GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To startpage προστατεύει τα προσωπικά μας δεδομένα

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Google καταγράφει ένα τεράστιο αριθμό από προσωπικές μας πληροφορίες. Γνωρίζει για παράδειγμα ποιες σελίδες...

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Google καταγράφει ένα τεράστιο αριθμό από προσωπικές μας πληροφορίες. Γνωρίζει για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκεπτόμαστε και φυσικά διατηρεί στο αρχείο του όλες τις αναζητήσεις που έχουμε κάνει.
Όταν ψάχνουμε κάτι όμως καταγράφεται επίσης η χρονική στιγμή της κάθε αναζήτησης αλλά και η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (ΙΡ) με την οποία έχουμε συνδεθεί.
Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα; Τι γίνεται αν δεν θέλουμε το Google να καταγράφει τις αναζητήσεις μας; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια μηχανή σαν την startpage.com.
H startpage.com περνά όλες τις αναζητήσεις μας μέσα από το Google. Σε αντίθεση με αυτό όμως, δεν καταγράφει κανένα στοιχείο.
Δηλαδή ούτε η διεύθυνση IP ούτε η επίσκεψή σας καταγράφονται, ενώ επιπλέον δεν αποθηκεύονται cookies παρακολούθησης στον browser σας. Στην πραγματικότητα, δεν καταγράφεται καμία πληροφορία για τους επισκέπτες, τίποτα απολύτως.
Και βέβαια το Google δεν γνωρίζει ποιος έχει κάνει την αναζήτησής αφού αυτή γίνεται μέσω της μηχανής αναζήτησής της startpage.com.
Με άλλα λόγια το startpage.com είναι το Google αλλά χωρίς το φακέλωμα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι της έχει απονεμηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το σημαντικότατο σήμα εμπιστοσύνης Europrise για την εξαιρετική προστασία της ιδιωτικότητας και των πρακτικών διεκπεραίωσης δεδομένων. Επίσης έχει την έγκριση της Ολλανδικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων όπως βέβαια και την πιστοποίηση της Certified Secure. Μάλιστα, εκτός των άλλων, κρυπτογραφεί αυτόματα και όλες τις αναζητήσεις!
Λόγω όλων αυτών των χαρακτηριστικών, πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησής που κάθε μέρα γίνεται και πιο δημοφιλής. Όπως μάλιστα ανακοίνωσαν και οι διαχειριστές της, έχει ήδη ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια αναζητήσεις ημερησίως.
Το γεγονός αυτό την καθιστά την μεγαλύτερη υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων στον κόσμο και όπως είναι φυσικό όσοι ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι!

2 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση