GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ και Πολύδωρας κατά της αλλαγής Kανονισμού της Βουλής!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους βουλευτές Τάσο Κουράκη, Παναγιώτη Λαφαζάν...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τους βουλευτές Τάσο Κουράκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θόδωρο Δρίτσα επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της βουλής κ. Βύρωνα Πολύδωρα για να εκφράσουν τη δυσφορία της Κουμουνδούρου για την «αιφνιδιαστική και εκτός θεσμικών προβλέψεων, εξαγγελία των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να αλλάξουν τον Κανονισμό της Βουλής» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι βουλευτές υπογράμμισαν στον Πρόεδρο της Βουλής τη ριζική αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, που «αγνοεί τις θεσμικές διαδικασίες, διαβουλεύσεις και συναινέσεις και έχει ως στόχο την υποβάθμιση του ρόλου της αντιπολίτευσης στη βουλή και ειδικότερα της αξιωματικής».
Ο κ. Πολύδωρας, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, εξέφρασε «την έκπληξή του και κατ’ ακολουθίαν την αντίρρησή του για τυχόν τροποποιήσεις του κανονισμού χωρίς διαβούλευση μεταξύ όλων των κομμάτων της Βουλής, χωρίς την λειτουργία της Επιτροπής Κανονισμού και με αγνόηση του κοινοβουλευτικού όρου της επίτευξης της μέγιστης δυνατής συναίνεσης αν όχι ομοφωνίας».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση