GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομες οι κλήσεις μέσω Skype στην Αιθιοπία

Αν ζείτε ή επισκέπτεστε την Αιθιοπία, τότε καλύτερα να μην κάνετε κλήσεις μέσω Skype ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας VoIP. Σύμφωνα με ν...

Αν ζείτε ή επισκέπτεστε την Αιθιοπία, τότε καλύτερα να μην κάνετε κλήσεις μέσω Skype ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας VoIP.
Σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στη χώρα, όλες οι επικοινωνίες που δεν γίνονται μέσω του εθνικού φορέα τηλεπικοινωνιών Ethio Teleco, είναι πλέον παράνομες. Ο νόμος παράλληλα δίνει το δικαίωμα στην Ethio Teleco να μπλοκάρει κάθε μορφής μεταφορά δεδομένων.
Τι θα συμβεί όμως αν κάποιος αψηφήσει το νέο νόμο; Τότε τα πράγματα είναι μάλλον άσχημα καθώς μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 15ετή φυλάκιση. Σύμφωνα με την κυβέρνηση πρόκειται για απαραίτητη ρύθμιση προκειμένου να προστατευθεί η χώρα από διάφορες απειλές.
Δεδομένου λοιπόν ότι οι συνομιλίες μέσω Skype είναι πολύ δύσκολο να υποκλαπούν, δεν θέλει οι πολίτες της να κάνουν χρήση της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση