GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρα “Δημοκρατία” και μιντιακή “πολυφωνία”…

Αντί προλόγου. Το  άσχημο συμβάν που έλαβε χώρα στο τερέν του ελληνικού  «τηλε-Κολοσσαίου»,  με πρωταγωνιστές – μονομάχους: τον  Ηλία Κασιδ...

Αντί προλόγου.
Το  άσχημο συμβάν που έλαβε χώρα στο τερέν του ελληνικού «τηλε-Κολοσσαίου», με πρωταγωνιστές – μονομάχους: τον Ηλία Κασιδιάρη, τη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη (υπενθ. στην πρώτη, ο Κασιδιάρης έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπό της, ενώ τη δεύτερη τη χαστούκισε), δεν δύναται να εκτιμηθεί ευκόλως. Ακριβώς επειδή έγινε «on air» – μπροστά στις κάμερες. Διότι, «μπροστά στις κάμερες όλοι υποκρινόμαστε» είχε πει κάποτε η συγχωρεμένη η Μαλβίνα Κάραλη. Η προσπάθεια θα είναι να μην χειραγωγηθεί κομματικάτο μήνυμα που εκπέμφθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Το μήνυμα θα σχολιαστεί πέρα από τα πρόσωπα και τα κόμματα. Έχει δύο οπτικές: την Πολιτική και τηνΚοινωνιολογική, που ίσως να διαφέρουν μεταξύ τους λίγο ή πολύ.

Πολιτική σκοπιά
Εσείς που καταντήσατε: κασιδιάρη τον κοινοβουλευτισμό και κασιδιάρα τη δημοκρατία, κασιδιάρα τη μιντιακή πολυφωνία,  κασιδιάρα τη δικαιοσύνη, κασιδιάρα την υγεία,  κασιδιάρα την οικονομία, κασιδιάρα την παιδεία… Εσείς που καταντήσατε κασιδιάρα την Ελλάδα. Εσείς, για δείτε πού καταντήσατε!

Απουσία διαλόγου, πολιτικού λόγου κι επιχειρημάτων. Εμφανίσεις στα ΜΜ’Ε’ μόνο για την αυτοπροβολή. Διαγκωνισμοί για την εικόνα, τα «κουκιά» και την τηλεθέαση. Εξυβρίσεις, συκοφαντίες και ειρωνείες τα τελευταία όπλα του πολιτικού προσωπικού της χώρας, που δεν έχει επαφή με τη πραγματικότητα. Κρίμα…
Τίποτα δεν διδαχτήκατε από την Ιστορία: «Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μίαν αρμάδα. Αλλά δεν εβάσταξεν.  Ήλθαν μερικοί και ηθέλησαν να γένουν μπαρμπέρηδες εις του κασίδη το κεφάλι.Μας πονούσε το μπαρμπέρισμά τους. Μα τι να κάμομε; Είχαμε και αυτουνών την ανάγκη. Από τότε ήρχισεν η διχόνοια, και εχάθη η πρώτη προθυμία και ομόνοια. Και όταν έλεγες τον Κώστα να δώσει χρήματα διά τας ανάγκας του έθνους,ή να υπάγει εις τον πόλεμο, τούτος επρόβαλλε τον Γιάννη. Και μ’ αυτόν τον τρόπο κανείς δεν ήθελε ούτε να συνδράμει ούτε να πολεμήσει.» (Θ. Κολοκοτρώνης, Ομιλία στην Πνύκα, 7/10/1838)
Κατακρίνετε, το κατακριτέο. Αποδοκιμάζετε, το αποδοκιμαστέο. Καταδικάζετε τη βία και τον ολοκληρωτισμό. Ποιά βία; Ποιόν ολοκληρωτισμό; Μα φυσικά των άλλων. Εσείς στη πολιτική ζωή σας δεν είχατε ποτέ παρενθέσεις ολοκληρωτισμού. Δεν υπήρξατε «κασιδιάρηδες». Εσείς δεν χτυπήσατε γυναίκες μέσα στα σπίτιατους ή στις διαδηλώσεις. Έτσι δεν είναι;
Τώρα «σοκάρεστε». Τώρα μιλάτε για φασισμό. Μα εσείς – οιτροφοί του φασισμού, δεν πρέπει να μιλάτε. Ήρθε η ώρα να φύγετε. Αποτύχατε! Ο φασισμός δεν υπάρχει μόνο εκεί που φαίνεται, υπάρχει κι εκεί που κρύβεται. Κυρίως εκεί που κρύβεται. Σήμερα ο φασισμός μπορεί κρύβεται σε έναν «θεσμό», τον κυρίαρχο…
Κοινωνιολογική σκοπιά
Μια γυναίκα δεν την χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο, λέει ο λαός κι έχει δίκιο κατά κανόνα. Ωστόσο, ο κανόνας γίνεται αξίωμα όταν ηλικιακά η γυναίκα θα μπορούσε να ήταν μάνα σου. Γιατί όταν χτυπάς μια γυναίκα που ίσως να ήταν μάνα σου, τότε είναι σαν να χτυπάς τη μάνα σου. Αυτό, περισσότερο από άνανδρο,είναι ύβρις!
Αν σε θόλωσε και σε αδίκησε η «Άτη», μπορείς να ισιάσεις το σφάλμα με ευλάβεια, προσευχή και έγκαιρη συγγνώμη. Όλα αυτά με τη σειρά. Διότι, πιθανόν, δεν σου είναι γνωστό, οι αλαζονείες αν αφεθούν θα έχουν κλιμάκωση μέχρι την τελευταία επανάληψη που θα προκαλέσει την οργή των «θεών». Τότε, οι «θεοί» θα συντρίψουν τον υβριστή που απειλεί την ισορροπία του κόσμου. Αυτό το γνωρίζουμε από τους αρχαίους και σοφούς προπάτορες.
Αντί επιλόγου
Προκειμένου να γίνει κατανοητή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του κοινωνικού περίγυρου και του συστήματος γενικότερα, σχετικά με τη βία κατά των γυναικών, προτείνουμε την ανάγνωση του μυθιστορήματος: «Οδός Παραδείσου κλειστή», της Φωτεινής Τομαή – Κωνσταντοπούλου (τότε, όταν γράφτηκε, ήταν σύζυγος του γνωστού πολιτικού Νίκου Κωνσταντόπουλου), εκδόσεων «Πατάκη». Κάθε συσχέτιση πρόσωπων και γεγονότων του βιβλίου με την πραγματικότητα είναι συμπτωματική. Δεδομένου ότι η πραγματικότητα, αρκετές φορές, ξεπερνάει τη φαντασία…
massmedia-gr

22 σχόλια

  1. Η αισχρη ..α-γυναικη,
    οπως λεμε αν-ανδρη, επιθεση της προκλητικης ¨κ.κανελλη" εναντιον του εκπροσωπου της Χρυσης Αυγης κ.Κασιδιαρη ,πρεπει να τιμωρηθει αυστηρα..

    Αυτη η προκλητικη σκυλα που βριζει τους παντες και τα παντα ,που τσαμπουκαλευεται εκ του ασφαλους,στα μπουρδελοκαναλα ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχει συλληφθει και να οδηγηθει στο αυτοφωρο...

    Μαλλον θυμηθηκε το σκατοψυχο γιαννοπουλο με τον οποιον ανταλλασαν καθε τρεις και λιγο "ευγενειες" στη γλωσσα του λιμανιου και θελησε να κανει το ιδιο..

    Λοιπον ο κ.Κασιδιαρης βρισκομενος σε αμυνα επρεπε να την πατησει κατω και μετα να φωναξει την αστυνομια και να την συλλαβει..

    Ετσι εγω καταλαβα την φαση.

    Και ενω πριν ελεγα να ψηφισω Χρυση Αυγη με το ενα χερι,ΤΩΡΑ θα ην ψηφισω και με τα δυο μου χερια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑΑ... ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΤΖΩΩΩΝ, ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ,

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ,
    ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υποθέσουμε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας , ότι ο κ. Τσίπρας πάρει 45 % στις ερχόμενες εκλογές και σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση , όταν θα πάει στις Βρυξέλες και καθήσει στο ίδιο τραπέζι διαπραγματεύσεων με τις κυρίες Μέρκελ , Λαγκάρντ και την πρωθυπουργό της Αυστρίας , αν του μιλήσουν και του συμπεριφερθούν όπως οι κυρίες Δούρου και Κανέλη , πως θα αντιδράσει???????
    Αν η κ. Κανέλη ήξερε πολεμικές τέχνες (καράτε κ.λ.π) και έσπαζε μερικά πλευρά του κ. Κασιδιάρη θα το επικροτούσαμε??????
    Αναρωτιέμαι αν στην επόμενη κυβέρνηση , στη βουλή συμβαίνουν τέτοιου είδους φαινόμενα , πως να ελπίζουμε για καλύτερες μέρες . Θα γίνεται της Κορέας!!!!
    Τώρα που πέρασε το αυτόφωρο και εμφανίστηκε ο κ. Κασιδιάρης και είπε θα κάνει και μηνύσεις εναντίον και των 2 γυναικών , όταν υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια , θα δούμε τα αποτελέσματα.
    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωραίο , αλλά δεν είναι ρεαλιστικό . Τα όσα έχουν πει κατά καιρούς από διαφορα στελέχη του και προσπάθησε να τα στρογγυλέψει ο κ. Τσίπρας , μας βάζει σε προβληματισμούς. Ο άγιος Βασίλης και τα μαγικά ραβδάκια , υπάρχουν δυστυχώς μόνο στα παιδικά παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς εκεί στο ΚΚΕ μάτια δεν έχετε, αυτιά δεν έχετε, μυαλό δεν έχετε… Σε λίγο ούτε κόμμα θα έχετε, θα έχετε, όμως Παπαρήγα!

    Κουράσατε αφάνταστα τον κόσμο της Αριστεράς, καιρός να ξεκουραστείτε…

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

    Δεν έχει το δικαίωμα καμιά σταλινική φράξια και καμιά πολιτικά ανερμάτιστη Παπαρήγα να παίζει με το κόμμα που το κράτησαν ορθό στις επάλξεις για δημοκρατία και προκοπή οι θυσίες του Ελληνικού λαού και της εργατικής τάξης…



    ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι Χρυσαυγίτες θαυμάζουν τη ζωή των αρχαίων Σπαρτιατών.. Όπως εκείνοι,στα στρατόπεδα, μακρυά από γυναίκες την εύρησκαν μεταξύ τους, κάνουν το ίδιο, αλλαξοκωλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης και ΚΚΕ-ΠΑΜΕ
    χέρι χέρι στην Χαλυβουργική!!!

    Μπορεί να ακούγεται ακόμη η ηχώ του χθεσινού περιστατικού μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής και της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ, ωστόσο έχει συμβεί και το… αδιανόητο!
    Στο βίντεο-ντοκουμέντο της 17ης Φεβρουαρίου 2012 θα δείτε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να μεταβαίνει συνοδεία ομάδας Χρυσαυγιτών στη Χαλυβουργία Ελλάδας, μεταφέροντας μάλιστα και τρόφιμα.
    Εκεί γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και μέλος του ΠΑΜΕ (η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ) Γ. Σιφονιό,
    ο οποίος τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί!...
    «Από την πρώτη μέρα σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Ζητάμε συγνώμη που δεν ήρθαμε νωρίτερα αλλά και εμείς εργαζόμενοι είμαστε και δε μας το επέτρεπαν οι συνθήκες.
    Από ‘δω και πέρα με τους ελάχιστους πόρους που έχουμε θέλουμε να γνωρίζετε πως είμαστε στο πλευρό σας. Και κυρίως εκφράζουμε την ηθική συμπαράστασή μας, την αγάπη μας, και καλή δύναμη σε όλους, συγχαρητήρια και να συνεχίσετε αυτό τον ωραίο αγώνα» τονίζει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος χειροκροτείται ακόμη και από τον πρόεδρο του σωματείου!
    «Έχουμε όλη την Ελλάδα στο πλευρό μας. Βλέπουμε τι γίνεται στο μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης. Θέλουν με πολιτικά παιχνίδια να τσακίσουν τους εργαζόμενους» τονίζει από την πλευρά του ο κ. Σιφονιός, «σφραγίζοντας» μια περίεργη συνύπαρξη…


    ΚΑΙ _________________ Η΄΄΄ Α Λ Η Τ Ε Ι Α..

    Μολώτοφ, μαχαίρι, πιστόλι, ρόπαλο, μπλουζάκι Burberry....
    Όποιος νομίζει ότι επικίνδυνοι άνθρωποι υπάρχουν μόνο σε μία πολιτική πλευρά ας δούν το video...

    -Εύλογα απορεί κανείς με τον βαθμό ευαισθησίας των αρχών -

    Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού
    Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπ 2011 από heiraklitos
    Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού για την άμυνα εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως. ΝΕΑ «ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ
    ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ... ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...!!!

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ «ΤΥΠΟ» ΔΕΝ... ΥΠΑΡΧΕΙ.;;;

    Είναι δυνατόν αυτό το κόμμα των «τσογλανοπλιατσικολόγων» τού Συριζα να βρίσκεται στα πλαίσια του Δημοκρατικού πολιτεύματος με όσα σε διαγγελμά του διακηρύσει ο μέγας και τρανός -μετά τον Βούτση, την κόρη του Κωνσταντόπουλου, την Δούρου, τον Σταθάκη, τον άλλον ονόματι Μηλιός και όλο το κακό συναπάντημα πασών των συνιστωσών-Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς, ο οποίος συνεντευξιάζεται εν «αγαστή επαναστατική συμπνοία» με τον... Τσίπρα...!!!
    http://toerwthmatologio.blogspot.gr/

    Επειδή όμως η εικόνα τα λέει όλα δέστε εδώ γιά να...φρίξετε...!!!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLdUsANz1W4
    Και εδω:
    http://www.youtube.com/watch?v=ujR37WAxeNA&feature=relmfu

    1. Οταν τέτοιοι τρομοκράτες-βομβιστες είναι υποψήφιοι βουλευτές........και δεν ιδρώνει το αυτί καμίας Ρα'ι'κου, αλλά ιδρώνει για τα χαστούκια στη λεσβία.

    2. Οταν το προβεβλημένο από τα κανάλια και μεγαλοστελεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η Δούρου χρησιμοποιεί τους δικηγορους των τρομοκρατών του ΕΛΑ (!!!) για να κάνει μηνυση στον Κασιδιάρη...

    -----------------------------------------------------------
    Χωρίς υπερβολή...νομίζω εσένα έπρεπε να δείρει ο Κασιδιάρης.
    Όχι ΜΟΝΟ γιατί είσαι επικίνδυνος, αλλά γιατί είσαι ηλίθιος.
    ΚΑΙ η αλήθεια είναι ειμαι κατά της βίας.
    Aλλά εσύ ρε αγόρι τρελό, ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ
    "...απο έμπειρους επαναστάτες..." χαχαχαα!!!
    Oυστ ρε Τσε της μ@λ@κι@ς που σε δέρνει!!
    γεννάς τη βία μέσα μου.


    SOS...Συμβουλη... κοψε το μπαφο Σύριζα
    ή αλλαξε ντιλερ..ή σταμάτα τα video games.

    O Κόκκινος Tom Clancy της Ελλάδας....ΝΑ ΧΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να γαμήσει μωρέ το ζόμπι; Δεν τον βλέπεις πως είναι; Γυαλίζει το μάτι του για τη δόση... Στον ντίλερ έτρεξε μετά τη φυγή του από τον Αντένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο Δαφνί, στο Δαφνί το κτήνος.. Μανδύα, δέσιμο σε σιδερένιο κρεβάτι και ενέσεις. Όσο είναι έξω οι πολίτες κινδυνεύουν. Τι κάνει η αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον Κορυδαλλό θα περάσει ζάχαρη ο αλήτης. Λαιμαργιά και φίμωτρο βάλτε του και δέσιμο στον πάσσαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν οι χρυσαυγίτες παραδεχτούν την ομοφυλοφιλία τους θα γίνουν αρνάκια και θα το ευχαριστιούνται. (Προσέξτε τις κινήσεις του και την έκφραση του Μιχαλολιάκου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Λένε πως πηδάει τον Μπαχαλολιάκο, αλήθεια είναι;
    -Όπως όλοι οι Γερμανοί ναζί αλαξοκωλιές κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μαλακοκαυλα συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων) στα αληθεια πιστευετε οτι θα σας ..σωσει το "κ.τσιπρας" ?
    Αν μια στο εκατομυριο παρει αυτοδυναμια και σχηματισει κυβερνηση??

    Α! βρε ζωα γαμω τη φυλη σας...
    Και γαμω το μυαλο (το πιο?) που καβαλατε πουστηδες..

    ουστ υποκοσμε αναρχοαπλυτοι ,απροσαρμοστοι πουστηδες και φτωχοι μεταναστες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασχολούνται όλοι με την συμπεριφορά του Κασιδιάρη [ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ]παραβλέποντας την επίθεση από τις δυο τρισάθλιες κομουνίστριες.Δυστυχώς η κοινωνία μας από την μεταπολίτευση και μετά έχει γίνει αριστερόστροφη με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς έχουμε γεμίσει με δήθεν προοδευτικούς παρτάκιδες αριστερούλιδες που δεν δέχονται ένα νομίμος εκλεγμένο κόμμα.Να καταδικάσουμε τον Κασιδιάρη στην κοινή γνώμη μέσω των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ επειδή δεν φορά κουκούλα, άλλα να μην αισθανθούμε οργή όταν οι αριστερούλιδες αναρχοκουμούνια καίνε καταστρέφουν και βανδαλίζουν την Αθήνα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Να μην αισθανθούμε ντροπή όταν οι άνανδροι συνδικαλιστές του ιδίου χώρου μάτωσαν τον μετριοπαθέστατο βουλευτή της ΝΔ Χατζηδάκη.Να μην αισθανθώ ντροπή και οργή όταν οι λεβεντομαλάκες του ΠΑΜΕ με τα ρόπαλα κλείνουν λιμάνια και δρόμους τιμωρώντας τους αδύναμους επειδή δεν τους ψήφισαν. Και τέλος δεν μπορώ να μην εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για τους ίδιους αναρχοκομουνιστές για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των τεσσάρων της ΜARFIN. Πράξεις που ο μικρός και λίγος τσίπρας δεν καταδίκασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σίγουρα ήταν επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής;

    Να πω ότι υπήρξε σκόπιμη παραπληροφόρηση να πάει . . στα κομμάτια
    αλλά να υπάρχει video να το βλέπετε και να μην καταλαβαίνετε τι βλέπετε αυτή είναι (όχι οπτική) αλλά εγκεφαλική ανεπάρκεια και δεν θεραπεύεται με τίποτα.


    Ξαναδείτε το video δίνοντας προσοχή στα εξης σημεία:

    Ποιός έκανε έναρξη επίθεσης (και με ποιόν τρόπο);
    Ποιός άφησε την καρέκλα του πρώτος και πλησίασε τον άλλον;
    Ποιός χρεώνεται με "επίθεση";
    Ποιός μπορεί να απαγορεύει στον "όποιον" δήποτε άλλο να αμύνεται;
    Την περιστροφική δια χειρών κίνηση προς δημιουργία αμυντικού φράγματος
    θα την ερμηνεύατε ως γρονθοκόπημα;

    Το Ελληνικό πρόβλημα είναι ότι οι ηλίθιοι είναι βέβαιοι για όλα
    ενώ οι ευφυείς είναι γεμάτοι αμφιβολίες.

    Ξυπνήστε ρε κοπρόσκυλα και μην κατηγορείτε τα ΜΜΕ αφού μόνοι σας τους εχετε χαρίσει και τα αυτιά σας και τα μάτια σας.


    ---ο Βόγλης
    Χρυσαυγίτης δεν είμαι
    αλλά ούτε και μαλάκας ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγώ, από ότι κατάλαβα (γιατί το video που είδα αρχίζει από ένα ορισμένο σημείο και μετά) κάποια κοπέλα τον είπε φασίστα! Αυτός απάντησε κουμούνι και μετά η ξανθιά ανέβασε τον τόνο της φωνής της για να επιβληθεί (ακουστικά) και ενώ αυτός ζητούσε να διακόψει γιατί ένοιωσε θιγμένος από το "φασίστα", αυτή συνέχιζε και του είπε το κορυφαίο ότι θα πάνε 500 χρόνια πίσω την Ελλάδα! Έπεσε το μπουγέλο, σηκώθηκε η άλλη και του έριξε μία με την εφημερίδα και μετά αυτός την έβαλε στην θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί σκούζουν τα τσιριζόνια για λίγο νεράκι και ένα χαστούκι στις γαλιάντρες?
    Επί δύο χρόνια έρριχναν γιαούρτια και αυγά στα άλλα κοματα που δεν τους άρεσαν και δεν επέτρεπαν ούτε κοματικές διαδικασίες.Εζησε ο λαός την απόλυτη τρομοκρατία.Να αγιάσει το χέρι του Κασιδιαρη.Θα ψηφίσω ΧΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί βρέθηκε ένας άνθρωπος να αποδώσει δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είδατε τα αποτελέσματα της έλλειψης των φαρμάκων; Ανθρωποι που πρέπει να τα παίρνουν για να παραμένουν ήρεμοι, δεν τα βρίσκουν, βιαιοπραγούν, και μετά άντε να τους... μαζέψεις! Ε.Κυρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai plu kala tis ekane tis patsiavoures kasidiaris. kapote i liana kaneli 8a tis etroge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επανεμφανίστηκε στο FB η "Ψωλή του Βουκεφάλα"
    για να ειρωνευτεί την Αστυνομία !
    --------------------------------

    ['Εχει σκυλιάσει ο αριστερός συρφετός να λέει "η αστυνομία δεν συλλαμβάνει τον Κασιδιάρη" ή "για άλλη μια φορά φαίνεται η συνεργασία αστυνομίας-ΧΑ" κ.λπ μαλακί@@, λες και είναι έυκολο να βρεις κάποιον που κρύβεται σε μια πόλη 4 εκ....

    Έτσι και η αυτοαποκαλούμενη "Ψωλή του Βουκεφάλα", ο φασίστας Τατσόπουλος, παρόλο που πριν λίγες μέρες είπε ότι κλείνει μέχρι τις εκλογές τη σελίδα του στο Facebook, έκανε μια κολοτούμπα όπως συνηθίζεται στον £ΥΡΙΖΑ και σχολιάζει το ότι ο Κασιδιάρης δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία...

    Εννοείται πως όλος ο συρφετός των ρεμπελόσκυλων δεν σχολίασε την "εντολή" Δελατόλα στη Ράικου να ασκήσει δίωξη (εδώ και εδώ τα βίντεο)... φανταστείτε να το είχε κάνει κανας δεξιός...] *****!!

    Το πιο φρέσκο σύντομο ανέκδοτο των ημερών δεν είναι άλλο από το...«Ψάχνουμε να βρούμε τον Κασιδιάρη» γράφει το υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος στο Faacebook, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το... γεγονός των ημερών!

    Παρά το γεγονός ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε πει πως «αποχωρεί» προσωρινά και μέχρι τις εκλογές από το Facebook, φαίνεται πως δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός των ημερών που δεν είνα άλλο από την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια του ΚΚΕ, Λιάνα Καννέλη και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

    Ετσι, το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «Mετά το προ εικοσαετίας, ξεθυμασμένο πλέον, πιο σύντομο ανέκδοτο για τον ''Αλβανό τουρίστα'', το φρέσκο είναι: ''Ψάχνουμε να βρούμε τον Κασιδιάρη''».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ
    ΜΟΝΟ ΟΤΙ
    Ο ΕΡΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ
    ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.

    ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ
    ΜΕ I.Q. ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
    ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙ . .


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση