GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ. Κλυνν: Ρίχνει…την βόμβα του στον ‘Ακη

Σιγά μην ξέφευγε ο Ακης Τσοχατζόπουλος από την πένα του Χ. Κλύνν. Διαβάστε τι έγραψε στο blog του. «Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ πο...

Σιγά μην ξέφευγε ο Ακης Τσοχατζόπουλος από την πένα του Χ. Κλύνν. Διαβάστε τι έγραψε στο blog του.
«Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής. Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος πρασινοφρουρός θα πίστευε βέβαια ότι ο Άκης έφαγε μόνος του τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ της μίζας.

Οι υπογραφές των εκλεκτών του εκσυγχρονισμού στο επίμαχο ΚΥΣΕΑ δεν έπαιξαν σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜ”Ε” αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχει το διαδίκτυο. Έτσι για να βλέπει ο κόσμος ποιοί συμμετείχαν (εσκεμμένα ή από “άγνοια” θα το κρίνει η δικαιοσύνη) στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος της πατρίδας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο όπλο στα χέρια του ανακριτή, που αποδεικνύει ότι όλο τα περισσότερα μέλη του ΚΥΣΕΑ αλλά και ο ίδιος ο Σημίτης ήταν ενήμεροι για το φωτογραφικό της ανάθεσης. Είναι η επιστολή που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε διαγωνισμός, αλλά οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου “έστησαν” προσφορές ώστε οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο και οι πολιτικοί να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια μίζας. Η επιστολή μάλιστα ήταν ο βασικός μοχλός πίεσης από την πλευρά του Άκη και φαίνεται ότι την χρησιμοποίησε μόλις κατάλαβε ότι οι σύντροφοι του τον εγκαταλείπουν.

Για να καταλάβετε τι θα διαβάσετε. Η συμφωνία με τα υποβρύχια είναι απ’ ευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός. Όλοι λοιπόν έριξαν τα βάρη στον Άκη, ότι έκανε μόνος του την μεθόδευση και παρουσίασε ως διαγωνισμό μία κραυγαλέα υπόθεση, έχοντας ετοιμάσει ολόκηρη σκηνοθεσία για να παρουσιάσει άλλες δύο προσφορές (!!) ώστε να “πείσει” το ΚΥΣΕΑ για την ορθότητα του σχεδίου.

Ποιά ήταν η μεθόδευση; Ο κύριος Σμπώκος ήρθε σε επαφή με άλλες εταιρείες για να αποσπάσει προσφορές ώστε να βολιδοσκοπήσει την “ανταγωνιστικότητα των Γερμανών”. Οι προμηθευτές βεβαίως νόμιζαν ότι ήταν κάποιο προσχέδιο για μελλοντικό διαγωνισμό αφού βεβαίως επίσημος διαγωνισμός ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ!

Αφού λοιπόν πήραν τις προσφορές με αυτόν τον τρόπο, τις παρουσίασαν ως “επίσημο διαγωνισμό”, δίπλα στην προσφορά των Γερμανών! Όλη η κουβέντα λοιπόν μέχρι σήμερα, γίνεται στην βάση ότι μόνο ο Άκης γνώριζε την απάτη και εξαπάτησε με την σειρά του το ΚΥΣΕΑ.

Η επιστολή λοιπόν που ακολουθεί και διαθέτει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δείχνει ότι ΟΛΟ το ΚΥΣΕΑ είχε ενημερωθεί από την ίδια την εταιρεία για την παράτυπη χρήση της προσφοράς της (δείτε την πρώτη σελίδα). Για τον ρόλο του Σμπώκου, για τον τρόπο με τον οποίον ζητήθηκε η προσφορά. Όταν λέμε όλοι, το εννοούμε: Ο νυν πρωθυπουργός, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ΟΛΟΙ. Δείτε την δεύτερη σελίδα με όλα τα ονόματα.

Δείτε το έγγραφο βόμβα

7 σχόλια

  1. SOPAÀAAA...
    EFAGAN KI ALLOI MESA APO TO PASOK?
    APOKLEIETAI.DEN TO PISTEYO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασχουμε απο το "συνδρομο της Στοκχολμης";

    40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η το χαος, οτι δηθεν εκεινοι μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση που οι ιδιοι μας εφεραν!
    Υπαρχουν δεξιοι, κεντρώοι, αριστεροι, ακροδεξιοι, ακροαριστεροι, εθνικιστες, αναρχοαυτόνομοι, οικολόγοι, φιλοευρωπαϊστες, οπαδοι του ευρώ χωρίς μνημόνιο, οπαδοι του ευρώ με μνημόνιο, οπαδοι της δραχμής και αλλοι, πληθώρα είναι τα κόμματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία, δεν έχουν κάνει συνεργασίες με όσους έφεραν τη χώρα σ΄αυτό το σημείο (τουλάχιστον όχι ακόμα) και καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.
    Εμεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισουμε τους ιδιους;
    Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης η ειμαστε ηλιθιοι;
    Αλλο τριτο δεν υπαρχει. Αν μας αρεσει να μας εκμαυλιζουν και μετα οι ατιμοι αυτοι κοπρανθρωποι να λενε οτι κι εμεις φταιμε που δεχτηκαμε τα ψιχουλα που μας πεταξαν, για να εχουν δικαιολογια οτι μαζι τα φαγαμε, αν μας αρεσει να μας κλεβουν μεσα στα σπιτια μας αλλοι αληταραδες ελληνομορφοι μασκαραδες βαζοντας φορο και γι αυτους που εχουν αφορολογητο(!), τοτε μη περιμενουμε αλλαγη, αν ομως στ' αληθεια ειμαστε αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι να δωσουμε τελος στην παραλογη αυτη ιστορια, τοτε ας πουμε ενα νεο ΟΧΙ πρωτα στους ντοπιους και μετα στους ευρωπαίους, για να καταλαβει ο κοσμος οτι η Ελλαδα ζυγο δεν υποφερει.
    Καλη ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΤΡΩΓΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΊΧΕ Η ΤΡΩΓΛΗ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ.
    ΚΑΘΕ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.

    ΟΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΩΣ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση