GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πηγή έμπνευσης ο Κασιδιάρης στο twitter, δείτε τα κορυφαία tweets

....Οι φήμες λένε ότι ο Κασιδιάρης δεν κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη, αλλά για να μην τον βρει ο Παυλόπουλος Φαντασου την Αννιτα ...

image3360 250x180 Πηγή έμπνευσης ο Κασιδιάρης στο twitter, δείτε τα κορυφαία tweets....Οι φήμες λένε ότι ο Κασιδιάρης δεν κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη, αλλά για να μην τον βρει ο Παυλόπουλος
Φαντασου την Αννιτα Πανια στην θεση του Παπαδακη: «Ναιιιι ελα! δωσεεεε.»
Ο Κασιδιάρης είναι Εκπρόσωπος Χτύπου της χρυσής αυγής
Κασιδιάρη όσο κ να προσπαθείς, οι καλύτεροι μποξέρ ήταν μαύροι… (Εκεί που σας πονάει ρε αλήτες!)
Ρένα και Λιάνα πρέπει να μάθουν να το βουλώνουν μπροστά ΣΤΟΝ Αντρα. Την ήθελαν τη φάπα τους για να συνέλθουν, η θέση τους είναι στην κουζίνα
O Κασιδιάρης θα μπορούσε να απαντήσει με ψαλίδι στην επίθεση με χαρτί της κανέλλη…
Αν κάποιος άγνωστος σας χαρίσει ξαφνικά μπουκέτο, είναι γιατί τον άγγιξε ο Ριζοσπάστης.
Πρωτοφανής ακινητοποίηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του Κασιδιάρη.
Πούντο, πούντο το φασιστάαακι,μπάτσε ψάξε δε θες να το βρεις…

4 σχόλια

  1. ΤΕΡΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΩΝ... «ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ»...!!!

    Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ... ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ...!!!

    Δέν είμαστε και δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος της Χρυσής Αυγής.
    Δεν κρυβόμαστε, δεν φοράμε κουκούλες, είναι σαφές ότι στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά και κατά δεύτερο ή επόμενο λόγο Ν.Δ...

    Ανήκουμε στη λαϊκή δεξιά πού από το 1980 και εντεύθεν δεν τολμούσε να πεί, ούτε το ονομά της, λόγω της Πασοκοαριστερής τρομοκρατίας,
    πού είχε επιβληθεί πρωτίστως από την κρατική ΕΡΤ, τού σημερινού γελοίου καί όψιμου «πατριώτη» (των Α.Ε. τού Καμμένου) Τέρενς Κουϊκ καί την καθιέρωσαν στην δημόσια διοίκηση οι πρασινοφρουροί με τις...λοιπές αριστερές δυνάμεις...!!!

    Δεν τολμούσαμε να πούμε ότι είμαστε...δεξιοί...!!!
    Το ιδεολογικό προνόμιο του Homo Pasokus καί της αριστερής πλειοδοσίας, υποχρέωνε τις εκάστοτε ηγεσίες της Ν.Δ. να κάνουν αναφορές σε «μεσαιοχωρίτικες» αντιλήψεις γιά να...νομιμοποιηθούν ιδεολογικά...
    Μιλάμε γιά τέτοια κατάντια...!!!

    Γιά πρώτη φορά πήραμε θάρρος καί είπαμε ότι είμαστε δεξιοί όταν Αρχηγός της Ν.Δ. έγινε ο Αντώνης Σαμαράς...!!!
    Στο πλαίσιο αυτό οι αριστεροί είχαν ασυλία στα ΜΜΕ και μπορούσαν να εκτοξεύουν ότι πρόστυχο και ψευδές τους κατέβαινε με την «ευλογία» των καθεστωτικών δημοσιογράφων, όπως συμβαίνει ακόμη καί σήμερα.
    *- Καίνε την Αθήνα, σκοτώνωνται τρείς άνθρωποι στη Μarfin καί η αριστερή πλιατσικολογία με την ασυλία των ΜΜΕ, το λέει λαική αγανάκτηση.
    *- Πάνε μάρτυρες υπεράσπισης των τρομοκρατών καί το λένε υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    *- Δικάζεται ο γιός του Βούτση γιά ληστεία και η μαμά του με τον μπαμπά του στο δικαστήριο γιά να υπερασπισθούν τον γιόκα τους, λενε την ληστεία...απαλοτρίωση...!!!

    Έ, άντεστε στο διάολο επιτέλους...

    Mία κυρία δημοσιογράφος μειωμένης γυναικείας «συρμαγιάς», συμπεριφέρεται ως αγοραίος άντρας στά κανάλια, προσφωνεί εκ συστήματος με το «ρε ανθρωπέ μου» τούς συνομιλητές της και έχει την απαίτηση απαξάπαντες οι συνδιαλεγόμενοι μαζί της να της συμπεριφέρονται ως έχοντας απεναντί τους πραγματική...γυναίκα...!!!

    Χθές η έν λόγω κυρία με την ερμαφρόδιτη συμπεριφορά αφού αποκάλεσε τον κατ΄εξοχήν και άν μη τι άλλο αρσενικό Κασιδιάρη «πουσταριό» --κανένας δημοσιογράφος δεν το επισημαίνει-- τού έριξε και κατάμουτρα τον Ριζοσπάστη με το... σφυροδρέπανο...!!!

    Καί έπρεπε ο Κασιδιάρης να το ανεχθεί να μην αντιδράσει στην λεκτική βία και την χειροδικία της εν λόγω κυρίας, επειδή γράφει στην ταυτοτητά της ότι είναι γένους... θηλυκού...!!!
    Ή έπρεπε να ανεχθεί στις άναρθρες και «υστερικές» κραυγές της Δούρου πού πού στο δρόμο πού χάραξε η ερμαφρόδιτη, την συναγωνίζεται σε... «υστερία».

    Τ ο «αυγό του φιδιού» το επώασε και το επωάζει η αριστερά με την συμπεριφορά της καί άν έβγαιναν στην κοινωνία θα καταλάβαιναν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι με τον Κασιδιάρη πού επικροτεί την αντιδρασή του, εκτός και άν αντιστρέψει ως μάρτυς στο Δικαστήριο την κοινή γνώμη ο γίγαντας δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής ο...Δελατόλας...!!!

    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=3YrCQGXYR9g

    απλα απιστευτο βιντεο για να μαθουν και οι νεοι ποια βρωμοσκυλα ειναι αυτα που σημερα πουλανε δημοκρατιλικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση