GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Karel Abraham στο Silverstone

Η δεύτερη χρονιά του νεαρού Karel Abraham ξεκίνησε μάλλον άσχημα, καθώς μια σειρά μικροτραυματισμών επιδεινώνει διαρκώς τη φυσική του κ...

Η δεύτερη χρονιά του νεαρού Karel Abraham ξεκίνησε μάλλον άσχημα, καθώς μια σειρά μικροτραυματισμών επιδεινώνει διαρκώς τη φυσική του κατάσταση και φέρνει τον Τσέχο σε μειονεκτική θέση.
Το σερί ξεκίνησε με έναν τραυματισμένο ώμο (στην Jerez) και συνεχίστηκε με μια κάκωση σε πλάτη και αυχένα, «χάρη» στην πτώση του στο Estoril. Ο συνδυασμός τους, περιόρισε την κινητικότητα της άνω θωρακικής περιοχής –και ύστερα το πράγμα χειροτέρεψε.
Γιατί ακολούθησαν ένα θεαματικό highside στις επίσημες δοκιμές της Δευτέρας μετά τον αγώνα στην Catalunya και ένας ακόμα πιο σοβαρός βρόντος, στις δοκιμές της Aragon, όπου έσπασε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού: το μικρό και το παράμεσο.
Είναι αυτός ο τελευταίος τραυματισμός που εγείρει αμφιβολίες για την ικανότητά του να συμμετάσχει στο αγγλικό GP της ερχόμενης εβδομάδας, στο Silverstone.
«Ήμασταν άτυχοι, καθώς στη Βαρκελώνη η πτώση οφειλόταν εν μέρει σε δικό μου σφάλμα, όμως εδώ όχι. Κάτι συνέβη με τη μοτοσυκλέτα και προσπαθούμε ακόμα να κατανοήσουμε τι ακριβώς. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που πέφτω χτυπάω, και αυτό δεν μού επιτρέπει να δουλέψω με ρυθμό».
«Νομίζω ότι πηγαίναμε πραγματικά καλά, αλλά τώρα με το χέρι σε τέτοια κατάσταση και τη μοτοσυκλέτα κατεστραμμένη, είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε τις δοκιμές. Πραγματική κακοτυχία. Την Παρασκευή, και εφόσον υποχωρήσει το πρήξιμο του χεριού, θα κάνω νέες εξετάσεις για να εκτιμηθεί ο χρόνος αποθεραπείας μου», δήλωσε ο αναβάτης της Cardion AB, σε συνέντευξή του προς την επίσημη ιστοσελίδα MotoGP.com.
Κατόπιν θα μπορέσουν οι γιατροί να εκτιμήσουν και το κατά πόσον θα είναι σε θέση να οδηγήσει με ασφάλεια στο βρετανικό GP.
 Αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Karel Abraham στο Silverstone

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση