GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mara Cagol...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ 5 Ιούνη 1975...   Η δολοφονία της Margherita Cagol, της Mara για τους...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

5 Ιούνη 1975... 
Η δολοφονία της Margherita Cagol, της Mara για τους...
συντρόφους της, στην cascina Spiotta

4 σχόλια

  1. ΑΜΟΚ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ 4 ΦΟΡΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ! ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ( ΣΑΣ ) ΞΕΚΑΝΕΙ ;

    Τα πρώτα 350.000 εκκαθαριστικά σημειώματα των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος θα στείλει τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Το 65% των σημειωμάτων (περίπου 200.000) είναι...
    χρεωστικά και ο μέσος φόρος, για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, ξεπερνά τα 700 ευρώ, όση είναι δηλαδή η επιβάρυνση που προκύπτει μόνο και μόνο από το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο όριο, που έχει μειωθεί στα 5.000 ευρώ.

    ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ - ΚΑΠΩΣ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΚΗ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάντηση στο Ζάππειο

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στους πρεσβευτές της G20 ο Αλέξης Τσίπρας

    Αθήνα

    Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει στους πρεσβευτές της G20 στις ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαλόγου με όλες τις χώρες.

    Εκτός των πρεσβευτών της G20 έχει κληθεί και ο πρέσβης της Κύπρου.

    Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Ελευσίνα, στον πεζόδρομο στην παραλία, Νικολαΐδου και Χαριλάου.

    ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,

    Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,

    Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

    ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση