GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κοράκι (κριτική και trailer)...

[Θρίλερ, 2012, 111', Αμερικανική]. Στη Βαλτιμόρη του 19ου αιώνα, ένας serial killer τρομοκρατεί την πόλη, πραγματοποιώντας μερικούς σο...

[Θρίλερ, 2012, 111', Αμερικανική].

Στη Βαλτιμόρη του 19ου αιώνα, ένας serial killer τρομοκρατεί την πόλη, πραγματοποιώντας μερικούς σοκαριστικούς φόνους, οι οποίοι εμπνέονται από έργα του διάσημου συγγραφέα Έντγκαρ Άλαν Πόε. Όταν ο κακοποιός απαγάγει την αρραβωνιαστικιά του συγγραφέα, ξεκινάει μια ατελείωτη καταδίωξη αποκάλυψής του.
Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και αργά εξελισσόμενο θρίλερ που ορμώμενο, σεναριακά, από την ασάφεια γύρω από τα πραγματικά αίτια του θανάτου του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα, παρουσιάζει στο κοινό μια εκκεντρική εκδοχή του τέλους του. Σε όλη του τη διάρκεια αναπτύσσεται προσεκτικά και προκαλεί την αγωνία του κοινού, το οποίο, όμως, μάλλον θα απογοητευτεί από το πρόχειρο και αρκετά γραφικό φινάλε της ταινίας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2.5/5

3 σχόλια

  1. Συνέβη στη Χαλκίδα.
    Πάλι χωρίς πλάνα δείχνουν την ομιλία του Βενιζέλου.Πουθενά κόσμος, λιγότερο πάλι απο 100 άτομα.

    Αλλά το χειρότερο για το πασοκ είναι ότι εκλιπαρεί να πάρει ψήφους ή παρακαλεί μετεκλογικά την ΔΗΜΑΡ να το δεχθεί, για να σωθεί. Αυτό δημιουργεί νέες τάσεις φυγής. Είναι εντελώς λανθασμένη η πολιτική του Βενιζέλου, που δείχνει πανικό, λόγω της μικρής παρουσίας του κόσμου. Αυτές οι "προτάσεις" να δεχθούν το πασοκ σε μια κυβέρνηση, διώχνει ψηφοφόρους, οι οποίοι επιλέγουν να πάνε κατευθείαν στη Νέα Δημοκρατία ή στον Σύριζα ή σε άλλα κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ, παρά να μείνουν στο σάπιο χαρατσοπασοκ.

    Το λάθος του κ.Βενιζέλου είναι ότι, αφού έβαλε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και τεκμήρια και οριζόντιες μειώσεις και παλιούς φόρους στα ακίνητα και μειώσεις αφορολογήτου, έχει τόσο πολύ εξουθενώσει τους Έλληνες, ώστε να μπορεί να κάνει τίποτα για να τους συγκινήσει. Σε συνδυασμό με το χάος στις Πανελλαδικές και στο χώρο της υγείας, αυτό ρίχνει τα ποσοστά του πασοκ. Αυτό το πασοκ έχει ήδη ηττηθεί στη συνείδηση του κόσμου.

    Δεν έφερε ανάπτυξη, δεν έφερε ανάκαμψη, δεν οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από τη κρίση, που θα έρχονταν το 2011!!! Αντιθέτως οδήγησε σε διπλασιασμό των ανέργων, των άστεγων. Αν είχε διδαχθεί κάτι ο κ.Βενιζέλος, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ θα έπρεπε να προτείνει σε όλα τα κόμματα, να καταργηθεί το χαράτσι για τη πρώτη κατοικία των Ελλήνων, να μειωθεί η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα για να ανακουφιστούν οι Έλληνες, μήπως και πάρει κάποιους ψήφους. Αλλιώς θα πέσει κάτω από 10% και η Νέα Δημοκρατία θα πάρει όλο το κεντρώο, κεντροδεξιό και δεξιό χώρο, τις ψήφους πατριωτικής αριστεράς και θα εκτοξευθεί στο 35 με 40% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!

    Είναι κινδυνολογία, εκβιασμοί, τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, από τους καναλάρχες, τα μεγαλοσυμφέροντα, το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τα εδώ τσιράκια της- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας και του κοινωνικού της ιστού !!!!!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση