GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρηση των PopCap, Wooga από το Google+ και νέα εφαρμογή YouTube για το Hangouts

Μία καλή και μία κακή είδηση για τους φίλους που στηρίζουν το κοινωνικό δίκτυο Google+ , με την καλή να αφορά τη νέα εφαρμογή YouTube...

Μία καλή και μία κακή είδηση για τους φίλους που στηρίζουν το κοινωνικό δίκτυο Google+, με την καλή να αφορά τη νέα εφαρμογή YouTube για τη λειτουργία Hangouts και την κακή (σίγουρα σημαντικότερη) την αποχώρηση των PopCap και Wooga από τα Google+ Games!

Σύμφωνα με τη WSJ, η Electronic Arts (ιδιοκτήτρια της PopCap) επιβεβαίωσε ότι θα αποσύρει το δημοφιλέστατο Bejeweled από το Google+ επειδή δεν υπάρχει γενικότερα ικανοποιητική ανταπόκριση για τα παιχνίδια του κοινωνικού δικτύου και η ομάδα της PopCap θα επικεντρωθεί στο λειτουργικό σύστημα Android, ενώ η Wooga θα αποσύρει με τη σειρά της τρία παιχνίδια.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν την έξοδο των PopCap και Wooga θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Zynga που επίσης είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για τους ίδιους λόγους τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πάντως, εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι τα παιχνίδια παραμένουν πολύ σημαντικό κομμάτι και άμεση προτεραιότητα για το Google+.
 Αποχώρηση των PopCap, Wooga από το Google+ και νέα εφαρμογή YouTube για το Hangouts
Σχετικά με τη νέα εφαρμογή YouTube, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, να παρακολουθούν, να ελέγχουν, να ανεβάζουν, να αποθηκεύουν και να δημιουργούν playlists με videos ταυτόχρονα με φίλους τους μέσα από τη λειτουργία Hangouts, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν εγκατεστημένη τη νέα εφαρμογή.
[via WSJ, SlashGear]

1 σχόλιο

  1. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Leygues πρότεινε να σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση σαφής προειδοποίηση ότι τυχόν επιστροφή του Κωνσταντίνου ( 1920 ) θα σήμανε παραδοχή της πολιτικής τον κατά τη διάρκεια τον πολέμου και ανασύσταση ενός καθεστώτος εχθρικού προς τους Συμμάχους. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε η Ελλάδα να γνωρίζει ότι οι Σύμμαχοι δεν ήταν σε θέση να εμπιστευθούν σημαντικά στρατηγικά σημεία στη Μικρά Ασία σε μια μη φιλική κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, επιστροφή τον Κωνσταντίνου θα σήμαινε αναθεώρηση, από τις Δυνάμεις, της Συνθήκης των Σεβρών. Το τελικό κείμενο, που υιοθετήθηκε από τη Συμμαχική Συνδιάσκεψη του Λονδίνου και επιδόθηκε στην κυβέρνηση Ράλλη, στις 20Νοεμβρίον/3Δεκεμβρίου, αποτελούσε, τυπικά, συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο απόψεις με ουσιαστική παραδοχή των γαλλικών θέσεων. Δεν έθετε θέμα αναθεωρήσεως της Συνθήκης, αλλά τόνιζε ότι οι δυνάμεις της Εηtente, θα θεωρούσαν την τυχόν επιστροφή τον Κωνσταντίνου στον ελληνικό θρόνο σαν μια μη φιλική ενέργεια που θα τους έδινε το δικαίωμα να επανεξετάσουν ολόκληρη την πολιτική τους στην Εγγύς Ανατολή χωρίς καμία δέσμευση• χωρίς δηλαδή να δεσμεύονται από τη Συνθήκη των Σεβρών. Η Ελλάδα θα έπαυε να θεωρείται σύμμαχος-εντολοδόχος της Εηtente στη Μικρά Ασία. Στις 21 Νοεμβρίου/4 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από το Δημοψήφισμα για την επιστροφή τον Κωνσταντίνου, οι πρεσβευτές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας εξουσιοδοτήθηκαν να γνωστοποιήσουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι Σύμμαχοι θα διέκοπταν κάθε οικονομική υποστήριξη προς την Ελλάδα αν ξαναγύριζε ο εξόριστος μονάρχης.
    [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος ΙΕ’, Εκδοτική Αθηνών, Αθήνα 1978, σελ. 150]

    Οι Ευρωπαίοι δεν μπλόφαραν, ακύρωσαν όλα τα δάνεια προς την Ελλάδα και πήγαν διπλωματικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ και φτάσαμε στη Μικρασιατική καταστροφή. Η τότε ελληνική κυβέρνηση, διεθνώς απομονωμένη οικονομικά, προχωρά σε αναγκαστικό δάνειο όλων των Ελλήνων προς το Κράτος. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να καταβάλλουν τα μισά τους χρήματα στο Κράτος, με αντάλλαγμα ομόλογα του Δημοσίου!!!Λέτε το μέτρο αυτό να εφαρμόσει το οικονομικό επιτελείο Τσίπρα ;


    3. Η «διχοτόμηση της δραχμής»
    Οι προσπάθειες τον Γούναρη για δανειοδότηση από το εξωτερικό αποτυγχάνουν. Οι Αγγλογάλλοι έχουν ακυρώσει όλες τις πιστώσεις από την εποχή της επανόδου του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα. Ο Γούναρης αναγκάζεται να ακολουθήσει αντιλαϊκή δημοσιονομική πολιτική. Ο υπουργός Οικονομικών Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης προχωρεί με νόμο στη σύναψη εσωτερικού αναγκαστικού δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου πεντα¬κοσίων εκατομμυρίων δραχμών (Μάρτιος 1922). Ο τρόπος εφαρμογής του αναγκαστικού δανείου ήταν πρωτότυπος: το χαρτονόμισμα που κυκλοφορούσε χάνει τη μισή του αξία. Οι πενήντα δραχμές, για παράδειγμα, που είχε στα χέρια τον ο πολίτης αποκτούν ονομαστική αξία είκοσι πέντε δραχμών. Οι άλλες είκοσι πέντε κατατίθενται στο δημόσιο ταμείο. ‘Έτσι, ο ελληνικός λαός, αιφνιδιαστικά, χάνει το μισό του νόμισμα.
    [Ιστορία Νεότερη και Σύγχρονη Γ΄ Λυκείου του ΟΕΔΒ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση