GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλεχος του ΛΑΟΣ προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία...

Την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο...

Την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο... κ. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΛΑΟΣ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας, η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και το ευρώ, είναι εθνική υπόθεση. Αυτή την προοπτική υπηρετεί η Νέα Δημοκρατία και γι’ αυτό ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για ένα ισχυρό Ευρωπαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο.
Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε την έξοδο από την κρίση και την αειφόρο ανάπτυξη με σεβασμό στην οικολογία».

2 σχόλια

  1. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τoν Αμυρά, o Γιαννόπουλος; (βίντεο)
    Μετα το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για "απαγωγές" διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"

    Ωωωωωωω ΝΑΙ στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.__________


    Τ. Γιαννόπουλος, 30/5/09, Βόλος, συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη sonnaig την 23 Ιούν 2009
    Αποσπάσματα από την ομιλία του Τάκη Γιαννόπουλου (Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση - ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ελληνικό τμήμα CWI) στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία του Βόλου για τις ευρωεκλογές, Σάββατο 30 Μάη 2009

    http://diaforetikimatia.blogspot.gr

    ________________________________
    O Γιαννὀπουλος εἰναι αρχηγὀς της συνιστὠσας ΡΟΖΑ, ἀκρως επικἰνδυνης κομμουνιστικἠς ομἀδας.

    Επἰσης εἰναι επικεφαλἠς της ΜΚΟ Δἰκτυο για τα πολιτικἀ και κοινωνικἀ δικαιὠματα, η οποἰα αναλἰσκεται σε δρἀση υπερ των λαθρομεταναστὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση