GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ...

Τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, διατυπώνει ο Αλέξης Τσίπρας στους Financial Times και προσθέτει ότι θα αντικατα...

Τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, διατυπώνει ο Αλέξης Τσίπρας στους Financial Times και προσθέτει ότι θα αντικαταστήσει το μνημόνιο με σχέδιο ανόρθωσης.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τον Μπαράκ Ομπάμα και λέει ότι είχε δίκιο μιλώντας για την αναγκαιότητα της ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι αυτό ταιριάζει και στη δική μας χώρα.
«Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε δίκιο όταν είπε την Παρασκευή: «Ας κάνουμε ότι μπορούμε για ανάπτυξη τώρα, ακόμη κι αν εξετάζουμε το μακροπρόθεσμο σχέδιο για την σταθεροποίηση των χρεών και των ελλειμμάτων και ξεκινάμε τη μείωσή τους με ένα σταθερό και λογικό τρόπο». Αυτό ταιριάζει και για τη δική μου χώρα.
Η ανάγκη να δοθεί μία ευκαιρία για πραγματική ανάπτυξη στην Ελλάδα και ένα νέο μέλλον είναι τώρα ευρύτερα αποδεκτή από ποτέ» γράφει στο άρθρο του.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις εκλογές εκτίμησε ότι θα έχει σαφή εντολή από τον λαό και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα στην Ελλάδα.
Τονίζει ακόμη ότι η Ελλάδα θέλει να αντικαταστήσει το παλιό και αποτυχημένο μνημόνιο με ένα «εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη». «Αυτό είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα και για να σωθεί το ενιαίο νόμισμα» γράφει στο άρθρο του.
Ο Α. Τσίπρας σημειώνει πως με το δικό του σχέδιο θα ακολουθήσει πρόγραμμα ρεαλιστικής και κοινωνικά δίκαιης δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

5 σχόλια

  1. Εγω μεγαλε σε πιστευω απο την πρωτη στιγμη που πηρε ο πισινος σου αερα και μας μιλας υφος καρδιναλιου μονο γαι ενα και μοναδικο λογο. Επειδη δεν προκειται να κανεις τιποτα απο ολες αυτες τις μπουρδες που μας εχεις αραδιαζεις εδω και τοσο καιρο και επομενως δεν θα βγουμε απο το Ευρω γιαυτο και δινεις εγγυηση με τοση ανεση. Ψευταρακο θα παθεις την πλακα σου απο τους παλιοπασοκους που μετακομησαν στον σταυλο του Συριζα και περιμενουν να ξαναρχισουν το κουρσεμα του κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαστε ο απατεώνας λαός είμαστε όλου του κόσμου εχθρός ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών με ομόλογα τους κλέψαμε μισθωτός από τον πλανήτη θα μας διώξουν ολοταχώς AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο και να δεσμεύεται ο Σύριζα, δεν εξαρτάται η κατάρρευση από την Ε.Ε, αλλά από το οικονομικό του πρόγραμμα !

    Ειδικότερα, ποντάροντας ο Σύριζα στις κρατικοποιήσεις, διώχνει την ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι επιχειρήσεις διώχνουν κεφάλαια στο εξωτερικό, οι πολίτες αποσύρουν καταθέσεις γιατί φοβούνται δέσμευσή τους από μια αυριανή κυβέρνηση απομόνωσης, οι επιχειρηματίες έχουν στο μυαλό τους να μεταφέρουν στο εξωτερικό τις επιχειρήσεις τους, όταν δουν το δυσμενές φορολογικό σύστημα του Σύριζα να εφαρμόζεται.

    Η διάλυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι αυτή που θα μας οδηγήσει εκτός ευρώ, και θα μας στερήσει από ΕΣΠΑ, επιδοτήσεις και νέες πιστώσεις. Το φορομπηχτικό μοντελο του Σϋριζα πάλι δεν φέρνει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, και είναι παραπλήσιο με το φορομπηχτικό μοντέλο Παπακωνσταντινου- Βενιζέλου που οδήγησε σε πρωτοφανή ύφεση και έξαρση της ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχιλλεας μυρμιδονας14 Ιουν 2012, 2:43:00 π.μ.

    Αν υποθεσουμε οτι το χρεος ειναι 500δις και οι ιδιοτικες περιιουσιες και υποδομες μαζι με τις επενδησεις και τις επιχηρησεις που υπαρχουν στην ελλαδα εχουν 1000 φορες την αξια του χρεους.Τοτε λογικα αν ο καθενας πληρωσει το 1τις χιλλιεις απο αυτα που κατεχει ως περιουσιακη αξια τοτε μαζευτε το ποσο του χρεους.
    Αλλα το 90% της περιουσιας το κατεχει το 1% μια ταξης ανθρωπων και το υπολοιπο 10% της περιουσιας το κατεχει το υπολοιπο 99% των ανθρωπων και αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν 10.000.000 ανθρωποι τελικα που κατεχουν το συνολο της ιδιοτηκης αυτης περιουσιας τοτε οι 100.000 απο αυτους τους ανθρωπους θα κατεχει το 90% απο την συνολικη περιουσια και αρα θα πρεπει να πληρωσει το 90% του χρεους .
    Ποιος ειναι αυτος που τελικα θα τολμησει να παει να παρει απο αυτους τους 100.000 τα 450δις που ειναι το 90% των 500δις

    Αν ολα τα παραπανω ισχουν λογικα το οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει απλος το 1% των ανθρωπων παιζει με το υπολοιπο 99%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση