GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ minus, Αννα obelus...

Γράφει η Λώρη Κέζα Αργησε η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. Μία εβδομάδα πριν να έκανε τις δηλώσεις της, θα διαμορφωνόταν εντελώς διαφορετικ...

Γράφει η Λώρη Κέζα

Αργησε η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου. Μία εβδομάδα πριν να έκανε τις δηλώσεις της, θα διαμορφωνόταν εντελώς διαφορετικά το πολιτικό τοπίο. «Από το ΠΑΣΟΚ plus πήγαμε στο ΠΑΣΟΚ minus στον κύβο». Αυτά που είπε στο ραδιόφωνο δεν μπορούν να εκληφθούν ως αυτοκριτική. Εκλαμβάνονται ως καθαρή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Αν λοιπόν είχε μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούσε να εμπνεύσει τον κ. Αντώνη Σαμαρά και να τον παρασύρει σε νικηφόρο τρέλα: να την βάλει στο Επικρατείας. Κατόπιν να καλέσει και τους υπόλοιπους που ζαχαρώνουν την κεντρακροδεξιά, όπως τον κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος είπε ότι μπορούν να όλοι μαζί συμπλεύσουν. Η αμφίπλευρη διεύρυνση θα εξασφάλιζε την πρωτιά, τις 50 έδρες, την κυβέρνηση. Το υπουργείο στην κυρία, προσφορά του καταστήματος. Αν η κυρία Διαμαντοπούλου έκανε τις δηλώσεις της πριν από μία εβδομάδα θα μπορούσε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της στην Παιδεία.
Ας δούμε πώς ακριβώς αρθρώθηκε η πολεμική κατά του ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκτασιν εναντίον του κ. Βενιζέλου. Εχουμε και λέμε. Το πτύελο: «Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του». Η μαχαιριά: «Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μία εκλογική συντριβή, το να βάλεις στόχους για δύο μονάδες πάνω δεν είναι κάτι το συνταρακτικό». Η εκδήλωση επιθυμίας: «Η κυβέρνηση που θα γίνει μετά τις εκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να επιλέξει τους καλύτερους που έχει η Ελλάδα». Το ποιοι είναι «οι καλύτεροι» μπορούμε να το υποθέσουμε. Εκείνοι που έχουν υπηρετήσει όλες της βαθμίδες του δημόσιου βίου, από Νομαρχία μέχρι Βουλή, εκείνοι που θήτευσαν ως Επίτροποι στην Ευρώπη, εκείνοι που έχουν την ευφυΐα να συνομιλούν με τους τροϊκανούς με διακριτικό και ευγενή ραγιαδισμό.
Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διατείνονται ότι ο κ. Σαμαράς είναι «μια κάποια λύσις». Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ, η σμίκρυνση του πράσινου ήλιου τούς οδηγεί στην πολιτική της διαίρεσης (του κόμματος) με το πρόσχημα του πολλαπλασιασμού (κυβέρνησης «με απ’ όλα» στις 18 Ιουνίου). Ταυτόχρονα η συγκυρία είναι τέτοια που τα ανθρώπινα αισθήματα μπορούν να καμουφλαριστούν ως ιδεολογήματα. Η αντιπάθεια και ο φθόνος για τον κ. Βενιζέλο κωδικοποιούνται μέσα από μανιφέστα για τη σωτηρία της χώρας. Η διαπίστωση στελεχών ότι «ο Βαγγέλης δεν τραβάει» και ο συνεχής προσωπικός πόλεμος στα μέσα ενημέρωσης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο μονοψήφιο αποτέλεσμα.
Ποιο είναι το μέλλον της κυρίας Διαμαντοπούλου η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί; Υπενθυμίζουμε δεν τα κατάφερε ούτε ευθέως ούτε πλαγίως, μετρώντας ξανά τους σταυρούς του κ. Σκανδαλίδη μπας και του φάει την πρωτιά στη λίστα. Ευνοώντας τόσο ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία διατηρεί ελπίδες αξιοποίησης. Για το καλό της χώρας. Αλλωστε είναι πολύ νέα για να βγει στη σύνταξη. 

26 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ Ο ΑΠ.ΥΠΟΣΤΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΉ ΒΑΡΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ..ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΎΡΙΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ .. ΛΕΝΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΥΡΟΒΟΛΥΣΜΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μεγκα αγκαπαει το αννιο..
    το μεγκα αγκαπαει το αννιο..
    αννιο στη βουλη γκιατι οχι?
    αννιο πρεπει γκλυψει μεγκα..
    αννιο πρεπει γκλυψει μεγκα..
    αννιο πρεπει γκλυψει μεγκα..
    αννιο πρεπει γκλυψει μεγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αννα

    Από ΠΑΣΟΚ PLUS έγινε ΠΑΣΟΚ classe και είναι ωρα να πας να πλύνεις και κανενα πιατο.

    Αντε κοπέλα μου κοιτα και λιγο το σπίτι που γεμισε αραχνες βαλε καμια μπουγαδα ριξε και κανενα σφουγγαρισμα.

    Αντε το πάρτυ τελειωσε ο γαμος σχολασε ότι φαγατε ηπιατε αρπαξατε απο εδω και περα καθε κατεργαρης στον παγκο του και εσυ στην κουζινα σου.

    Ασε την πολιτικη δεν τις ταιριαζεις πρωτα απο ολα εισαι αντιπαθεστατη δευτερον ανεπαρκης τριτον ανικανη τεταρτον ανηκεις σε κομμα χωματερη μπαζων πεμπτον εχετε γελοιοποιηθεί σε τετοιο βαθμό που το όνομα ΠΑΣΟΚ είναι το πιο συντομο ανεκδοτο.

    Για αυτο σου λεω βαλε καμμια μπουγαδα πλύνε κανενα πιατο και κοιταξε κανε και καμμια δουλεια να φερεις λεφτασ το σπίτι γιατι στην βουλ΄η μονο σαν σφουγγαριστρα θα πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του υπουργού Χάρου!

    Καρκινοπαθείς, ανάμεσα τους και παιδάκια, δεν έχουν προσβαση σε φάρμακα!Δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο του υπουργού Χάρου..

    Το αίμα όλων αυτών των ανθρώπων στα κεφάλια και στα κεφάλια των παιδιών και των παιδιών των παιδιών τους όλων όσων ψήφισαν το Κούρεμα που έκλεψε την περιουσία των...Ταμείων.

    ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΖΗΤΑΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;
    Στα καταβάθια της θάλασσας και πίσω απ΄τον ήλιο να πάτε..

    Aποψε την γλίτωσες εκεί που έτρωγες με τα ακριβά πούρα σου δίπλα .. Λυπήθηκα τους δίπλα ανθρώπους που είχαν ένα παιδάκι αλλιώς θα το πατούσα το κουμπί να γίνομε ΑΡΚΑΔΙ ... Νομίζεις βλάκα ότι είσαι ΑΤΡΟΤΟΣ !!!!! ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΦΛΏΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΐΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΟΥ ...ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΔΎΝΑΜΉ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΕΓΏ...ΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ..

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι εφοπλιστές ναυπηγούν 500 πλοία σε ξένα ναυπηγεία! Ούτε ένα στην Ελλάδα!!!!!!


    Πακτωλός χρημάτων από τους Έλληνες εφοπλιστές, που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να σώσουν την οικονομία της χώρας, πέφτουν σε ναυπηγεία..εκτός Ελλάδος.
    Η πρόκληση είναι διπλή.
    Τόσο από τους ανθέλληνες (εκ των πράξεών τους) εφοπλιστές, όσο και από τους ανύπαρκτους πολιτικούς και το διαλυμένο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

    Διαβάστε και εξοργιστείτε....
    Στο τέλος Δεκεμβρίου 2011, οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων ελληνικών συμφερόντων ανήλθαν σε 439 πλοία (άνω των 1.000 gt) συνολικής χωρητικότητας 40,67 εκ.dwt, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia που δημοσιοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Επιπροσθέτως στο πρώτο τετράμηνο του 2012 παραγγέλθηκαν άλλα 38 πλοία σύμφωνα με τα στοιχεία της Golden Destiny.

    Όσον αφορά τους τύπους των ποντοπόρων που παραγγέλθηκαν, από τα 439 πλοία ελληνικών συμφερόντων της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia, 152 είναι δεξαμενόπλοια που αντιπροσωπεύουν το 27,45% της παγκόσμιας ναυπηγούμενης χωρητικότητας (σε dwt).

    Δεξαμενόπλοια

    Ειδικότερα, 67 είναι δεξαμενόπλοια αργού και προϊόντων πετρελαίου που αντιστοιχούν στο 28,10% του παγκόσμιου dwt, 30 είναι δεξαμενόπλοια LNG και LPG που αντιστοιχούν στο 39,34% της παγκόσμιας χωρητικότητας (dwt) και 55 είναι product tankers που αντιστοιχούν στο 18,64% (dwt) της παγκόσμιας χωρητικότητας.

    Φορτηγά

    Ακόμα 220 από τα 439 είναι φορτηγά πλοία που αντιστοιχούν σε 12,73% της συνολικής ναυπηγούμενης χωρητικότητας στην κάθε κατηγορία αντιστοίχως, 60 είναι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που αντιστοιχούν σε 10,40% της ναυπηγούμενης χωρητικότητας (dwt) και 7 είναι πλοία διαφόρων τύπων.

    Εξειδικευμένα πλοία

    Είναι αξιοσημείωτο ότι οι παραγγελίες της ελληνικής πλοιοκτησίας το 2011 υποδηλώνουν μία τάση προς τα εξειδικευμένα πλοία όπως τα LNG πλοία, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε πλοία εξόρυξης πετρελαίου (drilling ships).

    Προφίλ

    Το ηλικιακό προφίλ του ελληνικής σημαίας στόλου το 2011 ήταν 11,3 έτη -με 50% του στόλου ηλικίας μικρότερης των 10 ετών- συγκρινόμενο με 17 έτη για το 2000, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του παγκόσμιου στόλου ήταν 12,8 έτη και του ελληνόκτη του στόλου 10,5 έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?

    Μεγάλο QUIZ για τις επόμενες εκλογές - Βρες την απάντηση και τότε θα είσαι σίγουρος για την ψήφο σου!

    Ο μόνος τρόπος να ξέρεις οτι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω κουίζ:

    Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους;

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ;;;


    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
    (Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)


    ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρωνε το κράτος απο το 1946 μεχρι το 2004 (58 χρονια) και τωρα παίρνει 3 συνταξεις. Και μην ξεχνας στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους σου.


    (Ξαναφτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)

    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος απο το 1989 μεχρι το 2012 (23 χρονια). Ακου τωρα, ο λαος αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο τον ΣΑΜΑΡΑ να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγει με την Νεα Δημοκρατια). Με το κόμμα το οποιο έβριζε. Μην νευριαζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν εχει δουλέψει ποτε στην ζωη της.

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος απο το 2004 μεχρι το 2012 (8 χρονια). Η αληθεια ειναι οτι το παιδί πρόλαβε να δουλέψει 2-3 χρονια αλλα τα πήγε τοσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βέβαια η υπόθεση δεν έφτασε ποτε στο δικαστήριο γιατι οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψήφισαν να άρθει η βουλευτική του ασυλία.


    ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - Τον πληρώνει το κρατος απο το 2011 μεχρι το 2012 (1 χρονος). Ο υπερ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.

    Άκου το καλύτερο! Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι ανευ αντικειμένου και ωραρίου, ωρύονται οτι πρέπει να απολυθούν 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχουν καταστρέψει το κράτος!

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...

    Επίσης φρόντισε να διαδώσεις αυτή την ανάρτηση σε 10 Ελληνες για να φύγει η γκαντεμιά απο πάνω σου! Ενας αναγνώστης το έστειλε μόνο σε 9 Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά και είχε έρθει η πεθερά του να μείνει για 3 μήνες σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

    Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό
    Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών. Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

    * Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι
    προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική
    δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μιαν Οικονομία που βρίσκεται ήδη για πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

    * Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού. Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις
    συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη
    φοροδιαφυγή.

    * Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του
    χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί
    την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.

    * Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της

    χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου τομέα και το Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής
    βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.
    Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
    Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».
    Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
    Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενταξει στη Χρυση Αυγη .
    Οξωωωωω ολοι οι μαυροι ,κιτρινοι,ασπροι-σλαβοι κλπ φτωχοι μεταναστες του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)...

    ΟΜΩΣ....
    ΠΡΟΕΧΕΙ η συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση των αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    Σε πρωτη φαση :
    Το αθλιο σκατοπραμμα το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνσταντινου.
    Αυτα τα δυο σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστουν ΑΜΕΣΩΣ.
    Α Μ Ε Σ Ω Σ !!!!

    Και εν συνεχεια θα κανονισουμε την σειρα με την οποια τα υπολοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια θα εκτελεστουν..

    ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    Χωρις οικτο.

    Ξεπουλησαν την Ελλαδα.
    Την παρεδωσαν αισχρα στους διεθνεις τοκογλυφους.

    Εγκλημα εσχατης προδοσιας .
    Ποινη: Θανατος δια απαγχονισμου.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι!!!!Ναι!!!! Συμφωνώ!!! Και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να σας ξεσκίσουμε στην πούτσα ρε πούστη τζων και σένα και την Σαμάρω και το Καραμανλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ANNOULA KAI MPENNY MAS TELEIOSAN.
    DEN EXOUN TIPOTA ALLO NA PROSFEROYN EKTOS APO TO XAOS STA YPOYRGEIA POY ANELABÀN!
    TORA AS ARKESTOYN STO 5%!
    GIATI PRAGMATI OI SOFRONES PSHFOFOROI TOY STRAFONTAI PROS TH NEA DHMOKRATIA GIA NA ÀPOTEPSOYN TO XAOS TOY SYRIZÀ.
    PANTOY AKOUS TON PANIKO APO TO PROGRAMMA TOY SYRIZÀ...KI ÀN BGEI PROTO KOMMA, THA TREXOXYN STIS TRAPEZES GIA ANALHPSEIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, αισθάνομαι ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα βασικά...

    Στην παρούσα φάση, οι εναλλακτικές είναι δύο:

    1) ΝΔ με πρωθυπουργό Σαμαρά και κυβέρνηση με το γνωστό θίασο των ανίκανων, διεφθαρμένων, απατεώνων και δοσίλογων που έχουν καταστρέψει τη χώρα μαζί με τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ.

    2) ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και ανθρώπους που δεν είναι εξαρτημένοι από εγχώρια και ξένα συμφέροντα, οι οποίοι αγωνίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης και της εθνικής μειοδοσίας.

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ και όποιος δεν το καταλαβαίνει "δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει" (που έλεγε και ο Σαββόπουλος)

    ΥΓ: Δυστυχώς όμως θα το καταλάβει μετά από κάνα- δυο χρόνια όταν θα έχουμε μετατραπεί σε Γουατεμάλα και θα χορεύουμε ένας ένας το χορό του Ζαλόγγου (όπως κάνουν καθημερινά πια συμπατριώτες μας)...

    ΥΓ-2: «Όταν φοβάται ο νταβατζής (εφοπλιστές, καναλάρχες, ΣΕΒ), σε καλό δρόμο είναι η πουτάνα», λέει ο λαός.

    ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ... «ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ»
    και ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΠΑΦΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

    Στην ίδια αίθουσα πού ο ΓΑΠ είπε το αμίμητο «λεφτά υπάρχουν» και παρουσία στελεχών του βαθέως Πασοκ καί προσωπικών φίλων του προφυλακισμένου Άκη ο γίγαντας-«επαναστάτης της δραχμής» Αλέξης, ανακοίνωσε το οικονομικό του πρόγραμμα...!!!

    Τίς οικονομικές--πολιτικές απαντήσεις τις πήρε από τα κόμματα.
    Τήν απάντηση της κοινωνίας την δίνει ένας επιχειρηματίας τού Πειραιά, πού ξέρει την ζωή... «απ' έξω και ανακατωτά»...!!!

    Με λίγα λόγια και επιγραμματικά είπε:
    Το παιδί θέλει αλλά δεν...μπορεί, συμβαίνει σε όσους πάσχουν από... «εφηβικό αδιέξοδο»
    Άσε πού η «μπάφα», μπορεί να φέρνει προσωρινό ευδαιμονισμό, θά πρέπει όμως να είναι καλής ποιότητος, νά έχει δηλ. εξασφαλίσει ο αγοραστής έμπιστο πωλητή πού να μην τον κοροιδεύει, διότι διαφορετικά το άτιμο πειράζει τον εγκέφαλο καί στις πλείστες των περιπτώσεων οδηγεί σε... αυτοκτονία...!!!

    ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ--ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΙΟΤΙ Η... «ΔΕΞΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ» ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμβαίνει τώρα στη Λειβαδιά.
    Ο Βενιζέλος μιλά σε ακροατήριο 40- 50 ατόμων, υποψηφίων και μεγάλων σε ηλικία άνω των 55 ετών !
    Τα ίδια και στη Γλυφάδα, στο Ίλιον, στη Καλλιθέα, οπότε ακυρώθηκαν οι υπόλοιπες παραστάσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής !
    Το ποσοστό του όχι μόνο πάει για μονοψήφιο,όπως έδειχνε το χθεσινό γκάλοπ των Νέων, αλλά στις δύο εβδομάδες, λόγω πόλωσης, θα χάσει άλλο ή 2-3% περιοριζόμενο στα ίδια ή χαμηλότερα επίπεδα από ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ !
    Για μια ακόμα φορά τραγικός ο Μπενίτο, χωρίς τις απειλές της εξουσίας και των χημικών, ρίχνει την ευθύνη στους ξένους, που δεν είχαν υπολογίσει την ύφεση. Όταν τους τα έλεγε από την αρχή ο Σαμαράς, ότι είναι αδιέξοδη και υφεσιακή πολιτική, τον κατηγορούσαν και τον χλεύαζαν. Τώρα είναι αργά. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες ! Παντού ακους ανθρώπους να τρέμουν για τις φορολογικές δηλώσεις και για τους φόρους στα ακίνητα και τις αναδρομικές μειώσεις που τους ετοίμασε ο Βενιζέλος και ο Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου.

    Τώρα είναι αργά κ. Βενιζέλο, αποτύχατε, ξεπαστρέψατε εμάς τους παλιούς σας ψηφοφόρους και μας διαλύσατε, μας φάγατε μισθούς και συντάξεις, φάγατε τα λεφτά των ταμείων και τώρα με την πολιτική σας χάνει ο κόσμος τις αποταμιεύσεις μιας ζωής και κινδυνεύει να χάσει και τη πρώτη του κατοικία ! Να αυτοδιαλυθείτε πριν τις εκλογές. Προλαβαίνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το τρελό πάλι ;
    Υπάρχει ένας τζων που καλεί να ψηφίσει ο κόσμος Χ.Α

    Και υπάρχει και ένας τρελός που του απαντάει και βρίζει τον Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία! Όταν λέμε ότι ο κόσμος έχει σαλτάρει...
    Μήπως είναι κάνας κρυφός οπαδός του δόκτορα της τρέλας και της ανοησίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΝΟΥΛΑ, ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ, ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

    ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ 5 ΜΕ 10% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις 2 Ιουλίου 2009 ο Μ. Χριστοφοράκος δίδει και τη συνέχεια:

    Τα χρήματα που μεταφέρθηκαν μέσω της εταιρείας Fairways και τα οποία έφθασαν σε μένα -μαζί με τις πληρωμές του "σχεδίου του 2% της μητρικής εταιρείας" στην Placid Blue -πήγαν το Φθινόπωρο του 2004 στους δύο προαναφερόμενους, δηλαδή στον κ. Βαρθολομαίο, οικονομικό διευθυντή της Ν.Δ., και στον κ. Κ. Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος μέσω του κόμματος, είχε επιρροή στις υφιστάμενες Αρχές.

    Τα χρήματα αυτά προορίζοντο για τα δύο μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα: τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)». *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο θέμα των επιδομάτων ανεργίας που «καίει» ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ο κ. Τσίπρας δήλωσε στις 12:30: «Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό (δύο χρόνια)».
    Δύο ώρες αργότερα, στις 14:45, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ρένα Δούρου είπε στο Real Fm: «Αν δεν μας ακούσατε εμάς να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας 2 ετών ή και παραπάνω είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν».

     Το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ίδιοι ομολογούν ότι δεν είναι κοστολογημένο! Στις 15:20 στον Alpha 98,9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε: «Δεν υπήρξε κοστολόγηση, θα υπάρξει συμπληρωματικά πιθανότατα. Απλώς σήμερα η πολιτική ομιλία και οι κατευθύνσεις του προγράμματος ήταν το βασικό».


    Αυτή είναι η αξιοπιστία του προγράμματός τους, αλλά και η αξιοπιστία των λεγομένων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

    Εκκληση προς αριστερους.
    ψηφίστε οτιδηποτε εκτος από συριζα γιατί θα φέρετε μεγάλη ευθύνη στην επερχόμενη καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι 8 επιστολές που στέλνει ο Βενιζέλος- Σαχινίδης και το επιτελείο του, το καλοκαιράκι, σε όλους τους Έλληνες !

    - Ανάμεσα τους και το ΕΤΑΚ του 2009 που... ξέχασαν να το εισπράξουν!
    - Φωτιά στους φόρους ακίνητης περιουσίας που θα είναι μαζεμένοι σχεδόν 3 χρόνων
    - Θα πρέπει να ξεχάσουμε και τις επιστροφές φόρων

    Ούτε έναν, ούτε δυο. Οκτώ φόρους καλούνται να πληρώσουν εντός του καλοκαιριού οι φορολογούμενοι προκειμένου να εκτελεστεί με όσο το δυνατόν μικρότερες αποκλίσεις ο φετινός προϋπολογισμός.

    Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η βροχή από τα εκκαθαριστικά και τα ειδοποιητήρια για τους φόρους, ενώ πιθανόν να βρίσκονται ήδη στο ταχυδρομείο οι πρώτοι φάκελοι που αφορούν στο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων για το 2009.

    Αναλυτικά οι φόροι που θα κληθούν εντός των επόμενων μηνών να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι:

    1. Tο Ενιαίο Τέλος Ακινήτων για το 2009. Πρόκειται για περίπου 300.000 εκκαθαριστικά του ΕΤΑΚ 2008 τα οποία αφορούν φορολογούμενους που το 2008 είχαν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους. Λόγω τεχνικών προβλημάτων και νομικών εμποδίων που είχαν προκύψει στο παρελθόν με την ανάθεση της σχετικής επεξεργασίας σε ιδιωτική εταιρεία, τα σχετικά εκκαθαριστικά καθυστέρησαν. Η τελευταία καθυστέρηση προέκυψε από την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να αναβάλει την αποστολή τους για μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

    2. Φόρος εισοδήματος 2011. Πρόκειται για τα γνωστά εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος τα οποία αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται τις αμέσως επόμενες ημέρες με την πρώτη εκκαθάριση. Η καταληκτική ημερομηνία αλλάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα και ήδη το υπουργείο έδωσε παράταση (δείτε εδώ τις ημερομηνίες) ενώ ο θα είναι εξαιρετικά αυξημένος. Οι λόγοι της αύξησης είναι η μείωση του αφορολόγητου ορίου το 2011 στα 5.000 ευρώ από 12.000 που ήταν το 2010, η μείωση του ποσοστού έκπτωσης από όλες τις φοροαπαλλαγές στο 10% της δαπάνης από το φόρο και η αλλαγή επί τα χείρω για τους φορολογούμενους της φορολογικής κλίμακας.

    3. Τέλος επιτηδεύματος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιτηδευματίες και οι επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν και φέτος το λεγόμενο τέλος επιτηδεύματος. Πρόκειται για ένα χαράτσι ύψους 500 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν 300. Στα φυσικά πρόσωπα το τέλος θα βεβαιωθεί μέσω του εκκαθαριστικού του φόρου εισοδήματος. Οι φορολογούμενοι που διαθέτουν μπλοκάκι το οποίο είναι ανενεργό, δηλαδή το 2011 δεν είχαν κανένα εισόδημα από αυτό, μπορούν να δηλώσουν διακοπή επαγγέλματος εντός του Ιουνίου και να γλιτώσουν το τέλος. Θα πρέπει μόνο να υποβληθούν στην ταλαιπωρία της διακοπής (έλεγχος κλπ.) και να καταβάλλουν πρόστιμο εκπρόθεσμης διακοπής εργασιών ύψους 40 ευρώ.

    4. Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Πρόκειται για το γνωστό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η βεβαίωση της πρώτης δόσης για το 2012 αναμένεται να γίνει εντός του Ιουλίου και το χαράτσι θα εξοφληθεί φέτος σε τέσσερις αντί για πέντε δόσεις που είχε θεσπιστεί.

    5. Εισφορά Αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2011. Στο φετινό εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων θα έχει βεβαιωθεί και η έκτακτη εισφορά η οποία κυμαίνεται από 1% έως 4% ανάλογα με το ύψος του δηλωθέντος εισοδήματος, με απαλλαγή των φορολογούμενων με εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

    6. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2010.

    7. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2011. Τα εκκαθαριστικά για το ΦΑΠ 2010 και 2011 θα αρχίσουν να εκδίδονται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

    8. Έκτακτη εισφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν στην κατοχή τους ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ. Η εισφορά θα βεβαιωθεί μαζί με τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων για το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗΝ ΑΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΕ ΦΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝΟΥΛΑ Η ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΣΙΠΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΙΝΙΕ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pasok
    H Qnnq Diq,qntopoyloy
    poylqge ieseiz se dejoz kqi Syriwq
    tvrq den pernei kq,iq chfo
    ?qyriste thn oso ,poreite
    H ypmouesh qspqite; Eyh ?potsqrh ; PSPQ Dqnimh Elenh Protypq sxoleiq thze oinoposiqz einqi dikh thz ypouesh
    Xrh,qtiwotqn h ?poyntq elenh h pqrqno,h sy,boyloz Sxolikh
    tvrq Bzggelh Beniwelo
    pqrq tq qrxidiq ,qz se chfoyz qfoy h Qnnq to kono,hse
    Qn den thn jhlveiz oyte chfo

    Pqsokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H ΑΝΝΑ


    ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΥ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΛΗ ΣΤ ΠΣΠΑ
    ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ Η ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ

    ΑΝΝΑ ΠΑΡΕ ΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H ΑΝΝΑ


    ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΥ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΛΗ ΣΤ ΠΣΠΑ
    ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ Η ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ

    ΑΝΝΑ ΠΑΡΕ ΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H ΑΝΝΑ


    ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΥ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΛΗ ΣΤ ΠΣΠΑ
    ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ Η ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ

    ΑΝΝΑ ΠΑΡΕ ΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση