GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Lorenzo ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Yamaha

Η Yamaha ανακοίνωσε ότι ο Jorge Lorenzo έχει ήδη υπογράψει διετή ανανέωση του συμβολαίου του και θα μείνει στην εργοστασιακή ομάδα το 2...

Η Yamaha ανακοίνωσε ότι ο Jorge Lorenzo έχει ήδη υπογράψει διετή ανανέωση του συμβολαίου του και θα μείνει στην εργοστασιακή ομάδα το 2013 και το 2014.
Ο Lorenzo πρωτοπήγε στην Yamaha το 2008. Εκείνη την πρώτη του χρονιά κατετάγη 4ος στη βαθμολογία αναβατών και αναδείχθηκε Rookie της χρονιάς. Τον επόμενο χρόνο σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από το συναθλητή του Valentino Rossi και τελικά το 2010 εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση, παίρνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή MotoGP.
Ο Ισπανός είναι και πάλι φέτος πρώτος στο πρωτάθλημα αναβατών, έχοντας προβάδισμα 20 βαθμών του Casey Stoner, με 3 νίκες σε 5 αγώνες! Δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του:
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που υπέγραψα με τη Yamaha για δύο ακόμα χρόνια. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να με κρατήσουν στην εργοστασιακή ομάδα και γι’ αυτό, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Η παραμονή μου εδώ ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή και γ’ αυτό είμαι ευτυχής που οι διαπραγματεύσεις είχαν τόσο θετικό αποτέλεσμα».
«Από το 2008 η Yamaha με έχει κάνει μέλος της οικογένειάς της και είναι υπέροχο να δουλεύεις γι’ αυτή, μαζί τους. Τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη τους ξεκινώντας αμέσως από τον αγώνα στο Silverstone. Ελπίζω να κατακτήσω πολλά ακόμα πρωταθλήματα μαζί τους. Το όνειρό μου να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Yamaha μοιάζει πλέον πιο ρεαλιστικό!»
Μετά την ανακοίνωση του Stoner ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, ο Lorenzo ήταν το υπ αριθμόν ένα και ακριβότερο «εμπόρευμα» στην αγορά των αναβατών. Ο Ισπανός είναι ο τρίτος αναβάτης που υπογράφει συμβόλαιο τόσο νωρίς στη σεζόν. Οι άλλοι δύο είναι ο Stefan Bradl (LCR Honda) και ο Bradley Smith (Tech 3 Yamaha).
 O Lorenzo ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Yamaha

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση