GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To πρωί επιχειρηματίας, το βράδυ χορεύτρια!

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς έναν γόνο εφοπλιστικής οικογένειας να μοιράζεται στις επιχειρήσεις και στον χορό, αλλά για την Λου...

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς έναν γόνο εφοπλιστικής οικογένειας να μοιράζεται στις επιχειρήσεις και στον χορό, αλλά για την Λουκία Λαιμού τα πράγματα είναι απλά. Το πρωί ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις ενώ το βράδυ, ξεσηκώνει τον κόσμο της νύχτας πάνω στην μπάρα. Κόρη του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή Mάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας καλλονής Πένι, κάνει αυτό που αγαπά από παιδί παρά τις κακεντρεχείς κριτικές από τον εφοπλιστικό κύκλο.
Χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομα και τα χρήματα της, καταξιώθηκε επαγγελματικά στον χορό και αποτελεί μια από τις καλύτερες και περιζήτητες χορεύτριες του Rnb και του Hip Hop, κάνοντας καριέρα ως dancer σε μπουζούκια και clubs.

4 σχόλια

  1. Δικαίωμά της είναι . Βλέπουμε ότι η μητέρα της είναι Αγγλίδα και οι Αγγλοι έχουν διαφορετική κουλτούρα , από την δική μας . Μπορεί για μας να είναι παράδοξο , αλλά για τους Αγγλους φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανοί είναι.

    Ποιός «έλληνας» Marcus Lemont, βρε μαλάκα... ε μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΣΕΧΕΣ ΤΟ 90!ΕΤΣΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΦΤαδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1.08.00
    Σαλτα και γαμησου ρε βρωμοκολε αλβανε καφρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση