GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επιβλητικό Opel Astra OPC...

Με 280 ίππους, «ψαρωτική» εμφάνιση και ήχο πραγματικά άγριο, το νέο Opel Astra OPC δίκαια καμαρώνει ως το κορυφαίο Astra που έχουμε δει ποτέ...

Με 280 ίππους, «ψαρωτική» εμφάνιση και ήχο πραγματικά άγριο, το νέο Opel Astra OPC δίκαια καμαρώνει ως το κορυφαίο Astra που έχουμε δει ποτέ!
Ο 2λιτρος κινητήρας του Astra OPC αποδίδει 280 PS και 400 Nm ροπής, που σημαίνει ότι είναι το ισχυρότερο Astra που κατασκευάστηκε ποτέ. Ταυτόχρονα είναι και το γρηγορότερο μιας και τα 0-100χλμ έρχονται σε 6 δλ.
Η τελική του ταχύτητα σταματάει στα 250 χλμ./ώρα, ενώ η βελτιωμένη για την περίσταση ενεργή ανάρτηση FlexRide με γόνατα HiperStrut μπροστά και ημιάκαμπτο άξονα πίσω με σύνδεσμο Watt, το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και τα φρένα της Brembo, συνθέτουν το πιο σπορ Astra που εξελίχθηκε από το Opel Performance Center.
Επιβλητική εμφάνιση και ήχος
Ξεχωρίζει από μακριά ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές, τα πλαϊνά σπόιλερ, οι τεράστιες ζάντες, η αεροτομή, το φουσκωμένο αμάξωμα…
Το πιο γρήγορο Astra είναι και το πιο επιβλητικό οπτικά αλλά και ηχητικά…
 Το επιβλητικό Opel Astra OPC
Αγωνιστικό εσωτερικό
Σε ανάλογο αγωνιστικό μοτίβο παρασύρει και το εσωτερικό του. Δεν αναφερόμαστε στις διακριτικές OPC λεπτομέρειες και στο μικρότερης κατά 10 χλστ. από τα υπόλοιπα Astra διαμέτρου τιμόνι, αλλά στα εξαιρετικά bucket καθίσματα. Που αυτή τη φορά δεν είναι σχεδιασμένα με τη βοήθεια της Recaro, αλλά in house. Και είναι εξαιρετικά.
Πολύ εξαιρετικά, γιατί σου αγκαλιάζουν το σώμα, σου στηρίζουν τη μέση, ενώ φουσκώνουν και τα πλαϊνά ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο (μέχρι και 18 διαφορετικές ρυθμίσεις).
 Το επιβλητικό Opel Astra OPC
Απόλυτο σε επιδόσεις
Μετά από αυτά λοιπόν, από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα, δεν μπορείς να αναμένεις κάτι λιγότερο για την οδική του συμπεριφορά. Και πραγματικά, το ισχυρότερο Astra, είναι και το πιο σπορτίφ, το πιο εκρηκτικό, το πιο απόλυτο!
Ο 2λιτρος κινητήρας δεν σταματά ποτέ να ανεβάζει στροφές και να σε κολλάει στο κάθισμα. Ακόμη και χωρίς να έχεις πατήσεις το κουμπί OPC στην κεντρική κονσόλα που επεμβαίνει σε τιμόνι, ανάρτηση, κινητήρα, ακόμη και με 6η στην Autobahn.
 Το επιβλητικό Opel Astra OPC
Τα 280 άλογα είναι πολλά, τα 400 Nm ροπής από τις 2.500 έως τις 4.500 περισσότερα.
Σε κάθε αλλαγή ταχύτητας, οι κινητήριοι τροχοί σπινάρουν, ενώ όταν βγεις από την εθνική και μπεις στο επαρχιακό δίκτυο καταλαβαίνεις αρχικά τη δουλειά που έχει από τους μηχανικούς του OPC.
 Το επιβλητικό Opel Astra OPC
Στην πίστα – Εντυπωσιακό…
Στην πίστα, σε διάφορες επιμέρους δοκιμασίες (slalom, φρένα, γύρος πίστας), αισθάνεσαι το πόσο καλά και γρήγορα δουλεύει το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό (έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την drexler).
Πρόκειται για ένα μοντέλο που τα όριά του είναι μεγαλύτερα από τα όρια του μέσου οδηγού, ένα μοντέλο που σε εμπνέει αυτοπεποίθηση και σε παρακινεί να κινείσαι στα όρια. Ακόμα και αν το τιμόνι του κάποιες φορές θα το ήθελες πιο πλούσιο σε πληροφόρηση.
Από 32.500 ευρώ στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες, η τιμή του ανέρχεται στα 32.500 ευρώ και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται μέσα στον Αύγουστο.
 Το επιβλητικό Opel Astra OPC
Πηγή: autotriti.gr

2 σχόλια

  1. Δεν θα το πάρω για δύο λόγους:
    1) Είναι Γερμανικό.
    2) Παρά τις επιδόσεις του, το γενικό σουλούπι του παραμένει "βλαχέ" όπως άλλωστε είναι όλα τα μοντέλα της Opel.

    μαστρο - Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση