GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

S&P: Το δάνειο της Ισπανίας δεν επηρεάζει την αξιολόγηση

Η Standard & Poor’s ανακοίνωσε σήμερα ότι η απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να αναζητήσει στήριξη ύψους 100 δισ. ευρώ από την ΕΕ γ...

Η Standard & Poor’s ανακοίνωσε σήμερα ότι η απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να αναζητήσει στήριξη ύψους 100 δισ. ευρώ από την ΕΕ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της δεν έχει άμεση επίπτωση στην αξιολόγησή της για την Ισπανία, η οποία παραμένει BBB+ με αρνητική προοπτική.
Σύμφωνα με τον οίκο, το ποσό των 100 δισ. ευρώ καλύπτει τις εκτιμήσεις του για τις ανάγκες των τραπεζών τόσο στο πλαίσιο του βασικού του σεναρίου όσο και του δυσμενούς.
Η εκτίμηση της S&P είναι ότι, αν το ύψος του δανείου είναι 100 δισ. ευρώ, το ισπανικό χρέος θα ξεπεράσει το 80% του ΑΕΠ στο διάστημα 2012-14.

1 σχόλιο

  1. Θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων από έξοδο από το ευρώ.. Αν βγάζω 700 ευρώ τον μήνα; και μου ζητάς 1000 ευρώ τον μηνά ΑΠΛΆ θα με βγάλεις ΕΣΎ...Ας ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ
    ΓΕΝΝΙΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    Χάσαμε τρία χρόνια!! Αν είχαμε βάλει εμείς τους όρους μας, ας μας είχαν βγάλει πριν τρία χρονιά από το Ευρώ, ας είχαμε βγει ΕΜΕΙΣ από το ευρώ που πεθαίνει , αλλά ΔΥΣΤΗΧΟΣ έχομε πολιτικούς νενέκους πουλημένους που πάντα έδινα και δίνουν χρόνο να παίρνουν τα κλεμμένα κάποιοι και να τα βγάζουν έξω από την χώρα .. ΠΆΝΤΑ ΤΟΥΣ ΈΔΙΝΑΝ ΧΡΌΝΟ .. ΠΑ-ΝΤΑ...

    Η κύρια Τρεμη σήμερα είναι στην Γαλλία , για να μας παίξει αύριο το ΜΕΚΑ ένα μήνυμα του αστείου αυτού τυπάκου που τον έβαλαν να το παίζει πρόεδρος της Γαλλίας τον ΟΛΑΝΤ..

    Τα 11 δις μέτρα θα παρθούν στις 18 Ιουνίου ΟΤΙ και να γίνει,ας βγει η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Πρωθυπουργός όμως και πάλη δεν βγαίνει το γαμημένο 1+1 μας κάνει 2.. πώς το λένε δεν κάνει 200.. ΠΤΩ-ΧΕΥ-ΣΑ-ΜΕ ..

    Η χώρα θέλει από ΤΩΡΑ οργάνωση για να μην παθαίνουν οι άνθρωποι από την πεινά ,και τους μαζεύουν από τους δρόμους με τα ΚΑΡΆ..

    Η Ελλαδα μπέικε σε περιπέτεια ΤΕΛΟΣ.
    Βγάλετε αμέσως ΤΑ ΔΙΚΆ μας πλάνα μετά από ολοκληρωτική καταστροφή ΟΡΓΑΝΟΘΗΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΧΆΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ..

    ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση