GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση του προσώπου σας στο Facebook

Τον τελευταίο χρόνο θα έχετε παρατηρήσει ότι το tag των φωτογραφιών στο Facebook γίνεται σχεδόν αυτόματα , αφού οι αλγόριθμοι του κοινωνικού...

Τον τελευταίο χρόνο θα έχετε παρατηρήσει ότι το tag των φωτογραφιών στο Facebook γίνεται σχεδόν αυτόματα, αφού οι αλγόριθμοι του κοινωνικού δικτύου αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των φωτογραφιών μας, τα αντιστοιχούν στους πραγματικούς τους λογαριασμούς και στη συνέχεια μας τα προτείνουν για tag.
Η συγκεκριμένη λειτουργία διχάζει τους χρήστες του Facebook, μερικοί εκ των οποίων χαίρονται αφού γλιτώνουν χρόνο και κόπο ενώ άλλοι νιώθουν άβολα. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, μπορείτε να αποτρέψετε το κοινωνικό δίκτυο από την αναγνώριση του προσώπου σας και την πρόταση για tag στις φωτογραφίες των φίλων σας ακολουθώντας την παρακάτω απλούστατη διαδικασία:
Ανοίγετε τα Privacy Settings του Facebook Στο ‘Timeline and Tagging’ επιλέγετε ‘Edit Settings’ Δίπλα από το ‘Who sees tag suggestions when photos that look like you are uploaded?’ επιλέγετε ‘No One’ και μετά ‘Ok’.
[via Slate]

1 σχόλιο

  1. Εννέα στη φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες στο Πάντειο.

    Μετά από 18 μήνες διαδικασίας το δευτεροβάθμιο Εφετείο καταδίκασε, όπως και το πρωτόδικο, τους εννέα κατηγορούμενους και συγκεκριμένα, κατά πλειοψηφία έδειξε τον δρόμο της φυλακής στον πρώην πρύτανη του Παντείου, Δημήτρη Κώνστα, στους πρώην αντιπρυτάνεις Παναγιώτη Γετίμη και Κωνσταντίνο Παπαθανασόπουλο, που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 14 ετών, αλλά και σε άλλους έξι διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινές από 10 έως 31 χρόνια.

    Εκτός από τους τρεις καθηγητές, στη φυλακή θα οδηγηθούν οι Μ. Παπαδοκωστάκης, Χ. Μπούτσικος, Ι. Γρατσάνης, Π. Ορφανός, Β. Δεϊκοντής και ο υπεύθυνος λογιστηρίου του Παντείου Α. Κουτσοδημητρόπουλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε τρεις φορές ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη.

    - Λύσσαξε η κομμουνίστρια Φανή Κοντοθανάση να βγάλει λάδι τους συντρόφους της σοσιαλΗστές,
    αλλά δεν της πέρασε. Ληστεύουν τα ταμεία του Κράτους οι σύντροφοι της αριστεράς και... της «προόδου», και όταν τους κάνουν τσακωτούς και τους καταδικάζουν, τότε η δικαστική απόφαση είναι Πολιτικά υποκινούμενη... Σκώληκες...

    - O Δημ.Κώνστας είχει κατέβει υποψήφιος με τον Συνασπισμό*.
    Ο επικεφαλής της συμμορίας ήταν ο μακαρίτης πλέον Μεταξόπουλος,
    στενός φίλος της οικογενείας Παπανδρέου.
    Έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν...

    χαχαχαχα..
    Μα κάθε μέρα μας λένε
    οτι η αριστερά* δεν έχει καμία ανάμιξη σε σκάνδαλα, γιατί δεν κυβέρνησε ποτέ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση