GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Grand Prix του Καναδά στον Alpha

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον έβδομο αγώνα της χρονιάς, το GP Καναδά την Κυριακή, 10 Ιουνίου, σε απευθείας μετάδοση...

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον έβδομο αγώνα της χρονιάς, το GP Καναδά την Κυριακή, 10 Ιουνίου, σε απευθείας μετάδοση στον Alpha.
H F1 ετοιμάζεται για μια μοναδική παράσταση σε ένα μοναδικό μέρος. Το GP του Καναδά διεξάγεται σε ένα τεχνητό νησί που κατασκευάστηκε στην κοίτη του Αγ. Λαυρεντίου στο Μόντρεαλ από τις εξορύξεις του μετρό.
Εκεί, στο μητροπολιτικό πάρκο της πόλης όπου λειτουργεί η Βιόσφαιρα, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα Περιβαλλοντολογικών Ερευνών, διεξάγεται αγώνας F1 μια φορά το χρόνο που συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία.
Φέτος, με έξι διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, οι προβλέψεις απαγορεύονται και το GP αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά στην πίστα όπου πέρυσι είχαμε τον συναρπαστικότερο αγώνα της χρονιάς, με τελικό νικητή τον Τζένσον Μπάτον.
Ο Βρετανός, από την τελευταία θέση βρέθηκε πρώτος, μετά από λάθος του Σεμπάστιαν Φέτελ λίγα μέτρα πριν την καρό σημαία.
Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα, όπως η τομή μονοθέσιου F1 σε ένα μοναδικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Sauber.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση