GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τον Όλι Ρεν η Σύνοδος Κορυφής των G20

Η ενδεχόμενη κλιμάκωση της κρίσης μετά τις ελληνικές εκλογές αλλάζει το πρόγραμμα του αρμόδιου Επιτρόπου για τη Δημοσιονομική Πολιτική ...

Η ενδεχόμενη κλιμάκωση της κρίσης μετά τις ελληνικές εκλογές αλλάζει το πρόγραμμα του αρμόδιου Επιτρόπου για τη Δημοσιονομική Πολιτική Όλι Ρεν, ο οποίος δεν πρόκειται να μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής του G-20.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Financial Times Deutschland  «η κρίση στην Ευρωζώνη μπορεί να λάβει δραματική τροπή μετά τις εκλογές στην Ελλάδα», ενώ τονίζεται ότι οι αρμόδιοι προετοιμάζονται για συνεδριάσεις αντιμετώπισης της κρίσης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρεν «δεν θα ήταν δείγμα υπευθυνότητας να βρίσκεται ο Ευρωπαίος επίτροπος επί 14 ώρες εν πτήσει μακριά από την Ευρώπη, χωρίς να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί του». Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθεί στη Σύνοδο από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο.
Προς το Μεξικό θα πετάνει το βράδυ της Κυριακής και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στο κυβερνητικό αεροσκάφος, ωστόσο, διαθέτουν όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας, όπως έγινε γνωστό από την καγκελαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση