GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια με χούλιγκαν ανησυχούν την UEFA στο Euro

Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει τη μανία Ρώσων χούλιγκαν Βαρσοβία, Πολωνία   Οι εικόνες από το βίντεο που αναρτήθη...

Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει τη μανία Ρώσων χούλιγκαν
Βαρσοβία, Πολωνία 
Οι εικόνες από το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και δείχνει τη μανία Ρώσων χούλιγκαν, έβαλε σε προβλήματα την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. H UEFA αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξαν οι οπαδοί και ως εκ τούτου η Επιτροπή Πειθαρχικού Ελέγχου θα επανεξετάσει την υπόθεση την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, μετά τις εικόνες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, σε ένα βίντεο με τίτλο «οι Ρώσοι χούλιγκανς χτυπούν τους Πολωνούς εθελοντές στο Βρότσλαβ».
Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσεχία, στον οποίο η Ρωσία νίκησε με 4-1, οπαδοί της νικήτριας συμπεριφέρθηκαν με βίαιο τρόπο εναντίον των ανθρώπων ασφαλείας (steward) του γηπέδου, ενώ ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά από τον Άγγλο διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ, εξαιτίας ενός καπνογόνου που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Η UEFA ερευνά επίσης και την εικαζόμενη λεκτική κακοποίηση των Τσέχων ποδοσφαιριστών από τους Ρώσους οπαδούς.

Νέα επεισόδια στο Πόζναν

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση δεν δείχνει καλύτερη, ούτε στα γήπεδα της Πολωνίας. Οι αστυνομικές αρχές του Πόζναν προχώρησαν στη σύλληψη 14 ατόμων, μετά από σύρραξη μεταξύ οπαδών της Ιρλανδίας και της Κροατίας, λίγες ώρες πριν από τη σημερινή πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2012.

5 σχόλια

  1. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ

    ΡΟΥΦΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση