GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπάρχουν δύο πιο γρήγοροι πιλότοι από εμάς»

Την πεποίθησή ότι πρέπει να έχουν καλύτερη απόδοση αν θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη στην πίστα του Καναδά, εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο....

Την πεποίθησή ότι πρέπει να έχουν καλύτερη απόδοση αν θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη στην πίστα του Καναδά, εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.
Ο Ισπανός πιλότος που θα εκκινήσει από την τρίτη θέση στο Μόντρεαλ, τόνισε πως δεν μπορεί να… μαντέψει το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς διανύουν μία από τις πιο απρόβλεπτες σεζόν.
«Ποτέ δεν ξέρεις. Οι αγώνες είναι απρόβλεπτοι αυτή τη σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι ωραίο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στον Καναδά, αλλά προς το παρόν ξέρουμε ότι υπάρχουν δύο πιο γρήγοροι πιλότοι από εμάς.
Το απέδειξαν σήμερα και πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση, αν θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος με το μονοθέσιο, τα νέα εξαρτήματα δουλεύουν καλά», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση