GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφορά από τη Microsoft για την αναβάθμιση σε Windows 8...

Οι καταναλωτές που αγοράζουν υπολογιστές με Windows 7, θα μπορούν στη συνέχεια να προμηθευθούν με πολύ χαμηλό κόστος την επερχόμενη αναβάθμι...

Οι καταναλωτές που αγοράζουν υπολογιστές με Windows 7, θα μπορούν στη συνέχεια να προμηθευθούν με πολύ χαμηλό κόστος την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows 8, όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς. Συγκεκριμένα, η Microsoft Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της προσφοράς Windows Upgrade, η οποία παρέχει στους καταναλωτές, που θα αγοράσουν ένα PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7, την επιλογή να αγοράσουν, κατά τη διάρκεια της προώθησης, τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Professional στην εκτιμώμενη τιμή λιανικής των 14.99 ευρώ, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεση των Windows 8.
Η προσφορά δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να καλύψουν σήμερα την ανάγκη που έχουν για την αγορά ενός νέου υπολογιστή με Windows, γνωρίζοντας ότι μπορούν να τα αναβαθμίσουν εύκολα σε Windows 8, όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.
Η προσφορά αφορά 131 αγορές διεθνώς, για καταναλωτές που θα αγοράσουν νέα PC με Windows 7 με προεγκατεστημένες τις εκδόσεις Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και διαθέτουν αντίστοιχο και έγκυρο πιστοποιητικό αυθεντικότητας από τον κατασκευαστή.
Η προσφορά ισχύει για την αγορά καινούριου PC με Windows 7 κατά την περίοδο 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013 και θα έχει εξαργυρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου 2013. Οι καταναλωτές που εγγράφονται για την προσφορά Windows Upgrade, θα μπορούν να “κατεβάσουν” τα Windows 8 από την ημέρα της ευρείας διάθεσής τους. Η αναβάθμιση αυτή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε νόμιμο και συμβατό Windows PC και παρέχει τρίμηνη υποστήριξη από τη Microsoft.

4 σχόλια

  1. Αυτοί οι παπάρες της M$ θα βγάζουν μια έκδοση windows κάθε χρόνο και θα ακυρώνουν τις προηγούμενες σιγά-σιγά, για να τα τσεπώνουν συνέχεια από τους χαζούς.
    Βάλτε Linux και βρείτε την ησυχία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΉ;;; ΧΈΣΤΗΚΑ ,, ΠΡΏΤΑ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    Τέσσερις πρώην υπουργοί στη φάκα του ΣΔΟΕ!

    Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η αυριανό έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού, Pressing.

    Λίγο πριν τις εκλογές, το περιοδικό φέρνει στο φως στοιχεία για πρώην υπουργούς που φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις παράνομου πλουτισμού τους!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, ο ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιό του τέσσερα μεγαλοστελέχη πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και οι τέσσερις είναι ιστορικά και κορυφαία στελέχη των δύο παρατάξεων. Μάλιστα, οι δύο από αυτούς θεωρούνται και ιστορικά στελέχη.

    Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνονται στοιχεία για το πού έχει φτάσει η υπόθεση, τι έχουν ζητήσει οι αρχές του ΣΔΟΕ από τις τράπεζες για το άνοιγμα των λογαριασμών και σε ποια πρόσωπα έχει επεκταθεί η έρευνα εκτός των τεσσάρων (συγγενείς, φίλοι, γραμματείς, εταιρείες).

    Στην όλη υπόθεση φαίνεται να συνδέεται και μία από τις εταιρείες του έγκλειστου στις φυλακές Άκη Τσοχατζόπουλου.

    Ο ένας εκ των υπουργών απασχολεί την έρευνα και εκτός Ελλάδος καθώς φαίνεται ότι έχει επενδύσει σε ακίνητα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη με πρόσωπα και εταιρείες μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγική συγκέντρωση του πασοκ στο Κορυδαλλό. Παρά τα δένδρα και τα καπνογόνα,παρά τη τεράστια κινητοποίηση, μαζεύτηκαν μόνο γύρω στα 1000 άτομα από όλη την Αττική ( υποψηφιοι, κομματικά στελέχη και γύρω στους 100 νέους ) στη κεντρική εκδήλωση του πασοκ !!!

    Πρόκειται για νέα μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα του Πασοκ να κάνει τη συγκέντρωσή του σε περιοχή, όπου υπάρχουν οι φυλακές Κορυδαλλού, μέσα στις οποίες είναι έγκλειστος ο "σύντροφος" Άκης !!! Για μια ακόμα φορά ο κ. Βενιζέλος, αντιμέτωπος με την εκλογική κατάρρευση του κόμματος του, λόγω χαρατσιού στη ΔΕΗ και των απίθανων φορολογικών δηλώσεων που εμπνεύστηκε αυτός και το επιτελείο του, στρέφει τα βέλη του κατά σοβαρών στελεχών του πασοκ, που βλέπουν ότι οδηγεί το κόμμα σε αποσύνθεση και ετοιμάζεται να τους πετάξει έξω το βράδυ της Κυριακής, σε μια "άγρια νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου" για να τους φορτώσει τις δικές του αποτυχίες.

    Η μεγαλύτερη γκάφα του ειναι ότι ζητά, μετεκλογικώς ( κάτι που είναι εντελώς αδύνατο ) να μπει σε κυβέρνηση ο Σύριζα ( κατά πρώτον ) και οι ΑΝΕΛ ( κατά δεύτερον ), και έτσι δυσκολεύει αφάνταστα τη δημιουργία σταθερής κυβέρνησης και μπορεί, έτσι, με αυτή την αδιαλλακτη τακτική, να οδηγήσει σε ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΧΑΟΣ, νέες εκλογές ! Φυσικά τα σοβαρά στελέχη του πασοκ αδυνατούν να καταλάβουν την "αυτοκτονική" πολιτική που οδηγεί σε εκλογική συρρίκνωση και το ΠΑΣΟΚ ( είναι η ίδια τακτική Καμμένου που έχει ρίξει τους ΑΝΕΛ στο 6 με 7% ).

    Οι πολίτες δεν θέλουν ακυβερνησία, χάος, εμφύλια κοινωνική σύγκρουση στους δρόμους ανάμεσα στις ακροαριστερές συνιστώσες του Σύριζα και τα στελέχη της Χ.Α. Θέλουν και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και σταθερότητα και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο κ. Βενιζέλος, παίζοντας με τους θεσμούς, και με μικροκομματική οπτική, στέλνει όλους τους κεντρώους και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του κόμματος του προς τη Νέα Δημοκρατία, για να υπάρξει όσο το δυνατόν σταθερότερη κυβέρνηση, την οποία δεν εγγυώνται ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε πολύ περισσότερο το νεφελώδες πρόγραμμα Σύριζα. Η Αττική, πολύ φοβάμαι, θα ζήσει στιγμές απείρου κάλους, αν συνεχιστεί η ακυβερνησία και το χάος το σημερινό, που θα πολλαπλασιαστεί. Μήπως μας οδηγούν σε "εμφύλιο κοινωνικό πόλεμο" ; Μήπως θέλουν "ταραχές" ανάλογες με του Δεκέμβρη του 2008 ; Μήπως μας οδηγούν σε "πρωτιά" Τσίπρα για να απωλέσουμε "εθνική κυριαρχία" και ΑΟΖ και να μπούμε σε περιπέτειες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές ; Μήπως , χωρίς να το θέλουν, κάποιοι που εμμένουν στο μικρόκοσμό τους και στα μικροποσοστά τους, βάζουν πλάτη για μια ανεξέλεγκτη εσωτερική "χρεοκοπία" το βράδυ της Κυριακής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ .


    ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ LINUX ΣΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση