GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΔΕΙΤΕ πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές...

Το ποσόν των 12.603.277,57 ευρώ σε δωρεάν διαφημιστικό χρόνο για τις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου θα διαθέσουν ...

Το ποσόν των 12.603.277,57 ευρώ σε δωρεάν διαφημιστικό χρόνο για τις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου θα διαθέσουν συνολικά οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας. Σε αντιστάθμισμα, τα τηλεοπτικά δίκτυα θα καταβάλουν ως ενοίκιο μόνο το 0,1% επί του κύκλου εργασιών τους.
Το πρώτο πακέτο των 6,2 εκατ. ευρώ χορηγήθηκε σε τηλεοπτικό χρόνο στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τώρα έρχεται το δεύτερο με την απόφαση που υπογράφουν οι υπηρεσιακοί υπουργοί Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης και Επικρατείας Αντώνης Αργυρός.
Τα μεγάλα κόμματα λαμβάνουν δωρεάν διαφημιστικό χρόνο στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας συνολικής αξίας 6.000.000 ευρώ ως εξής: Mega 1.672.908,35 ευρώ, ΑΝΤ1 TV 1.517.612,82 ευρώ, ALPHA TV 903.987,60 ευρώ, STAR 788.493,93 ευρώ, ΣΚΑΪ 480.000 ευρώ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV 12.116,13 ευρώ, 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM 24.880,73 ευρώ και ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 600.000 ευρώ. Έτσι, τα κόμματα έχουν τον εξής δωρεάν διαφημιστικό χρόνο: ΝΔ 1.174.454,83 ευρώ, ΣΥΡΙΖΑ 1.045.482,87 ευρώ, ΠΑΣΟΚ 821.183,80 ευρώ, Ανεξάρτητοι Έλληνες 660.436,14 ευρώ, ΚΚΕ 528.348,91 ευρώ, Χρυσή Αυγή 434.267,91 ευρώ, ΔΗΜΑΡ 380.685,36 ευρώ, Οικολόγοι Πράσινοι 182.554,52 ευρώ και ΛΑΟΣ 180.685,36 ευρώ.
Για τα μικρότερα κόμματα οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα πρέπει να διαθέσουν συνολικά δωρεάν χρόνο αξίας 583.177 ευρώ. Έτσι, η Δημιουργία Ξανά! – Δράση θα έχει δωρεάν μηνύματα αξίας 246.105,92 ευρώ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 74.143,3 ευρώ, το ΟΧΙ 57.320,87 ευρώ, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 54.828,66 ευρώ, η Ένωση Κεντρώων 38.006,23 ευρώ, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας 37.383,18 ευρώ, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας 31.775,70 ευρώ, το Κοινωνία – Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια 28.037,38, το ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ Εκλογική Συνεργασία 15.576,32 ευρώ.
790 ευρώ το ενοίκιο της τηλεοπτικής συχνότητας
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το τέλος χρήσης των συχνοτήτων που ανέρχεται στο 2% επί του κύκλου εργασιών μειώνεται κατά 50% ανά εκλογική αναμέτρηση σε αντάλλαγμα για τα δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα. Ποια είναι τα χρήματα που πληρώνουν τα κανάλια ύστερα από αυτήν την ανταλλαγή, εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου; Το 2009, όταν διενεργήθηκαν εθνικές εκλογές, το Mega κατέβαλε 168.072 ευρώ, το Alter έλαβε εντολή πληρωμής 143.248 ευρώ, ο ΑΝΤ1 119.260 ευρώ, ο Alpha 98.417 ευρώ, το Star 94.728 ευρώ, ο ΣΚΑΪ 31.690 ευρώ, ο 902 TV 1.418,18 ευρώ και το Μακεδονία TV… 790,52 ευρώ.

10 σχόλια

  1. Εχουν κατουρηθει πανω τους απο το φοβο.

    Εχουν χεσθει στην κυριολεξια...

    "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" κομματα αποκομματα αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,πουστηδες του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)... και λοιπα σκυλια..

    Αιτια??

    Η ανοδος της Χρυσης Αυγης!!!
    Τρεμουν αμα ερθει ΠΡΩΤΗ και σχηματισει αυτοδυναμη κυβερνηση..
    Τρεμουν την κρεμαλα οι αλητες...

    Και εχουν αμολησει λυτους και δεμενους και βριζουν συκοφαντουν ,οτι πουστια θελεις σκαρφιζονται οι μπασταρδοι για να τους εξαφανισουν...

    Σημερα ειδα σε καποια φαση εκεινο το τραγί "μανεση" στο "αλφα μπουρδελο" να διαβαζει κατι δακρυφερτα γραμματα "φτωχων μεταναστων"..

    Τωρα το απογευμα η Χρυση Αυγη δεν υπηρξε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ τηλεπαραθυρο..

    Λοιπον ..Εξαγριωθηκα .

    Χρυση Αυγη δαγκωτο πουστηδες

    Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η δαγκωτο..

    Πουστηδες γαμω τη φυλη σας...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ
    ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 Ιουν 2012 10:38:00 μ.μ.
    +++
    Αμα πατησεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ το CAPS LOCK θα γραφεις Ελληνικα με μικρα γραμματα ηλιθιε..

    Πολυ απλο ειναι ζωοννννν!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγιούυυυτοοοοοοοοοοο αδελφές και παλουκάρια....
    Υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαλλιανάτος: Δεν βλέπει την ώρα να συγκυβερνήσουν
    Δείτε τι έγραψε στο Facebook... μόνο τη λύση του Σκοπιανού ξέχασε:
    ...........


    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΑ..

    Aπλα πραγματα παιδια… τι θελουν οι Αμερικανοι (ΗΠΑ) απο την Ελλαδα ?

    Θελουν τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια και ετσι να μπουν και στο Νατο και στην Ευρωπαικη ενωση.
    Θελουν την συνεκμεταλλευση του ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ πλουτου με τους Τουρκους.
    Θελουν να συμφωνησουμε για την Κυπρο μας σε ενα νεο σχεδιο ΑΥΝΑΝ..
    Θελουν να μην δημιουργουμε στην Ευρωπη και στην Τουρκια προβληματα για τους λαθρομεταναστες αλλα να τους βολεψουμε ως ‘Ελληνες’ εδω και ετσι σε 20-30 χρονια να εξαλειφθει πια η ενοχλητικη φυλη…
    Θελουν επισης να καταστρεψουν το ΕΥΡΩ και να διαλυσουν την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
    Θελουν να προσχωρησουμε στην νεα ταξη και στον ‘πολυπολιτισμο’ και να αφησουμε στην ακρη την επαρση οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ..
    Φραγκο δεν δινουν φυσικα αν εμεις ψοφησουμε της πεινας η σκοτωνομαστε στους δρομους αρκει να παρουν αυτοι αυτα που θελουν…

    Τωρα σαν μεγαλα παιδια ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στο προγραμμα του ?

    Μα τα δινει ολα αυτα στο ακεραιο Η ΣΥΡΙΖΑ….. τυχαιο ? .. δεν νομιζω…

    Ρε κατι συμπτωσεις οτι θελουν οι Αμερικανοι ΑΥΤΟ ακριβως να τους δινει το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ….

    Ρε κατι συμπτωσεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

    Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

    Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

    Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 1782 ΣΤΗΣ..12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.



    Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

    Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

    Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;" Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο Ελλάδες συγκρούονται την 17 Ιουνίου...
    Από την μια πλευρά είναι η Ελλάδα της δημιουργίας, της εργασίας,
    της παραγωγής και της προσφοράς και από την άλλη
    η παρασιτική, η τσαμπουκαλίδικη , η αρχοντοχωριάτικη και η Ευρωφοβική...

    Για πολλές δεκαετίες της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας η πρώτη ομάδα παρήγαγε πλούτο , ιδέες , ποιότητα κλπ, κλπ ...
    Και μόλις μάζευε αρκετά και κούραζε τους Έλληνες με την τακτική της ...
    Ερχόταν η άλλη ομάδα και τα σκορπούσε ...
    Όχι σε κάτι χρήσιμο η παραγωγικό , αλλά σε φρουφρού και αρώματα ,
    Και αυτό γινόταν σε τακτικά διαστήματα...
    Με διάφορες κυβερνήσεις...κυρίως ΠΑΣΟΚ.
    Σάν εκκρεμές που μία πάει από δώ και μία από κεί...

    Μέχρι που: Φτάσαμε σήμερα και πάλι στο ίδιο σημείο...
    Την 17η Ιουνίου θα μετρηθούν οι ίδιες πλευρές που πάντα κοντραριζόταν στην χώρα μας.
    Οι δυνάμεις που θα θελήσουν να ΜΑΖΕΨΟΥΝ τα κομμάτια της χώρας, που θα προσπαθήσουν να χτίσουν ξανά μια διαλυμένη κοινωνία και μία ξεχαρβαλωμένη δημόσια διοίκηση, θα παλέψουν ψήφο -ψήφο με τις δυνάμεις που επιζητούν την διατήρηση αυτού του μπάχαλου , της ξεχαρβαλωμένης δημόσιας διοίκησης τις δυνάμεις του ξερολισμού και της ψευτομαγκιάς.

    Και μαντέψτε...
    Οι άσπονδοι "φίλοι" μας έχουν πάρει θέση με συγκεκριμένες δυνάμεις...
    Στηρίζουν συνεχώς με δηλώσεις και πράξεις τους λαϊκιστές που υπόσχονται τα πάντα στους Έλληνες..


    Μέχρι και.....ο Τζόρτζ Σόρος !
    ανακατεύτηκε στις επερχόμενες εκλογές μιλώντας για "τον επιχειρούμενο εκφοβισμό-τρομοκρατία των Ελλήνων ψηφοφόρων"...

    Μάαλιστααα...
    ________________________
    Ο Τζόρτζ Σόρος που πετά
    την σκούφια του να δεί την Ελλάδα εκτός Ευρώ (γιαυτό υπάρχουν τα χρηματιστηριακά παράγωγα...) και (πιθανότατα και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) ώστε να ανοίξει ο δρόμος
    για την "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"- ΣΚΟΠΙΑ.

    (η μάλλον την ΜΕΓΑΛΗ Μακεδονία που ονειρεύονται ορισμένοι) στην Ε.Ε,
    το ΝΑΤΟ , το Ευρώ και την πρόοδο φροντίζει να ρίξει νερό στον μύλο των ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΩΝ καμμένων μυαλών που νομίζουν ότι με "τσαμπουκάδες" θα κάνουν τους δανειστές να κάνουν τεμενάδες ...

    Έχουν τόσο λίγο μυαλό αυτοί οι τύποι που δεν μπορούν να δούν μπροστά από την μύτη τους το τί ετοιμάζουν για την χώρα μας όσοι τους κολακεύουν ...
    Στις εκλογές που θα έρθουν , ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν οι Έλληνόψυχοι και όχι οι καλαμοκαβαλημένοι μικρόνοοι πολιτικάντηδες...

    Για το μέλλον των παιδιών μας .

    Γιατί το δικό μας μέλλον μάλλον θα είναι ΑΣΧΗΜΟ για πολύ πολύ καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΑ..

    Aπλα πραγματα παιδια… τι θελουν οι Αμερικανοι (ΗΠΑ) απο την Ελλαδα ?

    Θελουν τα Σκοπια να ονομαστουν Μακεδονια και ετσι να μπουν και στο Νατο και στην Ευρωπαικη ενωση.
    Θελουν την συνεκμεταλλευση του ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ πλουτου με τους Τουρκους.
    Θελουν να συμφωνησουμε για την Κυπρο μας σε ενα νεο σχεδιο ΑΥΝΑΝ..
    Θελουν να μην δημιουργουμε στην Ευρωπη και στην Τουρκια προβληματα για τους λαθρομεταναστες αλλα να τους βολεψουμε ως ‘Ελληνες’ εδω και ετσι σε 20-30 χρονια να εξαλειφθει πια η ενοχλητικη φυλη…
    Θελουν επισης να καταστρεψουν το ΕΥΡΩ και να διαλυσουν την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,
    Θελουν να προσχωρησουμε στην νεα ταξη και στον ‘πολυπολιτισμο’ και να αφησουμε στην ακρη την επαρση οτι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ..

    Φραγκο δεν δινουν φυσικα αν εμεις ψοφησουμε της πεινας η σκοτωνομαστε στους δρομους αρκει να παρουν αυτοι αυτα που θελουν…

    Τωρα σαν μεγαλα παιδια ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στο προγραμμα του ?

    Μα τα δινει ολα αυτα στο ακεραιο Η ΣΥΡΙΖΑ….. τυχαιο ? .. δεν νομιζω…

    Ρε κατι συμπτωσεις οτι θελουν οι Αμερικανοι ΑΥΤΟ ακριβως να τους δινει το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ….

    Ρε κατι συμπτωσεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνάντηση στο Ζάππειο

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στους πρεσβευτές της G20 ο Αλέξης Τσίπρας

    Αθήνα

    Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει στους πρεσβευτές της G20 στις ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαλόγου με όλες τις χώρες.

    Εκτός των πρεσβευτών της G20 έχει κληθεί και ο πρέσβης της Κύπρου.

    Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Ελευσίνα, στον πεζόδρομο στην παραλία, Νικολαΐδου και Χαριλάου.

    ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,

    Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,

    Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

    ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση