GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυάγησε (λόγω Στάη) το debate Σαμαρά - Τσίπρα...

Η διεξαγωγή debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα οδηγείται σε ναυάγιο. Σε ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με δ...

Η διεξαγωγή debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα οδηγείται σε ναυάγιο. Σε ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με δυο ανακοινώσεις του χθες και σήμερα αγνόησε όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί και  ότι η δημόσια συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα του τόπου.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης,  αναφέρει τα εξής:
«Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή κανενός Debate.
Λεκτικά, μπορεί να αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των αρχηγών Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία, όμως έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει.
Συγκεκριμένα, την ώρα που είχαν απολύτως συμφωνηθεί οι βασικοί άξονες και το πλαίσιο της τηλεμαχίας και ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης εντός της ημέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο χθες το απόγευμα, όσο και σήμερα το μεσημέρι, εξέδωσε εσπευσμένα, δύο ανακοινώσεις, αγνοώντας ακόμα και τον ίδιο του τον λόγο και κατεδαφίζοντας όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί.
Δεύτερον, ενώ είχε από κοινού αποφασιστεί ότι ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου θα ήταν ο δημοσιογράφος που με την αντικειμενικότητα, το κύρος και την εμπειρία του, ως κοινώς αποδεκτό πρόσωπο, θα συντόνιζε την τηλεμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά έβαλε στο τραπέζι και νέο όνομα δημοσιογράφου, που όμως (πάλι από κοινού) δεν είχε προκριθεί.
Μόλις οι εκπρόσωποί Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τα χέρια για την τηλεμαχία των δύο αρχηγών, αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα ανακατέψει όλα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα…
Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να εξηγήσει τις θέσεις του για την στήριξή του από το λόμπι της δραχμής, την υπόθαλψη της τρομοκρατίας, την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ, τις πορείες της Νεολαίας του στα Σκόπια με στόχο να τους δοθεί το όνομα «Μακεδονία», και της μόνιμης συνηγορίας του υπέρ του παρεμπορίου και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν τα κέντρα των Ελληνικών πόλεων.
Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα, να εξηγήσει μπροστά στον κ. Σαμαρά, το ακοστολόγητο υποτιθέμενο πρόγραμμά του που μας οδηγεί στη δραχμή και την απομόνωση.
Κατανοούμε την αγωνία του να δικαιολογήσει τις 7 από τις 12 συνιστώσες του, που μανιωδώς επιζητούν την έξοδο από την Ευρώπη.
Κατανοούμε την αγωνιά του να δικαιολογήσει τους βουλευτές του που ανοιχτά μιλούν για επιστροφή στη δραχμή, και πιο αιματηρή φορολόγηση των εισοδημάτων και των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών.
Η δημόσια συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα του τόπου.
Όπως και να χει, τα αποκαλυπτήρια της επικίνδυνης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ΕΥΡΩ, των θέσεων εργασίας, της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα, θα τα αποκαλύψει, με κάθε άλλο τρόπο, στον Ελληνικό λαό, η Νέα Δημοκρατία».
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για θρασύδειλη πολιτική στάση, επισημαίνοντας ότι μετά από σιγή ημερών αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή debate, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό.
Ταυτόχρονα, επαναλαμβάνει την πρόταση του κόμματος για τη διεξαγωγή δυο debate, ένα μεταξύ όλων των αρχηγών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, και ένα μεταξύ Σαμαρά-Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, δηλώνει τα εξής:
«Η ΝΔ μετά από σιγή ημερών αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή debate, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μια θρασύδειλη πολιτική στάση που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Δεν είχε υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, αφού η ΝΔ κατ' εξακολούθηση έψαχνε για προσχήματα και κρυβόταν, αναβάλλοντας τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τύπων των κομμάτων, ενώ παράλληλα διέρρεε ψευδώς ότι η συμφωνία είχε κλείσει. Στη σημερινή συνάντηση μεταξύ του κ. Παππά και του κ.Μουρούτη, που έγινε μετά από επίμονες οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να εξακριβωθεί επιτέλους αν η ΝΔ επιθυμούσε το ντιμπέιτ και με δεδομένο ότι ο χρόνος ήταν ασφυκτικός, αποκαλύφθηκε ότι ο κ.Σαμαράς φοβάται.
Εμείς θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη μας πρόταση για τα δυο ντιμπέιτ, έτσι ώστε να πιεστεί η ΝΔ που επέλεξε το δρόμο της διαρκούς αναβολής της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης, θέλοντας να τη χρησιμοποιήσει ως ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα.
Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για διεξαγωγή 2 ντιμπέιτ, 1 με εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην της Χ.Α. (Χρυσής Αυγής) και ένα με τον κ. Σαμαρά, στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και ζωντανού διαλόγου, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι δύο παράλληλους μονολόγους. Ένα διάλογο που όπως αποδεικνύεται ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αντέξει.
Αυτές οι προτάσεις μας παραμένουν σε ισχύ και ζητούμε συγκεκριμένη απάντηση και όχι υβρεολόγια».

23 σχόλια

  1. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έ, ρε και να μπορούσε να τους στείλει και τους 2 ο Ελληνικός λαός εκεί που τους αξίζει και εκεί που ανήκουν, ενώ συνεχίζουν να μας δουλεύουν για να υφαρπάξουν την..."πρωτιά"...Πού φτάσαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ καλε ο συριζα θα μας παρει τα κλεμμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να κανουν debate αυτοι οι συγκεκριμενοι 11 οικονομολογαντζες να χασμουρηθει ο καθε νυσταγμενος..


    11 οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ..
    με αρθρο στην καθημερινη βεβαια..

    απο τους 17 οικονομολογους και τον χαζονομπελιστα μεινανε οι 11..

    στο τελος του 2011 θα βγουμε στις αγορες..
    το μεσοπροθεσμο θα σωσει την ελλαδα..

    οι ιδιοι 11 λεγανε τις ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ το 2001 για το ευρω και την ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης..
    απεκρυψαν και αποκρυπτουν οτι το συνολο των οικονομολογων εκφραστηκε αρνητικα για το ευρω..
    αυτο λεγεται επιστημονικη αμεροληψια..
    για τους ολυμπιακους κουβεντα,τοτε και τωρα..
    οταν πληρωνουν οι τραπεζες,οι 11 οικονομολογοι βλεπουν γαιδαρους να πετανε..
    τρεμουν βεβαια μερικοι και στην προοπτικη ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει κυβερνηση
    και να δημοσιευσει απο που πληρωνονται..

    καθε ελληνας ας διαβασει αυτο το αρθρο των new york times..
    δειχνει πως μας κατεστρεψαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,τα συγγενη τους ευρωπαικα κομματα,και οι ανεπαρκεις ψευτες καθηγητακια σαν τους 11 της καθημερινης..

    εικοσι χρονια πριν..
    σχεδον καθε οικονομολογος καταλαβαινε οτι το ευρω ηταν μοιραιο λαθος..
    οι ευρωπαιοι ηγετες τους αγνοησαν..
    καλεσαν οικονομολογους για να τους ακουσουν,
    αλλα δεν ξανακαλεσαν οσους διαφωνουσαν..
    στο τελος εμειναν μονο οσοι υποστηριζαν το ευρω..

    Some two decades ago..
    virtually every economist on this side of the Atlantic —
    and most of those on the other —
    figured out that the euro would be fatally flawed.
    Europe’s leaders didn’t much care what they thought.
    “The European Commission did invite economists to present their views.
    It was a Darwinian process,” said Paul De Grauwe, professor of European political economy at the London School of Economics.
    “I was invited, but when I expressed my doubts I wasn’t invited anymore.
    In the end only the enthusiasts were left.”

    https://www.nytimes.com/2012/05/16/business/economy/leaving-the-euro-may-be-better-than-the-alternative.html?_r=1&pagewanted=all

    https://www.youtube.com/watch?v=qOgHLUxCpI4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ψηφο στον ΖΥΡΙΖΑ..Αυτοι ειναι κομουνιστες απογονοι του αιμοσταγη Σταλιν.Θα μας παρουν τα σπιτια τα αυτοκινητα μας το γαλατακι των παιδιων μας..Δωστε καθαρη εντολη στον γνησιο Ελληνα Αντ.Σαμαρα...αυτος μονο θα σωσει την πατριδα μας και κανεις αλλος..
    Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω φασιστες ακροδεξιοι που σας εχεις πιασει ταρακουλο απο την συνεχη ανοδο του Τσιπρα.
    Το μονο που σας νοιαζει ειναι το βουλευτικο εδρανο και οσο για τον κοσμακη αυτον τον εχετε απο δεκαετιες στο περιθωριο..
    Θα τα πουμε αργα την νυχτα της 17 Ιουνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ
    ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ... ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ... ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ... ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε σεις δεξιοι
    καντε κανενα ευχελαιο..
    ερχεται ο σατανας τσιπρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΚΑΙΔΙ
    ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ



    Τέλος στη σιωπή για την υπόθεση των οφειλομένων από τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο και την εταιρεία «Αλουμίνιον της Ελλάδος» προς τη ΔΕΗ, έβαλε με νεώτερη παρέμβασή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Η παρέμβαση αυτή παίρνει ιδιαίτερη σημασία αφού συζητείται ταυτοχρόνως με τον κώδωνα κινδύνου της ΡΑΕ περί πιθανής πτώχευσης της ΔΕΗ!

    Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να απαντήσει για τη στάση που τηρούν ορισμένοι όμιλοι όπως αυτός του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου, ο οποίος αφ' ενός έχει τεράστια χρέη προς μια ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ ενώ αφ' ετέρου φέρεται να εξασφαλίζει με ευκολία νέες δουλειές και να αναλαμβάνει χορηγίες συνεδρίων για την «πράσινη ανάπτυξη» που τυγχάνει να διοργανώνει ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.

    Χωρίς περιστροφές, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με... πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο».

    Κατά τ' άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει ...Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.

    Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολες οι φοροαπαλλαγες των πλουσιων να καταργηθουν.
    all deductions should be limited or phased out at high incomes.


    http://www.tnr.com/blog/plank/103897/why-rich-people-dont-pay-taxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα..

    Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος!

    Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δε συμπαθεί την Ελλάδα, μάλλον. Και δεν το κρύβει.

    Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγήσει κανείς τη δήλωση του στην εφημερίδα Handelsblatt πως για τα... δεινά της Ισπανίας, η οποία τα κάνει όλα τέλεια, φταίει η Ελλάδα!

    Μην τρίβετε τα μάτια σας! Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές».

    Για αυτό θέλω να πηδήξω εφέτος 99 Γερμανίδες τουρίστριες να της αφήσω έγκυες να κατακτήσω την ΓΕΡΜΆΝΙΑ ..Θα έλθουν όμως!!!!η θα πέσει κρίση και στο γα@@@@σι???? ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ!!! ..ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AN, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ PLAN B ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤ0 1 ΠΡΟΣ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ). ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΟΠΟΤΕ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ελα ρε αναλυταρα 9.30..
    παρε την παραγκα σου και δρομο..
    να δουμε που θα βρεις καλυτερα..
    ο καθε ψευτομαγκας αυτο λεει,οτι θα παρει τα λεφτα του και θα φυγει..
    και μετα τρεχει να υπακουσει στη τελευταια διαταγη της πεθερας του..
    ρουλη παρε μας και μας ενα πακετο τσιγαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γ. Μουρούτης: Μην τρελαθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ντιμπέιτ!!
    Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Μουρούτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Είναι λυπηρό για ένα κόμμα που ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού να ψεύδεται ασύστολα.
    Ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία συνάντησή μου με τον κ. Παππά, σήμερα το πρωί, και ότι δήθεν δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε.

    Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, τα sms που αντηλλάγησαν μεταξύ εμού και του κ. Παππά, είναι αδιάψευστός μάρτυρας και των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και της μεταξύ μας συμφωνίας.
    Το μόνο που απέμεινε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω κοινής δήλωσης των κομμάτων.

    Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για debate μεταξύ των δύο αρχηγών, με τους κανόνες που συμφωνήθηκαν, εξακολουθεί να ισχύει.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

    Ρόμπα έγινε ο Παππάς του Τσίπρα:
    Το πρωί συμφωνούσε το βράδυ διαφωνούσε!!
    Το πρωί έλεγε ότι το ντιμπέιτ θα γίνει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και το μόνο που εκρεμούσε ήταν αν θα είναι ζωντανό ή κονσέρβα... και το βράδυ λέει ότι δεν είχαν συμφωνήσει τίποτα!!!
    Δείτε τι έγραφε στο twitter το πρωί:


    Παππάς-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε συμφωνήσει σε ντιμπέιτ... αλλά είχαμε συμφωνήσει!!!
    Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκος Παππας για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη για το debate.

    Προσέξτε που παρόλο που λέει ότι δεν είχαν συμφωνήσει, αλλά είχαν προτείνει κάποια πράγματα... σε ένα σημείο του ξεφεύγει και λέει ότι είχαν συμφωνήσει στη μετάθεση της ημερομηνίας:
    «... Προτείναμε, επίσης, τη συμμετοχή δύο δημοσιογράφων – ενός από τη φιλοξενούσα δημόσια τηλεόραση και ενός, εγνωσμένου κύρους, εκτός ιδιωτικής τηλεόρασης αυτήν την περίοδο, ώστε να μην τεθούν θέματα ανταγωνισμού ανάμεσα σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
    Με αυτό το σκεπτικό, κάναμε σαφές ότι το στείρο μοντέλο των παράλληλων μονολόγων του ντιμπέιτ Καραμανλή-Παπανδρέου το 2009 δεν εξυπηρετεί αυτούς τους στόχους.....
    ...Αποδεχτήκαμε, χωρίς να ζητήσουμε εξηγήσεις από τη ΝΔ, τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του ντιμπέιτ από την Πέμπτη 7 Ιουνίου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου." !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γ. Μουρούτης: Μην τρελαθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ντιμπέιτ!!
    Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Μουρούτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Είναι λυπηρό για ένα κόμμα που ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού να ψεύδεται ασύστολα.
    Ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία συνάντησή μου με τον κ. Παππά, σήμερα το πρωί, και ότι δήθεν δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε.

    Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, τα sms που αντηλλάγησαν μεταξύ εμού και του κ. Παππά, είναι αδιάψευστός μάρτυρας και των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και της μεταξύ μας συμφωνίας.
    Το μόνο που απέμεινε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω κοινής δήλωσης των κομμάτων.

    Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για debate μεταξύ των δύο αρχηγών, με τους κανόνες που συμφωνήθηκαν, εξακολουθεί να ισχύει.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

    Ρόμπα έγινε ο Παππάς του Τσίπρα:
    Το πρωί συμφωνούσε το βράδυ διαφωνούσε!!
    Το πρωί έλεγε ότι το ντιμπέιτ θα γίνει τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και το μόνο που εκρεμούσε ήταν αν θα είναι ζωντανό ή κονσέρβα... και το βράδυ λέει ότι δεν είχαν συμφωνήσει τίποτα!!!
    Δείτε τι έγραφε στο twitter το πρωί:


    Παππάς-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε συμφωνήσει σε ντιμπέιτ... αλλά είχαμε συμφωνήσει!!!
    Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκος Παππας για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Μουρούτη για το debate.

    Προσέξτε που παρόλο που λέει ότι δεν είχαν συμφωνήσει, αλλά είχαν προτείνει κάποια πράγματα... σε ένα σημείο του ξεφεύγει και λέει ότι είχαν συμφωνήσει στη μετάθεση της ημερομηνίας:
    «... Προτείναμε, επίσης, τη συμμετοχή δύο δημοσιογράφων – ενός από τη φιλοξενούσα δημόσια τηλεόραση και ενός, εγνωσμένου κύρους, εκτός ιδιωτικής τηλεόρασης αυτήν την περίοδο, ώστε να μην τεθούν θέματα ανταγωνισμού ανάμεσα σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
    Με αυτό το σκεπτικό, κάναμε σαφές ότι το στείρο μοντέλο των παράλληλων μονολόγων του ντιμπέιτ Καραμανλή-Παπανδρέου το 2009 δεν εξυπηρετεί αυτούς τους στόχους.....
    ...Αποδεχτήκαμε, χωρίς να ζητήσουμε εξηγήσεις από τη ΝΔ, τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του ντιμπέιτ από την Πέμπτη 7 Ιουνίου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου." !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατά καιρούς προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

    Όπως ο Χίτλερ, ο εκπρόσωπος των μεγάλων γερμανικών μονοπωλίων, που προσπάθησε να επιβάλει την ιδέα της ανωτερότητας μιας φυλής στον κόσμο, με έναν πόλεμο που στοίχισε τη ζωή 40 εκατομμυρίων ανθρώπινων υπάρξεων.

    Η σημασία των μεγάλων μονοπωλίων είναι τεραστία. Σε σημείο που να εξουδετερώνει την πολιτική ισχύ σε πολλές από τις δημοκρατίες..

    Αν δεν συνέβαινε αυτό, ορισμένες δυνάμεις δεν θα αισθάνονταν την υποχρέωση να αποκαλούν τις αποικίες τους ελευθέρα συνεταιρικά Κράτη προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καμουφλάρουν την αποικιοποιηση με άλλους όρους.

    Το εσωτερικό καθεστώς του κάθε λαού που του επιτρέπει να εξασκεί την εξουσία του περισσότερο ή λιγότερο απόλυτα, είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμίζεται απ’ αυτόν τον ίδιο το λαό.

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει καλύτερα.

    Αυτό εξαρτάται από τη θέληση της και ο λαός της είναι ο μόνος που μπορεί ν’ αποφασίσει αν μια κυβέρνηση πρέπει ή όχι να αλλάξει.

    Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία.

    Η πολιτική κυριαρχία και οικονομική ανεξαρτησία συμβαδίζουν.

    Μια χώρα που δεν έχει δική της οικονομία και στην οποία εισβάλλουν ξένα κεφαλαία δεν μπορεί να ξεφύγει από την κηδεμονία της χώρας απ’ όπου εξαρτάται.

    Και επί πλέον δεν μπορεί να επιβάλει τη θέληση της, αν βρεθεί σε αντίθεση με τα συμφέροντα της
    χώρας που την εξουσιάζει οικονομικά

    Ερνέστο Τσε Γκεβάρα:

    Ένας επαναστάτης ενάντια στην Σοβιετική πολιτική οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνάντηση στο Ζάππειο

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στους πρεσβευτές της G20 ο Αλέξης Τσίπρας

    Αθήνα

    Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει στους πρεσβευτές της G20 στις ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαλόγου με όλες τις χώρες.

    Εκτός των πρεσβευτών της G20 έχει κληθεί και ο πρέσβης της Κύπρου.

    Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Ελευσίνα, στον πεζόδρομο στην παραλία, Νικολαΐδου και Χαριλάου.

    ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,

    Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,

    Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

    ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζήτω η αναπτύξει..Να μην κλαίνε για τον τουρισμό μερικοί μερικοί εεεε...

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΠΑΡ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

    Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ολόκληρο μαγαζί χθές στην Χερσόνησο τηςΚρήτης όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ Ελληνών και Γερμανών.

    Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί αυτή τη φορά ο λόγος είναι πέρα από κάθε φαντασία...

    Οι εν λόγω τουρίστες αφού διασκέδασαν και ήπιαν μέχρι πρωίας στο γνωστό μαγαζί της περιοχής, σηκώθηκαν και έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να βάλουν κάν το χέρι στην τσέπη.

    Όταν λοιπόν, τους ζητήθηκε να πληρώσουν εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα.

    Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... έντονος καυγάς με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να φύγουν από το χώρο δαρμένοι.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ... ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση