GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προβοκατόρικο το δημοσίευμα των FT Deutschland»

Προβοκατόρικο, απαράδεκτο και κατακριτέο χαρακτήρισε το δημοσίευμα των Financial Times Deutschland, η πρώην υπουργός Παιδείας και υποψή...

Προβοκατόρικο, απαράδεκτο και κατακριτέο χαρακτήρισε το δημοσίευμα των Financial Times Deutschland, η πρώην υπουργός Παιδείας και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου.
Η κ. Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο ΣΚΑΪ σημείωσε ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα γίνειται αποδέκτης τέτοιας φύσης δηλώσεων, υπενθυμίζοντας ότι το Φεβρουάριο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε λειτουργήσει με τον ίδιο ακριβώς προβοκατόρικο τρόπο, ισχυριζόμενος ότι η Ελλάδα πρέπει να πάει σε εκλογές.
«Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τις δεσμεύσεις για διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπονται στο Μνημόνιο θα μπορέσει η Ελλάδα να μείνει εντός της Ευρωζώνης. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ομαλή διακυβέρνηση της Ελλάδας σας συνιστούμε τη ΝΔ» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ντροπής.

12 σχόλια

  1. η κυρια διαμαντοπουλου θα ειναι υπουργος παιδειας και στην κυβερνηση σαμαρα απο δευτερα..
    οι εκλογες εχουν κριθει..η λογικη νικησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαράς: Στημένη προβοκάτσια το δημοσίευμα των Financial Times-
    ____________________________
    Το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times κατήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,
    στην προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος.

    Χαρακτηριστικά είπε ότι είναι «στημένη προβοκάτσια» των κύκλων που καραδοκούν στο εξωτερικό για να βγάλουν τη χώρα από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

    «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας» δήλωσε - τονίζοντας ότι
    «οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη», αλλά και ότι «το κρίσιμο ερώτημα είναι ‘ευρώ ή δραχμή’».


    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ του κομμουνιστή Εβρεν Χότζα
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ενώ εμείς τριτοκοσμική χώρα, στυλ Σύρίας +

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κάθε μας ψήφο στην σπείρα των συντρόφων του άκη φέρνομε ξανά στο προσκήνιο κάτι τύπους σαν την εδώ σταφιδιασμένη γυφτογκόμενα, τους παπουτσήδες, τους σηφουνάκηδες, την φώφη τον μαγκούφη, τον κακλαμάνη και τ' άλλα παιδιά. Αύριο ΕΞΑΧΝΩΣΤΕ τους, στο 3% και πολύ τους και καλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ....................ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΝΕΝΕΚΟΙ ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    17 Ιουν 2012 12:33:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΗΘΟΥΣ, ΜΕΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ...ΚΩΛΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΤΟΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ- ΘΑ ΞΕΣΦΙΞΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ...ΑΠΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

    Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.

    Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».



    Πηγή: ΑΜΠΕ


    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ!! ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ... Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ .... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΘΕΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΝΤΩΡΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΑ... ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΝΑ ΠΛΕΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ... ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ..ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ BLOOMBERG Η ΠΙΟ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...στη γωνια σου για παντα πια !!! ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙΣ - ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ - ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕΣ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΒΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ !!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ...ΞΕΚΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΘΕΑΤΡΟ..ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ !!!
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ !!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΟΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ !!! (ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση