GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώθηκε (πάλι...) το Press-gr. Ο Ράπανος είπε και επίσημα όχι...

Δεν αποδέχτηκε και επίσημα, πριν από λίγο,  το   υπουργείο Οικονομικών ο Βασίλης Ράπανος. Επιβεβαιώθηκε έτσι και αυτό το αποκλειστικό ρεπορ...

Δεν αποδέχτηκε και επίσημα, πριν από λίγο,  το   υπουργείο Οικονομικών ο Βασίλης Ράπανος. Επιβεβαιώθηκε έτσι και αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Press-gr που ανέφερε από νωρίς ότι είχε καταλήξει οριστικά στο να πει "οχι", ενώ την ίδια ώρα υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας ...διαβέβαιωνε τους δημοσιογράφους ότι ο κ. Ράπανος θα ορκιστεί κανονικά υπουργός μόλις αναρρώσει ο πρωθυπουργός!
Ο κ. Ράπανος απέστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς έκανε αποδεκτή την παραίτηση του.
Επί της ουσίας, με δεδομένου ότι ο κ. Ράπανος δεν ορκίστηκε επισήμως ως υπουργός Οικονομικών, δεν πρόκειται περί παραιτήσεως αλλά μη αποδοχής της πρότασης της πρότασης για τοποθέτησή του στο πόστο του υπ. Οικονομικών.

2 σχόλια

  1. ΠΥΡΑ ΛΕΕΙ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΜΕ ΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ,Η ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ.ΕΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΥΣΑ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώθηκε (πάλι...) το Press-gr. Ο Ράπανος είπε και επίσημα όχι...

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ PRESS. ΕΠΕΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ 100 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ PRESS ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση