμένη γη, γενοκτονία των Ελλήνων, από το μεταλλαγμένο χαρατσοπασοκ !
    Από την άλλη, ο λαός πλανάται από τις νεφελώδεις και αδιέξοδες ΑΡΝΗΣΕΙΣ και την ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΚΡΑΙΑ πολιτική του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, που οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό της εσωτερικής πτώχευσης, της νέας ακυβερνησίας, και ειδικά ο Σύριζα στο κοινωνικό χάος, αφού με αφοπλισμό της Αστυνομίας η βία και η εγκληματικότητα και η αυτοδικία θα πολλαπλασιαστούν.Με σύριζα πρώτο κόμμα, οι συγκρούσεις αριστεριστών και Χ.Α θα λάβουν απίστευτες διαστάσεις, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της φυγής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των καταθέσεων στο εξωτερικό. Οπότε τι θα βρει να φορολογήσει ο Σύριζα ; Θα δεσμεύσει τις καταθέσεις ; Πως θα αντιδράσει, αν όσοι δεν τον ψήφισαν καταληφθούν από πανικό, που ήδη υπάρχει ; Μήπως κάποιοι μας οδηγούν, επίτηδες, σε εμφύλιο σπαραγμό, πτώχευση, και εθνική περιπέτεια με Τουρκία;
    Η μέση λύση, ανάμεσα στα άκρα, είναι η Νέα Δημοκρατία. Αλλά δεν αρκεί να πάρει μια μικρή διαφορά από τον Σύριζα, γιατί πάλι δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, ούτε να επαναδιαπραγματευτεί. Χρειάζεται πλέον ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει οικονομική πολιτική, να σταματήσει τα φορομπηχτικά μέτρα του κ. Βενιζέλου και τα χαράτσια, να κάνει και κάποιες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει, όμως, ο Σαμαράς, να ζητήσει τη συνεργασία όλων των κομμάτων και τη βοήθειά τους, ώστε να βρεθεί ένα ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι στη Ε.Ε. Αν δεν έχει ισχυρή πλειοψηφία, θα υπάρχουν πάλι τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα και του Καμμένου που μπορεί να τινάξουν τη προσπάθεια στον αέρα. Επίσης, φάνηκε ότι και ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να μένει αμέτοχος σε αυτό το μικροκομματισμό,ενώ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη κρισιμότητα της κατάστασης ο Καρατζαφέρης, Μάνος και Τζήμερος, που επιμένουν στα μικρομάγαζά τους, αντί να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Έτσι, τις επόμενες μέρες, οι μετακινήσεις ψηφοφόρων προς τη μόνη, εκ των πραγμάτων, λύση, προς τη Νέα Δημοκρατία, αναμένονται να κορυφωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ti egine me ekeinh tin ypothesi me tin epideiksi magkias tou? tosi fasaria egine kai den mathainoume tin synexeia !!! to podi tou astynomikou? myniseis klp?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ λέω να σταματήσει το ΜΈΓΑ γεγονός με τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ .. Το καταδικάσαμε, το διακωμωδήσαμε, ΒΓΆΛΑΜΕ όλοι από μέσα μας και εγώ τα δημοκρατικά μας αισθήματα δεν βγάζω την ουρά μου από έξω..

    Όμως όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή ΜΗΝ ΠΈΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥΣ να μας βάλουν σε εμφύλιο ώστε να περάσουν οι εκλογές αυτές με το τι έκανε ο Κασιδιάρης...

    Μακάρι και να είχα την δύναμη να μπορούσα να ενώσω οπαδούς και ψηφοφόρους ένθεν και ένθεν..

    ΠΕΙΣΤΕΥΩ ότι αν θα καθόμουν απέναντι από έναν οπαδό της Χρύσης αυγής και από έναν θεωρητικό κομμουνιστή {καθοδηγα τους λέγαμε εμείς παλιότερα } ΘΑ ΤΑ ΒΡΊΣΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ πιο καλά με τον Χρυσοαυγητη..

    Το Κ.Κ.Ε της Ελλάδος δύστυχος δεν έχει προσφέρει για εμένα ΤΊΠΟΤΑ από την μεταπολίτευση και μετ'έπειτα..

    Απλώς μόνο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνει, που πολλές φορές εκφοβίζουν της παραγωγικές και αντιστασιακές δύναμης ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; δεν ξέρω ΑΚΌΜΑ!!! αυτό θα φανεί στης εκλογές της 17 Ιουνίου με τα ποσοστά που θα πάρει το λέω ωμά ωμά ότι αν θα μπει στην ΒΟΥΛΗ, ίσως και να φταίει το χαστούκι του Κασιδιάρη!!..

    ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι ο κόσμος ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ με την δημοσιότητα που του έδωσαν τα {δημοκρατικά ΜΜΕ} ΑΛΛΑ, δεν γνωρίζουν ότι η μάζα απο κάτω βράζει..

    Για της ξένες πολυεθνικές ΠΟΥ διέλυσαν τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της χώρας μας , με της τραπεζοσυμμορίες , με τους εργολάβων,τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ,τους κλεφτές πολιτικούς, τους βολεμένους συνδικαλιστές, τους κλεφτές επιχειρηματίες που εκβιάζουν εργαζομένους..

    Νομίζουν ότι έχουν τρομοκρατήσει την κοινωνία . και του ζητάνε να τους ψηφίσει και να αποδείξει ότι το συμφέρον του Λαού ,είναι να τον μετατρέψουν σε δούλο.. {{ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ τους,οτι όσο πιό πολύ φτωχαίνουμε ΣΗΜΕΡΑ τόσο θα πλουτίσουμε ΑΎΡΙΟ ΌΤΑΝ θα αναπτυχθούμε!!}} ΧΑ,, αν ζούμε εεε!!!

    ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΛΙΖΕΛΟ- ΚΟΥΒΈΛΗ-ΚΑΜΜΕΝΟ--ΝΤΟΡΑ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ--ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ-ΤΣΙΠΡΑΣ--ΠΑΠΑΡΗΡΑ και λοιποί όλοι οι συγγενής..

    ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΎ ότι με της πολιτικές σας υπάρχει παντού πείνα, ανεργία, αυτοκτονίες, τραγική μείωση μισθών, συντάξεων, άνθρωποι χωρίς φάρμακα....

    Ο Ελληνικός Λαός ΤΙ λαχταρά βρε κωθώνια ΣΗΜΕΡΑ;
    Ελευθερία ,παιδεία,θρησκεία,κανένας Έλληνας νεκρός από χρέη Η πείνα , από ελλείψεις φαρμάκων, Έλεγχος των συνόρων,μεταναστευτική Πολιτική, καμιά ανοχή στον εποικισμό της Πατρίδος μας..

    ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΛΆ ΘΈΛΕΙ ΘΈΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ, αυτά που είναι για ΕΣΑΣ διαπραγματεύσιμα με τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... ΤΟ ΜΟΝΟ αδιαπραγμάτευτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ Η Ε.Ε!!!!

    ΚΑΛΆ ΣΥΝΑΙΧΗΣΕΤΕ ΈΤΣΙ ...ΣΑΣ ΛΈΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΑΤΕ ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ.., ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ΑΥΤΆ ΛΈΤΕ ΟΠΟΊΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΊΟΥ.. Εδώ θέλω να σταθώ δεν χρειάζεται να φαγωθούμαι μεταξύ μας ΡΕΕ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΆΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΛΕΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε δεξιέ των σχολίων,

    άνεργε, που σε έφεραν στην εξαθλίωση και την καταστροφή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,

    μαλακισμένε, "αναλυτή" της πούτσας,

    προσκυνητή των αέργων τζακιών- Σαχλαμαρά, Μπακογιάννη, Μπουκωμένου Επανιδρυτή και λοιπόν λαμογίων,

    Υμνητή του πελατειακού κράτους, της μίζας και της καταστροφής 38 ολόκληρων χρόνων...

    ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ, ΓΕΛΟΙΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,

    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ...

    ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,

    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημήτρης Κλ.9 Ιουν 2012, 9:20:00 π.μ.

    Άκου Κίμωνα... σοφό ηγέτη που απέκτησες, μετά το Γιώργο που κατήγγειλες.
    Ο Βενιζέλος δήλωσε: «Το βράδυ της 17ης Ιουνίου θα παρουσιάσω το πλήρες σχέδιο για το πώς φαντάζομαι το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, για το πώς φαντάζομαι την ανασύσταση της δημοκρατικής παράταξης... χωρίς προκατάληψη, χωρίς βαρίδια, χωρίς στερεότυπα, χωρίς εσφαλμένες επιλογές του παρελθόντος… Το ΠΑΣΟΚ που κάνει τις εκλογές δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύομαι, το ΠΑΣΟΚ που θέλω, το ΠΑΣΟΚ που σχεδιάζω. Είναι αυτό που παρέλαβα»!!!!
    Δηλαδή μας καλεί, αν είναι δυνατό, να ψηφίσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει και θα αλλάξει το βράδυ των εκλογών!!!
    Μη χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πού ήσουν ρε αστέρι της πολιτικής ; Έφυγες και... ορφάνεψε η βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Κίμων ποιος είχε αποκαλέσει τον Καράγιωργα "Μη μιλάς ρε κουλέ" ;
    Ποιον ; τον ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ (με κεφαλαία)
    Πήρε χαμπάρι το τι γινόταν και το τι θα επακολουθούσε και την κάνανε γυριστή με τον ΜΙΝΗ (με κεφαλαία).
    Τράβα τώρα στα ΚΤΕΛ να φορτώνεις ψηφοφόρους.
    Άντε ντεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέτοια "υποκείμενα" σαν τον Κίμων Κουλούρη μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και για αυτο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μακράν ο ποιο άχρηστος, ο ποιο κακιασμένος, ο περισσότερο κοπλεξικός, ανίκανος και γελοιώτερος όλων των ΠΑΣΟΚΩΝ. Περpατά στον δρόμο και ο κόσμος τον βλέπει και γελά και τον ειρωνεύεται και αυτος πιστεύει ότι τον επεφυμούν. Κλινική περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή την χώρα ώστε η άποψη ανεύθυνων και ανίκανων ρεμαλιών σαν τον Κουλούρη να πάψει να αποτελεί ειδηση...? Εάν σκευτείτε ποιοί μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια δεν είναι παράλλογο που έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. Αλήθεια τι μπορει να προσφερει στον ΣΥΡΙΖΑ η προσάρτηση ατόμων ανικάνων, το ελάχιστο με μειωμένες ικανότητες εάν όχι βλακών που όμως αυτοί νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι αλλά και εκλεκτοί... Ο εν λόγο κύριος και οι όμοιοι του είναι ο βασικός λόγος της κατάντιας μας. Όλοι αυτοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να λιδωρούνται και να χλευάζοντια από όλους μας. Αν και ο εν λόγο κυριος δεν καταλαβαίνει πολλά ααπό αυτά, περπατάει στον δρόμο και τον βλέπουν και τον δείχνουν και γελάνε και αυτός λεέι κοιτα κοιτα ο κόσμος με αγαπάει. Είναι αυτό που λέμε τονφτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση