GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Επιτέθηκε σε αστυνομικό και του έκαψε το αυτί με τσιγάρο!

Για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών συνελήφθη σήμερα, το πρωί, ένας 26χρονος Τρικαλινός από αστυνο...

Για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών συνελήφθη σήμερα, το πρωί, ένας 26χρονος Τρικαλινός από αστυνομικούς του Τμήματος Τρικάλων.
Kατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου για διατάραξη κοινής ησυχίας από συγκεντρωμένα άτομα, ο 26χρονος εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικό.
Mε το αναμμμένο τσιγάρο που κρατούσε έκαψε το εσωτερικό μέρος του δεξιού αυτιού του, προκαλώντας του ελαφρά εγκαύματα.
Σύμφωνα με το newsit.gr, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.
Ο δράστης αντιστάθηκε στη σύλληψη απωθώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

1 σχόλιο

  1. Τον καημένο το μπάτσο.. Του έκανε βαβά το κουμούνι; Ελπίζω και εύχομαι να μη του αφήσει κανένα σημάδι, ψυχικό και σωματικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση