GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από που "έκλεψε" η ΝΔ την ιδέα για το διαφημιστικό της spot; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είδαμε στις τηλοπτικές μας οθόνες και το ξαναείδαμε πιο αναλυτικά στους υπολογιστές μας, μετά το σάλο που προκάλεσε, το διαφημιστικό ...


Το είδαμε στις τηλοπτικές μας οθόνες και το ξαναείδαμε πιο αναλυτικά στους υπολογιστές μας, μετά το σάλο που προκάλεσε, το διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο φαίνεται να έχει "δανειστεί" βασικά στοιχεία από αντίστοιχο προεκλογικό της Αργεντινής.
Παρακολουθώντας κανείς το αργεντίνικο σποτ διαπιστώνει πως υπάρχει ένας αντίστοιχος δάσκαλος που όμως δεν δέχεται την ερώτηση για το αν η χώρα είναι στην ευρωζώνη, αλλά για το τι είναι το ΔΝΤ.
Το μεν σποτ της ΝΔ ολοκληρώνεται με την φράση: "Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε". Στο δε σποτ της Αργεντινής η ατάκα τέλους είναι η εξής: "Θα κάνουμε τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας να μην έχουν ιδέα τι είναι ΔΝΤ. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι άλλα δάνεια, αλλά επενδύσεις.Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε".
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις ομοιότητες.

4 σχόλια

  1. σωστόοοοοος...ο Πάνος Ντούλας.
    Καθηγητής Αγγλικών στην Κόρινθο,

    - Μέλους των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων ΔΕ, Αχαρνές, 06/06/2012....

    Τι λέτε ρε αληταράδες...
    Πράγματι ειναι μαλακία να δείχνουν παιδιά στο σχολείο να κάνουν ερωτήσεις...



    Έπρεπε να τα δείχνουν να πετάνε μολότωφ στο σχολείο..

    να κατεβάζουν τις εικόνες του Ιησού από τους τοίχους..

    να βρίζουν την εξουσία-δάσκαλο και άλλα τέτοια προοδευτικά των ... Συνιστωσών


    AΪ ΣΙΧΤΙΡ Α Λ Η Τ Ε Σ !!!
    "καθηγητές" μπαχαλο μαστουρωμένοι
    άχρηστοι, κηφήνες, κρατικοχορτασμένοι

    Η αλήθεια πονάει.
    Κι αν η σημερινή αλήθεια πονάει μια φορά όλους μας, η αλήθεια αν οι δυνάμεις της δραχμής ανέλθουν στην εξουσία θα πονά πολλαπλάσιες.
    Όχι τους "ηθικολόγους", αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ....Τσούζει το σποτάκι της ΝΔ __________ Ξύδι

    Το διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχει δεχθεί επικρίσεις
    αφενός με το επιχείρημα ότι σε αυτό πρωταγωνιστούν παιδιά (πράγμα το οποίο επιλεκτικά κατηγορείται ως απαράδεκτο), αφετέρου με το επιχείρημα ότι καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας.
    Η απάντηση για τα παραπάνω έρχεται από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη:

    «Η υποκρισία δεν έχει όρια.
    Η αλήθεια είναι ότι οι εκπρόσωποι του λόμπι της δραχμής δεν ενοχλούνται από την παρουσία των παιδιών στο σποτ, αλλά από τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά. Και κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχουν να δώσουν απαντήσεις στα παιδιά.
    Φοβούνται γιατί αποκαλύπτεται το μέλλον στο οποίο οδηγούν οι προτάσεις τους και οι πολιτικές τους. Γιατί καταλαβαίνουν πως οι απαντήσεις τους υπονομεύουν και απειλούν να κατεδαφίσουν, μια για πάντα, το μέλλον των παιδιών μας.
    Τρομαχτικά δεν είναι τα ερωτήματα που βάζουν τα παιδιά – όπως και όλοι οι Έλληνες - αλλά οι απαντήσεις που δίνουν όσοι αδιαφορούν για την παρουσία μας στην Ευρώπη και το ευρώ.

    Σε ό,τι αφορά στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα της συνιστούσαμε μια συνομιλία με την …Αννούλα του 1985.,

    Και τα παιδάκια που - το 2007 – ανεβοκατέβαζαν σημαίες.
    Προεκλογικό σποτ ΠΑΣΟΚ - 01 PASOKwebTV την 5 Σεπ 2007.

    Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς θυμίζουμε τα παιδιά που, επίσης, επιστρατεύει ακόμα και σήμερα σε δικά του τηλεοπτικά σποτ».
    Ευρωεκλογές 2009 - ΣΥΡΙΖΑ - τηλεοπτικό σποτ(3')

    Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Ιούνη.

    ____________________ Απυθμενη υποκρισια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΜΙΑ 4 ΜΟΝΑΔΟΥΛΕΣ

    ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση