GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα κατηγορεί το MEGA ο Λαφαζάνης...

Για αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα κατηγορεί το MEGA ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή παλαιότερες συνεντεύξεις του που προβλήθηκαν ...

Για αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα κατηγορεί το MEGA ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή παλαιότερες συνεντεύξεις του που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Σαββάτου.
«Αποτελεί αθλιότητα και ακραία φαιά προπαγάνδα να ανακαλύπτει τάχα το MEGA στο δελτίο των 8 του Σαββάτου, μια μόλις βδομάδα πριν τις εκλογές, συνεντεύξεις καiι πασίγνωστες προσωπικές μου απόψεις μόνο και μόνο για να τις χρησιμοποιήσει ως όχημα αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης και κυρίως για να τις συνδέσει ως δήθεν πειστήριο βρώμικων κατηγοριών περί τρομοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
«Ακόμα και η αθλιότητα, η καταπάτηση κάθε ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχουν τα όριά τους. Ακόμα κι αν ο στόχος είναι να ανακοπεί πάση θυσία η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας».

10 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ
    ΕΥΡΩ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    10 / 06 / 2012 17:06
    Παναγιώτης Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις

    Τη θέση ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις εξέφρασε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προακλώντας σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Παναγιώτης Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις

    Σε δηλώσεις του το Σάββατο σχετικά με την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και της υποψήφιας με το ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, ο Π.Ψωμιάδης είπε ότι «εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

    Υποστήριξε ακόμη ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

    Απέδωσε ακόμη το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη σε πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις «αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις» προς τη ΝΔ, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή.

    Στις δηλώσεις Ψωμιάδη απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας με έμφαση ότι «με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

    «Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες».

    Για το ίδιο ζήτημα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολίασε ότι «είναι συγκλονιστική η είδηση ότι ο κ.Ψωμιάδης, δήλωσε ότι είναι αδελφό του κόμμα του η Χρυσή Αυγή.

    «Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ . Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΘΛΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ" Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ; ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ; ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ" , ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΊΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ;

    Ή ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ; ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΟΧΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α.

    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ - ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΑΝ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΗΔΙΕΣ

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ .ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΛΕΥΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι αθλιότητα, αυτός δεν μιλούσε στις συνεντεύξεις. Οι θρασύτατοι φωνακλάδες του ΣΥΡΙΖΑ μας κοροϊδεύουν πλέον ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ"

    Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κάθε αντικειμενικό δεδομένο θα φέρει τη χρεοκοπία και ότι μια χρεοκοπία συνεπάγεται. Κάτω από αυτή τη δυστυχία που ζούμε σήμερα υπάρχουν πολλά ακόμη επίπεδα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, η κατρακύλα θα είναι δραματική. Θα μπούμε σε ένα ιλλιγιώδες καθοδικό σπιράλ δυστυχίας και πείνας, χωρίς να υπάρχει διέξοδος, παρά μια αδιέξοδη κατάσταση ισημερινής Αφρικής. Με την αδυναμία να εισαχθεί ενέργεια ούτε νερό δεν θα φέρνουν οι αντλίες, ούτε ρεύμα δεν θα παράγεται. Τα γεωργικά προϊόντα θα παράγονται σε τόσο μικρές ποσότητες και θα μεταφέρονται με τόσο κόστος και δυσκολία που όλοι τιμές των τροφίμων θα εκτοξευθούν σε αστρονομικά ύψη. Το δελτίο, σίγουρο εισιτήριο για τον αργό θάνατο, που θα επιβληθεί θα φέρει τη μαύρη αγορά και την περαιτέρω εκτόξευση των τιμών. Σύντομα με την πλήρη απαξία ενός νομίσματος που θα έχει μπει σε ένα διαρκές σπιράλ εκτύπωσης-πληθωρισμού-απαξίας-περαιτέρω (λόγω ραγδαίας πτώσης της αξίας και συνεπαγόμενης ανεπαρκειάς του) εκτύπωση-βαθύτερου πληθωρισμού-μεγαλύτερης απαξίας και παει λέγοντας, σύντομα λοιπόν θα κυριαρχήσει η ανταλλαγή αντικειμένων και αξιών ή θα γίνεται δεκτό μόνον δυνατό νόμισμα που στη μαύρη αγορά θα πωλήται σε αστρονομικές τιμές (ο μισθός ενός χρόνου για 10 Ευρώ). 
    Κάτω απο αυτό που ζούμε υπάρχουν πολλά ακόμη σκαλιά που θα χρειαστεί να κατεβούμε μετά την χρεοκοπία που θα φέρει άμεσα και δραματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του. Και απο εκείνη την κόλαση που θα έρθει δεν θα υπάρχει καμμία απολύτως ελπίδα επιστροφής.
    Τότε οι αυτοκτονίες δεν θα είναι δυνατό να μετρηθούν πλέον, οι χιλιαδες καθημερινοί θάνατοι από πείνα, από απλές αρρώστιες, εφόσον φάρμακα ούτε να εισαχθούν θα είναι δυνατό (και όσα μόνο σε αστρονομικές τιμές και μόνο για την κομματική νομενκλατούρα) ούτε βέβαια χωρίς ενέργεια να παραχθούν σε ικανές ποσότητες.

    Και στο κάτω κάτω ΤΙ μας έφερε στο μνημόνιο; Ποιός μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;
    Φίλε μου, τα μνημόνια και η λιτότητα ήρθαν νομοτελειακά και αναπόφευκτα στο σβέρκο μας ακριβώς επειδή κάποιοι φόρτωσαν προβλήματα στη χώρα εξαιτίας μιας πολιτικής που κατέστρεψε την παραγωγή και φούσκωσε τον κρατικό μηχανισμό με κρατικοδίαιτους κηφήνες που περιφέρονται ανά τα γραφεία τους ασκόπως μασώντας χιλιάρικα σαν μαρουλόφυλα που έτρεχε ο χαμάλης ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο εργάτης φτύνοντας αίμα και αμοιβομενος με ψίχουλα να χρηματοδοτήσει. Μα οι πολιτικές αυτές ακριβώς ανασταίνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί θεωρείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα εναλλακτική δύναμη; ποιός είναι ποιοτικά ο “νέος” Τσιπρας; Ο Τσίπρας από καμμιά πλευρά δεν είναι νέος. Εκφράζει ακριβώς την αναβίωση του πλέον φθαρμένου, παλιού, σάπιου καθεστώτος της αρπαχτής, του βολέματος, της υφαρπαγής των εντυπώσεων, του ογκώδους και δυσκίνητου διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού, των κηφήνων της βολεμένης και πανίσχυρης κομματικής νομενκλατούρας. Εκφράζει και θέλει να αναβιώσει όλην ακριβώς εκείνη την αντιπαραγωγική σαπίλα που μας έφερε μέχρι εδώ. Τον κομφορμισμένο κομματόκοσμο που διέλυσε τη χώρα και τη φόρτωσε τόκους και δανεικά για να συντηρεί τους εικονικούς παραδείσους που υποσχέθηκε. Μην ακούτε τα μεγάλα, παχιά λόγια, τέτοια ακριβώς έλεγαν και αυτοί που μας πρόδωσαν τότε. Πίσω απο τέτοιες όμορφες μάσκες κρυβοντουσαν κι αυτοί. Ο Συριζα έρχεται να αναβιώσει το παλιό, κακό παρελθόν. Μοιάζει με μια φτιασιδωμένη περίτεχνα εκατόχρονη κυράτσα που στολίζεται, σοβατίζεται και μπογιατίζεται για να κρύψει τους άρρωστους, τοξινωμένους, σάπιους ιστούς της. Τίποτε περισσότερο. Μην θαμπώνεστε, προσέξτε καλά πριν γίνετε συνεργοί στην καταστροφή της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών σας. 
    Γιατί όσο και να εμφανίζονται στην Κουμουνδούρου ως εναντίον του μνημονίου, άλλο τόσο υιοθετούν τις πολιτικές, ακόμα και τις ομάδες, που μας έφεραν μέχρι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση