GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηγητής του Χάρβαρντ: «H κατάσταση στην Ελλάδα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί»

O καθηγητής του Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν, υποστηρίζει ότι η ελληνική κρίση έχει προχωρήσει πάρα πολύ και η χώρα θα ήταν καλύτερα εάν έ...

O καθηγητής του Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν, υποστηρίζει ότι η ελληνική κρίση έχει προχωρήσει πάρα πολύ και η χώρα θα ήταν καλύτερα εάν έβγαινε από το ευρώ.
«Νομίζω ότι η (κατάσταση στην) Ελλάδα δεν μπορεί να επιδιορθωθεί», είπε Φέλντσταϊν, συμπληρώνοντας ότι το καλύτερο για την Ελλάδα θα ήταν να βγει από την Ευρωζώνη και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νέου της νομίσματος, για μπορέσει να επιστρέψει κάποια στιγμή σε αναπτυξιακή τροχιά.
«Η έξοδος της Ελλάδας θα είναι οδυνηρή βραχυπρόθεσμα, αλλά θα είναι καλύτερα για την Ελλάδα, και για την Ευρώπη, μακροπρόθεσμα», είπε ο Φέλντσταϊν, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει υπάρξει και οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Ρίγκαν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι ο τρόπος με τον οποίο οικοδομήθηκε σε πρώτη φάση.
«Το πραγματικό ερώτημα είναι τι κάνουν με κάθε μεμονωμένη χώρα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι οι χώρες [της Ευρωζώνης] διαφέρουν πολύ… επομένως δεν υπάρχει μία ενιαία λύση για όλες», δηλώνει.

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΩΔΗ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση