GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kι άλλες εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα...

Από το http://logia-starata.blogspot.gr/ . Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε οι εκτιμήσεις που υπάρχο...

Από το http://logia-starata.blogspot.gr/.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε οι εκτιμήσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής στη βάση όσων έδειξαν οι δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή συγκλίνουν στα εξής δεδομένα:
H Nέα Δημοκρατία διατηρεί μικρό προβάδισμα 1-2 ποσοστιαίων μονάδων με τα δύο κόμματα να υπερβαίνουν με τις αναγωγές σε αναποφάσιστους το 55%. Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ασφαλές, καθώς βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους ενώ υπάρχει σημαντικός αριθμός αναποφάσιστων, η τελική επιλογή των οποίων μπορεί είτε να ανατρέψει το αποτέλεσμα δίνοντας οριακή νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ, είτε να διευρύνει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δίνοντας τη νίκη στο κόμμα της ΝΔ με σημαντική διαφορά.
Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει απώλειες και βρίσκεται πέριξ του 10% , ενώ  για την τέταρτη θέση παλεύει η ΔΗΜΑΡ με ποσοστά γύρω στο 6% . Σε παρόμοια ποσοστά και η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ είναι στο 5,5% και οι ΑΝΕΛ του Καμμένου στο 5% με μεγάλες απώλειες. Τα μικρά κόμματα φαίνεται ότι συνθλίβονται από τις συνθήκες πόλωσης που επικρατούν κι έτσι η Δημιουργία,Ξανά είναι μεταξύ 1,5-2% , ενώ ακόμα πιο κάτω είναι οι Οικολόγοι και ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη.

10 σχόλια

  1. Η ΝΔ ειναι πολύ μπροστά και αφήστε τις μπούρδες.
    Αφού δεν είχε συνεπές και αξιόπιστο πρόγραμμα ο Αλέξης οι πολλοί δεν παίζουν στο ρίσκο του κάθε αεριτζή.
    Ετοιμαστείτε για "αγροφύλακες", θα πήξουμε στους "αγροφύλακες", όλες οι υπηρεσίες θα στελεχωθούν με άξιους πάντα "αγροφύλακες".
    Όλα τα υπουργεία, σχολεία, νοσοκομεία κτλ θα έχουν τους καταλληλότερους "αγροφύλακες".
    Ανάπτυξη, πρόοδος, επανεκκίνηση και επανίδρυση "αγροφυλάκων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά αυτή η ιστορία με τις δήθεν μυστικές δημοσκοπήσεις πρέπει να σταματήσει. Τελικά καλύτερα θα ήταν να επιτρέπεται η δημοσίευση. Στα δικά μας τώρα. Όλοι έχουμε αυτήν την αίσθηση. Νίκη της ΝΔ 2-3 μονάδες διαφορά. Όλα ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ. Π.Χ. ΑΜΑ ΚΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαγαλάκι του Μάνου ; Σοβαρευτείτε και αφήστε τις δημοσκοπήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτη συμπεριφορά, επαναλαβανόμενη, άηθης.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZZGLcwQG4N4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kpt5npGSijw#!

    Αυτός άφησε το πασοκ στο 13,1% και το πάει στο 6%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 Ιουν 2012 6:28:00 μ.μ.

    Είσαι καλά ; Τη Δευτέρα θα υπάρχει ευρύτερη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, με πρώτη τη Νέα Δημοκρατία.

    Προσλήψεις δεν μπορούν να γίνουν.Ούτε θα μπορεί η ΝΔ να κάνει ότι θέλει, γιατί θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Που ζεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. THN ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ
    ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
    ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καμμια περιοχη δεν εχει ο συριζα,εκτος απο το υπολοιπο αττικης.
    φουσκωσε και ξεφουσκωσε σε ενα μηνα,οπως και το 2008..
    αυτος ο αμορφος,μαλθακος πολτος ηλιθιων ψηφοφορων ειναι η ελληνικη αριστερα..
    απο δευτερα τελειωνουν τα ψεμματα μαλακες αριστεροι..
    θα κοπουν 11.6 δις δημοσιων δαπανων,και το αγγουρι θα το φατε εσεις..
    αντε να ξεβρωμισει ο τοπος..
    και αν ξανατολμησετε απεργιες,διαδηλωσεις και αλλες αηδιες που κανουν οι μαιμουδες..
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

    Bild: Eπίπονη σύνεση ή ολοκληρωτική καταστροφή

    Παράλληλα, επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν Συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ ,τα συμφέροντα της δραχμής και των μεταναστών ,και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο αριστερος ειναι δειλη,φοβισμενη,φθονερη κοτα.
    το σπιτακι του,η γυναικουλα τα,τα σιχαμερα του κουτσουβελα,η ζωουλα του..
    γιαυτο και θα φοβηθει να ψηφισει το κομμα του
    θα σκυψει το κεφαλι
    και θα υποταχθει στους φυσικους του κυριους..
    οπως και οι εβραιοι προγονοι του
    θα κατσει να τον σφαξουν σαν αρνι..
    οσοι επιζησουν θα γραφουν μαλακιες
    και θα το λενε αριστερη τεχνη..
    και πολυ τους ανεχθηκαμε να βρωμιζουν την πατριδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση