GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση - βόμβα για το Euro 2020 από τον Πλατινί...

Το Euro 2020 δεν θα φιλοξενηθεί από μία χώρα ή θα συνδιοργανωθεί, αλλά θα τελεστεί στην...

Το Euro 2020 δεν θα φιλοξενηθεί από μία χώρα ή θα συνδιοργανωθεί, αλλά θα τελεστεί στην... επικράτεια της "γηραιάς ηπείρου", προανήγγειλε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, εν όψει του αυριανού τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.
Σύμφωνα με το φιλόδοξο πλάνο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, τους αγώνες της διοργάνωσης του 2020 θα φιλοξενήσουν 12 ή 13 ευρωπαϊκές πόλεις. Ο κ. Πλατινί παραδέχθηκε ότι αυτός και οι επιτελείς του επεξεργάζονται αυτό το σχέδιο, ενώ η οριστική απόφαση θα ληφθεί τον Δεκέμβριο του 2012 ή τον Ιανουάριο του 2013.
Η "κεντρική ιδέα" έχει ως εξής: οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε έξι ομίλους, καθένας από τους οποίους θα αποτελείται από τέσσερα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Ο κάθε όμιλος θα διεξάγεται σε μία ή δύο ευρωπαϊκές πόλεις, με (σχετικά) κοντινή απόσταση η μια από την άλλη.
Μέχρι εκεί όμως, αφού η διαδικασία μετά τη φάση των ομίλων (νοκ άουτ αγώνες, τελικός) δεν έχει διαρρεύσει ακόμη. "Θα μπορούσε να είναι είτε μια χώρα και 12 γήπεδα, ή ένα γήπεδο σε 12 ή 13 πόλεις. Είναι απλώς μια ιδέα, αλλά σε αυτές τις ημέρες των φθηνών αεροπορικών ταξιδιών οτιδήποτε είναι δυνατόν", υπογράμμισε ο ανώτατος αξιωματούχος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση