GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reuters: Φεύγει το χρήμα…από την Ελλάδα

Με εκροές καταθέσεων της τάξεως των 500-800 εκατ. ευρώ ημερησίως βρίσκονται αντιμέτωπες τις τελευταίες μέρες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζε...

Με εκροές καταθέσεων της τάξεως των 500-800 εκατ. ευρώ ημερησίως βρίσκονται αντιμέτωπες τις τελευταίες μέρες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζιτών στο Reuters.

2 σχόλια

  1. Μπα, δεν έχουν εμπιστοσύνη οι Έλληνες πολίτες στον κ. Τσίπρα ;

    Αν ειναι δυνατόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έκαναν να νομίζουμε ότι οι αυτοκτονίες και η μετανάστευση είναι τα χειρότερα δεινά.

    Τώρα θα δείτε κωλοέλληνες του καναπέ, του βολέματος, του τζάμπα και των ψευδαισθήσεων.

    Όσο κι αν νομίζετε ότι είναι κυνικό και ψυχοπαθές, θα δείτε τι σημαίνει στο σύγχρονο κόσμο της εγχρήματης οικονομίας και όχι στον πρωτόγονο της ανταλλακτικής, θα δείτε τι σημαίνει 'αυτοκτονεί το χρήμα' και 'μεταναστεύει το χρήμα'.

    Θα δείτε... Δυστυχώς χωρίς να φταίω θα δω κι εγώ μαζί σας... Και το ανεύθυνο μικρό μου παιδί...

    Είναι απλό καρντάσια. Όσοι έχουν λίγο ή πολύ κάπως θα μκουτσοπεράσουν. Όσοι δεν έχουν θα μείνουν στη γωνία. Πικραμένοι, περιθωριοποιημένοι, οριακά και πεινασμένοι. Ξεφτιλισμένοι. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Ούτε όσοι δεν αποδείχθηκαν τόσο καιρό ικανοί να διαμορφώσουν ισχυρή (χρήσιμη διεθνώς δηλαδή) χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μας έχει ανάγκη παρά μόνο για το παρελθόν και το κλίμα μας.

    Ο ίδιος ο Τσίπρας έχει μιλήσει για'ανθρωπιστικό' πρόβλημα. Αυτή θα είναι η τακτική του αν βγει. Να ζητιανεύει για λόγους ανθρπωιστικούς. Ξέρει τι θα συμβεί αν κληθεί να αποδείξει αν λειτουργεί η ουτοπία του (τα ψέματά του δηλαδή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση