GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα νέα μέλη της Star Alliance

Η Star Alliance, η παγκόσμια συμμαχία που συνδέει ολόκληρο τον κόσμο, καλωσορίζει σήμερα τις αεροπορικές εταιρείες Avianca, TACA Airlin...

Η Star Alliance, η παγκόσμια συμμαχία που συνδέει ολόκληρο τον κόσμο, καλωσορίζει σήμερα τις αεροπορικές εταιρείες Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines, παγιώνοντας έτσι την παρουσία της στη Λατινική Αμερική και προσθέτοντας σχεδόν 50 νέα αεροδρόμια στο δίκτυό της.
«Εκ μέρους του Ανώτατου Εκτελεστικού Συμβουλίου της Star Alliance, με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τις Avianca,TACA Airlines και Copa Airlines στην οικογένεια της Star Alliance. Η προσθήκη των ποιοτικών αυτών αεροπορικών ομίλων ενισχύει την παρουσία μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Λατινικής Αμερικής», δήλωσε ο Mark Schwab, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, και πρόσθεσε: «Με τις Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines οι πελάτες μας τώρα απολαμβάνουν αυξημένη συνδεσιμότητα στην αμερικανική ήπειρο, μέσω των πέντε νέων κόμβων της Star Alliance ακριβώς στο μέσο της ηπείρου».
Μόνο συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών μπορούν να προσφέρουν μια τόσο ευρεία γκάμα επιλογών για τους ταξιδιώτες στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο, καθώς συνδέουν τα ξεχωριστά δίκτυα των μελών τους.
Με τα νέα μέλη, Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines του δικτύου της Star Alliance, οι επιβάτες τόσο από την περιοχή αλλά και εκτός αυτής, θα μπορούν να συνδέονται χωρίς προβλήματα μέσω των κόμβων της Copa Airlines στην Πόλη του Παναμά (Παναμάς) και στη Μπογκοτά (Κολομβία) και τους κόμβους της Avianca, TACA Airlines στη Μπογκοτά (Κολομβία), το Σαν Σαλβαδόρ (Ελ Σαλβαδόρ), τη Λίμα (Περού) και το Σαν Χοσέ (Κόστα Ρίκα).
Πέρα από το δίκτυο, οι πελάτες των Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα προνόμια της παγκόσμιας συμμαχίας Star Alliance, χρησιμοποιώντας τα προγράμματα τακτικών επιβατών στα οποία είναι ήδη μέλη για να εξαργυρώσουν μίλια σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μέλος της Συμμαχίας.
Οι πελάτες με υψηλότερα προνόμια του προγράμματος LifeMiles της Avianca, TACA Airlines ή του Mileage Plus της Copa Airlines, θα δικαιούνται τα προνόμια του Star Alliance Gold, αποκτώντας πρόσβαση σε υπηρεσίες κατά προτεραιότητα σε ολόκληρο το δίκτυο, όπως μεγαλύτερο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, παράδοση αποσκευών κατά προτεραιότητα και πρόσβαση σε περισσότερα από 990 lounges παγκοσμίως.
Ταυτόχρονα, κάτοχοι καρτών Τακτικών Επιβατών άλλων εταιρειών μελών της Star Alliance θα αποκτήσουν τα προνόμια του Τακτικού Επιβάτη της Star Alliance, όταν ταξιδεύουν στο δίκτυο των Avianca, TACA Airlines και Copa Airlines.
Ένα επιπλέον προνόμιο που προσφέρει η Star Alliance είναι προγράμματα ναύλων τόσο για τους εταιρικούς πελάτες όσο και για τους πελάτες που ταξιδεύουν για αναψυχή. Οι βάσεις και των δύο αεροπορικών ομίλων βρίσκονται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές στον κόσμο και αποτελούν ιδανικές αγορές για την επέκταση των προγραμμάτων Star Alliance Corporate Plus, Conventions Plus και Meetings Plus.
Επίσης, το δημοφιλές Star Alliance Round the World πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει τώρα στους πελάτες προορισμούς όπως τα νησιά Γκαλαπάγκος, το Cuzco και τις ζούγκλες της Κεντρικής Αμερικής, καθώς και πολλά θαλάσσια θέρετρα της Καραϊβικής.
Ο Fabio Villegas, Διευθύνων Σύμβουλος της AviancaTaca Holding δήλωσε: «Η ενσωμάτωση της Avianca, TACA Airlines στο παγκόσμιο δίκτυο της Star Alliance αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη του συγχωνευμένου μας οργανισμού και την ποιότητα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας. Περισσότεροι από 17,000 υπάλληλοι της Avianca, TACA Airlines είναι περήφανοι που προσφέρουν με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ολόκληρο τον κόσμο, σε επίπεδο που συναγωνίζεται τις πιο αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρίες του πλανήτη».
«Η συμμετοχή μας στη Star Alliance είναι ένα επίτευγμα για την εταιρεία μας. Είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλη ενός από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα αεροπορικά δίκτυα και που προσελκύσαμε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου στον Ισθμό του Παναμά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Copa Airlines, Pedro Heilbron. «Επιπλέον, η Copa θα παρέχει στους τακτικούς επιβάτες παγκοσμίως περισσότερα προνόμια και ταξιδιωτικές επιλογές σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, κάνοντας πιο εύκολη τόσο τη σύνδεση μέσω του Αεροδρομίου Tocumen όσο και την επίσκεψη στη χώρα μας.»
Η Avianca, TACA Airlines εξυπηρετεί περισσότερους από 100 προορισμούς παγκοσμίως, με στόλο περισσότερων από 150 σύγχρονων αεροσκαφών, μικρής, μέσης και μακράς εμβέλειας. Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 17,000 υπαλλήλους και έχει περισσότερα από τρία εκατομμύρια μέλη στο πρόγραμμα πελατειακής πίστης. Η Avianca και η TACA Airlines, καθεμία αποτελούμενη από την ενοποίηση αρκετών μικρότερων αεροπορικών εταιρειών της Λατινικής Αμερικής, συμφώνησαν να προχωρήσουν σε στρατηγική συγχώνευση τον Οκτώβριο του 2009, δημιουργώντας ένα συνδυασμένο δίκτυο και επικεντρώνοντας στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, την Καραϊβική και σε πόλεις της Ευρώπης. Η TACA ξεκίνησε τις αρχικές διαπραγματεύσεις με την Star Alliance το 2008.
Οι δύο αεροπορικές εταιρείες της Copa Holdings, η Copa Airlines και η Copa Airlines Colombia, εξυπηρετούν 64 προορισμούς σε 29 χώρες. Ο όμιλος πρόσφατα ενίσχυσε την παρουσία του στην Κολομβία, μέσω του rebranding της Aero Republica σε Copa Airlines Colombia. Ο κόμβος της Copa Airlines στην Αμερική, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tocumen στην Πόλη του Παναμά, είναι ο πιο σημαντικός κόμβος της Λατινικής Αμερικής, με μεγάλη κίνηση από την Καραϊβική, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Η είσοδος της Copa στη Star Alliance ενισχύει την δωδεκάχρονη συμμαχία της με την United-Continental.
Από σήμερα το δίκτυο της Star Alliance έχει 27 μέλη, προσφέροντας περισσότερες από 27,000 πτήσεις καθημερινά σε 1356 αεροδρόμια σε 193 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση