GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓ.Α.ΝΑ: "Ενα βήμα στην απενοχοποίηση του μεγάλου οραματιστή Αδόλφου, το Gay Pride!"...

Με μία λιτή ανακοίνωση, η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του Ναζισμού, εκφράζει την ικανοποίηση της για την διοργάνωση της παρέλασης ομο...


Με μία λιτή ανακοίνωση, η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του Ναζισμού, εκφράζει την ικανοποίηση της για την διοργάνωση της παρέλασης ομοφυλοφίλων γνωστή και ως “Gay Pride”.
“Επιτέλους οι γελοίοι εργάτες οικογενειάρχες, οι μίζερες νοικοκυρούλες και το παπαδαριό δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, να ακυρώσουν την παρέλαση περηφάνειας των καλογυμνασμένων αγοριών και αυστηρών γυναικών που συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις αυτάρκειας και ερωτισμού……
 ΟΡΓ.Α.ΝΑ: Ένα βήμα στην απενοχοποίηση του μεγάλου οραματιστή Αδόλφου το Gay Pride…
Οι λούμπεν ξεφτιλισμένοι μικρομεσαίοι ελληναράδες που τρέχουν σαν τα σκυλιά για το
μεροκάματο κυνηγημένοι από τους απλήρωτους λογαριασμούς και το κλάμα των μισερών παιδιών τους, ποτέ δεν θα καταλάβουν το μεγαλείο της υψηλής κάστας των μεγάλων στοχαστών. Την Ελίτ του Ράιχ όπου οι γενναίοι άνδρες εγυμνάζοντο, ασκούντο και μοιραζόντουσαν τα πάντα, ακόμα και τα κορμιά τους.
Όλα τα μεγάλα παγκόσμια οράματα ξεκίνησαν από τον στενό κύκλο μεγάλων ομοφυλόφιλων ανδρών όπως ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο Lanz Von Liebenfels, εμπνευστής και μέντορας του μεγάλου μας ηγέτη.
Οι παρελάσεις περηφάνειας μπορούν να αναβιώσουν τις μεγάλες στιγμές του Βερολίνου, όταν ο μεγάλος Ρούντολφ Ες δίδασκε τα αγόρια πως να ξεπεράσουν τα προλεταριακά ταμπού και να αφήσουν το κορμί τους στις υψηλές ιδέες του μυστικισμού και της αυτάρκειας.
 ΟΡΓ.Α.ΝΑ: Ένα βήμα στην απενοχοποίηση του μεγάλου οραματιστή Αδόλφου το Gay Pride…
Σε αυτό το σημείο να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τον σύντροφο Γιάννη Μπουτάρη που αναβιώνει το όραμα του μεγάλου ηγέτη: Τις παρελάσεις τιμής, την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία (που πρώτος απετόλμησε ο Αδόλφος), την αποκατάσταση της μνήμης του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, την δικαίωση των ηρωϊκών αγωνιστών που αγωνίστηκαν πλάι πλάι με τα τιμημένα SS για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον Ελληνικό ζυγό. Να ευχηθούμε την συνέχιση του αγώνα για την εξόντωση των γυναικωτών ψευτοομοφυλοφίλων και την ολοκλήρωση της αγαστής συνεργασίας με την άξια ηγέτιδα των Αρείων, Αγγελική Μέρκελ ώστε ο εκπολιτισμός των βαρβάρων ιθαγενών -το αιώνιο όραμα του χαρισματικού ομοφυλοφίλου Μέτερνιχ- επιτέλους να ολοκληρωθεί.
 ΟΡΓ.Α.ΝΑ: Ένα βήμα στην απενοχοποίηση του μεγάλου οραματιστή Αδόλφου το Gay Pride…
Ολυμπία

1 σχόλιο

  1. Τί γελοίο άρθρο!

    Όλοι ξέρουν οτι οι ARISTEROI είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους.

    Ο Χίτλερ τους σκότωνε, μαζί με τους Εβραίους και τους Γύφτους.

    Αυτός που το έγραψε είναι τριάθλιος αριστερός προπαγανδιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση